orken försvann!

Men nu går det inge bra för carro björk här hemma, har tänkt hela dagen att jag ska städa hela lägenheten och greja plus att tvätta, tvätten är igång men vad hände med resten?! Jag är så jävla slut i kroppen så jag orkar inte gör något :P haha! Så jag tog med mig ett täcke och en kudde och nu ligger jag i soffan och väntar på att maskinen med tvätt ska bli klar, städningen tar jag imorgon ;P så får det bli!

jaha vad har mer hänt då sen sist:
Pisspotta har fyllt 20 år!
Har firat midsommar i en jätte mysig stuga med för mycket alkohol
badat för första gången i år
bastat
picknick på tranviken
solning på fannys ballkong
och en nattpromenad i skogen


Har så sjukt ont i sidan av ryggen också efter en natt promenad av tarzan stigen igår, den där linbanan var kanske inte min grej och personen som tyckte att jag skulle åka två gåner gjorde det ju inte bättre heller ;P

Idag har jag jobbat fyra timmar också, 12-16 :S mycket onödig tid tycker jag! Men men.. var ganska så skönt eftersom att jag skulle städa, men ni ser ju hur det slutade ;) Hela veckan står det jobb på schemat, långa dagar blir det också :/ Såg även att dom börjar bygga upp tälten i stan nu inför gatufesten ;D sweeeeeet! åh vad jag längtar! Kommer bli en grym vecka det där även fast jag jobbar men det skiter jag i :) Nej nu ska jag ner i tvättstugan sedan ska jag mysa ner mig i soffan och tycka synd om mig själv för att jag inte orkar städa... Vet att jag kommer ångra allt imorgon men så får det bli!





Svensk underbar sommar?!

Meeeeeeen vad är det med vädret?! :O Har sommaren fastnat någonstans eller?

Hade hoppats på bra väder nu under midsommar, men den turen ska man väl inte få ha... nämen jag är inte bitter ;)

Sitter och väntar på att Anna ska komma, hon är hos frissan och blir fin i håret, själv var jag och gjorde nytt löshår igår, klarar inte av att ha clips, lossnar bara man rör på huvudet typ ;P Så nu har man nytt fräscht hår igen och långt! :D underbart!  Nu har Diesel och Akira åkt till husse igen, nu är det tomt här igen :( hua inge roligt alls när dom åker! Hoppas inte det tar för lång tid innan dom kommer hit igen :) Och på lördag så blir min lillgrabb 2 år :D stor killen! Ja midsommar då, ja jag ska försöka ha en riktig bra och mysig midsommar med bra sällskap och mycket alkohol :) Skiter om vädret är dåligt, första midsommaren som jag är ledig på ett bra tag också!

Nej  nu ska jag packa väskan och greja på här hemma! Hoppas att ni får en bra helg! För det ska jag ja ;)




Personalfest, student och för mycket alkohol

Mmmm... Rubriken säger allt nästan! Har varit fullspäckat med grejer i några dagar nu :) Har jobbat hela veckan och stressat som en idiot så min kropp gör ont just nu! I Torsdags så tog min vän Ida studenten! :D Jobbade under dagen eftersom att det var 20 % i hela butiken på siba vilket var = kaos, så därför kunde jag inte vara med och se när hon gick ut, men jag stressade som en idiot hem från jobbet och upp till hennes studentmottagning på kvällen :) Var en jätte mysig och rolig kväll där! :D Dock efter att ha jobbat och stressat och sovit lite så är inte alkoholen den bästa vännen för kroppen kände jag efter ett tag!

På Fredagen vart det jobb på skönsmohuset... vilket slutade i kaos där också, har aldrig varit med om någon värre kväll där :S Man brukar vara klar vid halv nio-nio på kvällarna där, men inte den här gången! Halv tio var vi klar med allt! :O Kan lova er att jag var helt slut som artist! Plus att jag var fortfarande seg sedan torsdagens trevligehet vilket inte gjorte allt bättre! Sedan upp tidigt på Lördag för att jobba på Siba igen, dagen gick ganska så fort eftersom att alla var taggade inför kvällens personalfest :D Den personalfesten var det sjukaste, roligaste jag varit med om! Naken bad i en fontän, ridtävling runt bygget, spruckna byxor, överpeppad personal och för mycket alkohol! :D Hade massa tävlingar också, och fröken Björk som aldrig vinner något vann faktiskt första tävlingen?! Whaaaat! Förstår inte hur jag lyckades efter som att det var frågetävling och det var inte lätta frågor :P Kvällen slutade nere på krogen, men först vart det ett stopp vid fontänen där Mattias badade så klart ;D haha! Men idag har jag inte alls mått så bra! Uscha! Inge mer dricka för mig på ett tag ialf! Kommer inte klara av att gå in på bolaget heller eftersom att i Lördags innan jobbet så var jag in där och jag höll verkligen på att vända i dörren för jag klarar inte av lukten!

Men nu är jag ääääääääääääääääääääntligen ledig! :D Så jävla underbart! Har fått hem två go fisar också! Mattes Hjärta är här och världens vackraste Akira!♥ Så nu är det en glad carro här! Mys! Nej ikväll blir det en tidig kväll, känner att mina ögon håller på att svika mig!




En timme..

En timme kvar, en timme kvar, en låååååååång jävla timme kvar! Är på jobbet just nu, är på mammas apotek på sjukhuset och jobbar idag, och det är ju så fruktansvärt lugnt här plus att det är bara massa knepiga kunder :S Började klockan 12 idag vilket var mycket skönt, men guuuuuuud vad tiden går långsamt idag! Slutar om en timme :/ Vill bara hem nu känner jag!

Åh underbart sommar väder vi har här i sundsvall idag ;P Känns nästan som att hösten är här igen! Tycker synd om dom som tar studenten idag! Hoppas att det blir lite eller mycket bättre väder imorgon :D Nej nu kanske man ska ta och göra nå nytta här på jobbet...



Lever

Heeeeeeeeeeeeeej här är tjejen som är sämst på att blogga just nu! ;P Har inte tid eller lust att dela med mig av livet och av min vardag just nu, kanske för att den ser typ lika varje dag! Jobbar på dagarna, kommer hem är helt död, ibland orkar jag umgås ibland inte, och helgerna ja då jobbar jag också fast kvällarna brukar det bjudas på lite alkohol också :)

Jobbar som en idiot just nu, men men det är pengar även fast jag är helt slut i kroppen, har varit ledig en dag på två veckor nu, underbart säger min kropp! Igår somnade jag redan klockan halv elva :O Och det har inte hänt mig sedan stan brann, okej inte riktigt så då ;) Men det var ett bra tag sedan jag somnade så tidigt, men det blir väl så när man kliver upp vid sju varje dag! :) Skönt vare ialf! Imorgon har jag äntligen lite sovmorgon, börjar klockan tolv :D så då kan jag äntligen få sova ut lite! Nej nu ska jag plocka lite här hemma...Så har inte tid med det här, men nu vet ni att jag lever ialf ;P

Adjöken


Den bästa personen som finns i mitt liv är du mamma!♥




Getingar

Självklart ska det vara skit väder imorgon när jag är ledig, slår aldrig fel! Var en riktig långdag idag på jobbet, även fast jag hade mycket att göra hela tiden, kommer alltid hem med lite träningsvärk i magen för att jag skrattar så mycket där :D Idag hittade Robin och jag världens fulaste plast ficka till mobilen som tydligen är vattentät och ska vara bra nu i sommar? Ibland får vi så konstiga saker? :P men vi prövade den, åh fyfan vad jag skrattade, för det såg verkligen ut som att jag hade världens omordernaste fetaste mobil! Sedan så glömde jag ta bort den för det kom kunder sen helt plötsligt så ringer såklart min mobil, så det var ju bara att svara och sitta med den när enorma plastfickan, kunderna måste trott att jag var dum i huvudet ;P

Nu har jag nyfärgat hår också :) Så nu känns det bra igen, och fjortis utväxten är borta och lite blondare är jag också! Tack Anna för hjälpen! Känns lite konstigt utan mitt löshår, men det dröjer inte länga tills det åker på igen, typ imorgon ;) Nu blir det snart  sängen, är som sagt ledig så då ska jag sova ut eftersom att jag sov så dåligt i natt! Har inte så mycket mer att komma med! Jojust höll på i nästan 20 minuter att få ut världens fetaste geting här igår kväll innan jag skulle sova :S jag som hatar dom jävlarna, jag visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen! Men det slutade med att jag vart så less på han så han fick dö :P Jobbigt när man bor själv eller är själv att man måste fixa sånt där skit som jag hatar, men jag klarade de även fast jag hatar getingar/kryp mest av allt!  ;)haha kul att veta va?!

Adjöken!




Inge fel på värmen!

Shit vad varmt det har varit ute idag :D Älskar det här vädret som vi har just nu även fast jag håller på att svettas ihjäl i min lägenhet, men jag ska inte klaga! Imorse vaknade jag 12.45 :O av att Anna ringer och väcker mig, jag vart jätte chockad när jag fick höra vad klockan var och att jag hade sovit så länge, tror Anna var lika chockad som jag eftersom att jag inte brukar sova så länge på dagarna! Så jag fick lite panik och ångest! Men jag klev upp och 30 minuter senare så satt jag och anna och delade på en pizza vid ån, men vi höll verkligen på att dö av värmen, så vi satte oss i skuggan ett tag :)

Sedan har jag legat på min uteplats här på bakgården och solat lite, så en liten rand har jag fått! Måste ju passa på nu eftersom att min vecka ser ut så här:
Måndag: 09:30-19-15
Tisdag: Ledig
Onsdag: 09:30-19:15
Torsdag: 09:30-19:15
Fredag: 09:30-19:15
Lördag: 12:00-17:15
Söndag: Ledig?

Yes, jobb hela veckan förutom två dagar, så jag hoppas att det inte blir fööör bra väder när jag jobbar eftersom att jag jobbar heldagar! Nu ligger jag i en renbäddad säng, jag har även en ny städad lägenhet och den som hittar damm gör det jävligt bra! ;D Har tvättat också idag plus att jag har tagit hand om mig själv och min kropp så nu känner jag mig riktigt fräsch igen, back on track ;) Men nu måste jag verkligen sova, har mer ångest nu för att jag sov så länge idag eftersom att jag kommer ha det jätte jobbigt att ta mig upp imorgon :S


Har shoppat lite också, oversize linne,  tublinne och en mysig kill-tröja :)



RSS 2.0