Lunch

Sitter just nu på jobbet och har lunch! Grymt skönt är det att jag har datorn med mig! :) Tiden går så mycket fortare eftersom att det är inte så mycket folk just nu!

Längtar tills jag kommer hem för då ska jag ta mig en lång dusch eftersom att jag fryser så mycket -:S Och det blir ju inte bättre av att det blåser ute!

Nej nu måste jag kissa sedan ska jag ut och jobba igen!




HÖST

Iiiiiiiiiiiiiiih fan vad kallt det är ute nu :O Imorse när jag skulle åka till jobbet höll jag på att frysa ihjäl och lika så nu när jag åkte hem också! Nu äre verkligen höst! Och det värsta är att snart när man vaknar så är det mörk och det kommer vara mörkt när man åker till jobbet och det kommer vara mörkt när man åker hem, för idag var det riktigt mörk när jag skulle åka hem :/ Trött heten min kommer inte bli rolig!

Jobbade heldag idag och det har varit en lång och en seg dag men det har varit värre hittade på saker att göra hela tiden och jag har ett ganska så stort projekt imorgon också så hoppas att det flyter på lika bra imorgon :) Plus att min laptop ska få följa med så att jag kan roa mig lite med den, eftersom att chefen är i sthlm så kan jag ta med mig den ;) Nu har jag nyfärgat hår och en ny duschad kropp och ny målade naglar så nu känns allt bra! :) Nu ska jag snart krypa ner i sängen så man kommer upp imorgon! Håret är är ljusbrunt nu och jag är jätte nöjd!Och då äre verkligen ljusbrunt också nästan mörk blond! Kommer aldrig bli lika mörk som jag är på bilderna som jag har längst upp på bloggen :P En bild kommer när löshåret är på plats hatar mitt korta hår ;P

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och drömma vidare!



världens bästa!

Nu sitter jag med färgen i mitt hår :) Spännande! Har redan färgat håret engång ikväll men det behövdes en till omgång för att få det resultatet jag vill ha! Så nu får vi se om 10 minuter hur det blir :) Det super blonda håret är borta och nu är det en fin höst färg! På torsdag när jag är ledig så har jag bokat tid för löshåret eftersom att jag är beroende och kan inte leva utan det ;P Har ialf världens bästa mamma som har hjälpt mig ikväll! ♥ Och när färgen var i så tog hon och städade min lägenhet :O Hon är ju världens snällaste!!!!! Så nu behöver jag bara städa min garderob sedan är lägenheten top notch igen! Var på stan och träffade mammsen efter jobbet, fick mig en ny tröja också och världens sötaste dörrmatta! En bild kommer på den snart också!

 

Imorgon äre jobb igen och nu har jag två heldagar framför mig! Inge sugen alls på det, men sedan är jag ledig inågra dagar och jag är ledig en heeeeeeeeeeeel helg! :O SWEEEET! Nej nu måste jag skölja ur färgen!

 

 




Söndag

Heeeeeeeeeeeeeeeej bloggen! Är inte på nå blogghumör men man måste ju ställa upp för laget ;)

Segare än mig kan man inte vara idag tror jag inte, har ont i hela kroppen och är sjukt trött! Det här med två-dagars är nog inte min grej längre ;P Eller min kropp klarar nog inte av det längre ;) Idag när jag vaknade så var det första jag gjorde var att ta med mig täcket till soffan där jag somnade igen och sov två timmar, sedan gick jag upp och städade lite här hemma och gjorde lite lunch sedan somnade jag om i soffan ;P Och nu sitter jag här och tittar på tv och har ångest över att det är måndag imorgon och en ny vecka vilket betyder jobb!

Det har varit en helt okej helg, i Fredags så gick jag och Anna ut, vart inte så länge ute eftersom att båda jobbade på Lördag så efter en seg dag på jobbet så var det bara att åka hem och ta sig en duch och bli människa igen och lite senare på kvällen kom Anna Bergström som jag inte har träffat på en hel månad eftersom att jag åkte utomlands och sedan när jag var i Alanya så åkte hon iväg i tre veckor! Så nu äre skönt att hon är hemma igen :D Vi satt här hemma hos mig och surrade om allt det vi har missat under den här månaden, sedan drog vi ner till laserhallen där Ida och Frida hade sin 20-årsfest.. Det var helt ok där! Synd bara att jag och Anna är så sega utav oss när vi är med varandra så vi kom dit vid ett tiden tror ja :P

Jaa nu vet ni vad jag har gjort ihelgen också.. Imorgon äre som sagt jobb igen men jag jobbar bara kort dag så efter jobbet så ska jag träffa min älskade mamma som jag inte har träffat på ett bra tag nu känns det som! Så vi ska ta och shoppa lite på stan och hårfärg till mig sedan ska vi hem och färga bort min blonda hårfärg ;) Kommer säkert komma en bild imorgon när det är klart!

Nu ska jag ta och titta på tv sedan blir det nog sängen!





Onsdag

Gokväll!

Kan inte förklara med ord hur mycket jag vill att det ska bli fredag den 25:e nu.. nunununununu NU! ;D
Nu har jag varit ledig några dagar, vilket har varit mycket skönt! Har myst på med prupparna som jag har haft hemma! Var meningen att jag skulle vara ledig imorgon också men nu vart det inte så eftersom att rebekka vart sjuk så imorgon står det jobb på schemat! Det är lite jobbigt att vara ledig i många dagar för man blir så otaggad när man väl ska jobba igen! Men jag hoppas att dagen går fort imorgon och på fredag också :)

Nu ska jag dricka lite te och krypa ner i soffan en stund innan det blir sängen! Var bort till Farmor och farfars nya lägenhet och fick lite mat nyss också;) Underbart att dom bor så nära nu! Kommer stå mat på bordet varje dag nästan och jag slipper laga själv ;) hehe!

Adjöken!





Polis polis potatis gris...

Jag flagnar!!! Det klias, de är äckligt men det är jävligt roligt att pilla på ;) Ni ska se hur mina ben ser ut!! :O Men man kan ju inte sluta pilla heller dock så är dom inte lika bruna och fina längre dom är mer fläckig nu..


Jaha sist jag skrev så var det Lördag och den natten var inte den bästa.. Efter en sväng på mcdonalds för fylle käk för en viss person så ska jag precis parkera bilen utanför mig, men jag hade tydligen sällskap av farbor blå (polisen) bakom mig. Hade kört utan lysen hela vägen, för klockan var typ halv fyra på morgonen och jag var trött så det sista jag tänkte på var att he på lysen på bilen :P Men det var ingen fara tyckte dom! Dom tittade bara så att dom fungerade och det gjorde dom.. MEN sen så ville dom att jag skulle blåsa, och visst inga problem jag har ju inte druckit! Ha-ha vafan händer då?!?! Jag blåser positivt :O WTF!! Jag fick världens panik och polisen frågade vad jag hade gjort under kvällen och om jag verkligen inte hade druckit något, så jag fick blåsa igen och samma igen jag blåste positivt men då hämtade den andra polisen en ny blås grej för hon tyckte det var så konstigt så jag blåste haha och det gick ju inge vidare bra att blåsa eftersom att jag hade ont i halsen, jag var nervös och jävligt trött så jag fick blåsa om 3 gånger och då vart det negativt!! Och sur polisen sa att jag hade jävligt tur nu att dom hade med sig en till annars hade jag fått följt med ner till polis stationen och tagit blodprov.. haha och det första jag säger då är : nämen faaan det har jag verkligen inte tid med för jag ska upp och jobba snart! Måste sova nu så god natt!


Så kvart över fem kom jah i säng! Underbart! Jag som hade planerat en långsovmorgon, men så vart det ju inte!
Så jag var inte världens piggaste tjej på jobbet på söndagen, skulle verkligen ha kunnat döda för att få åka hem till sängen! Det första jag gjorde när jag kom hem var att hämta täcket och kudden och sedan la jag mig i soffan och somnade :) så jag var ganska så trött igår kan jag lova! Idag har jag varit ledig vilket min kropp verkligen behövde efter den här helgen, så idag har jag inte gjort så mycket, har myst med prupparna som har kommit till mig igen :)

Nu vart det ett långt inlägg så nu ska jag sluta skriva annars kommer ni aldrig orka läsa ;)




Vitt

Vart en vit helg för mig den här helgen.. Skönt faktiskt, sparar mig tills nästa helg tror ja :) Jaa som sagt så står det jobb på schemat hela helgen, var en riktig seg dag idag på jobbet har bara sjukat mig hela dagen :P Har varit övertrött hela dagen så har faktiskt tyckt lite synd om grabbarna som jag jobbar med ;P Var så sjukt jvla trött imorse när jag vaknade, hade nästan kunnat döda för att ligga kvar i sängen!! Men så roligt ska man inte få ha det! Igår (Fredag) satt jag och Anna hemma hos mig och bara tog det lugnt :) Tittade på Dirty Dancing och fetade oss lite eller lite och lite det vart nog jävligt mycket :P

Imorgon har jag ialf lite sovmorgon.. Tack fö det! Och plus att jag har bil till jobbet imorgon vilket betyder att jag kan sova lite längre :D Ikväll efter jobbet så tog jag mig en promenad hem till mammsen där det fanns mat på bordet ;) Och farbror Mats var där också, så har haft en riktig familjekväll..Lite tråkigt men samtidigt skönt!

Så nu ska sminket bort och sedan ska jag krama kudden! Börjar få ont i halsen igen ;O Jag som nyss har blivit frisk, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk igen för det orkar inte min kropp med just nu... Åååh vill färga håret nu och sätta i nytt löshår, och det jätte blonda håret ska bort nu, har hittat världens snyggaste färg som jag vill ha! Så den 25:e blire till att färga håret! Vill absolut inte vara så här blond nu när det börjar bli höst/vinter.. Och nya skor och en ny jacka fick följa med mig hem idag också :D Och när lönen kommer så blire ett par nya stövlar också ;) Hua vad jag vill ha pengar nu!!

Usch har kommit in i nån depp-period känner jag också... bläääää!

Sängen nästa!








Fredag?

Är så less på att det ska regna hela tiden.. Känns ialf som att det gör det! Och är inge sugen alls på att gå ut med hundarna men jag måste :)

Känns inte alls som att det är Fredag idag :S Har Torsdag idag! Ska ner på stan med Anna idag och titta på skor och jacka, för det är något jag verkligen behöver just nu!

Så nu vet ni vad jag ska hitta på idag också, ikväll blire en mys kväll med Anna kanske? Eller vad säger du hoe?




09.09.17

Godagens faaaanz! Idag har man varit ledig mycket skönt :) Och Diesel har kommit hit nu och alldeles nyss kom Akira också :) Dom två ska vara här tills imorgon och mysa med mig! Och imorgon äre äntligen helg synd bara att jag ska jobba.. men men det är ju bra pengar som kommer in i kassan och det behöver ju jag, få se om helgen bjuder på någon utgång också! Nu snart så ska jag ta och brumma iväg till min morbror och käka middag :) Slipper jag laga mat ;)

Idag äre som sagt ciccis födelsedag så har varit där på kaffe och fika :) Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, tog ett varv runt sidelake med Diesel!

Usch var inte sugen alls på att blogga idag känner jag :P såå hejdååårååå!


MIN!♥




Ingen vanlig dag idag...

...För idag är det cilias födelsedag! :D Grattis på 20-årsdagen pruppen!




Gävle

(Tisdag 15/9 22.43)

Shit vilken dag det här har varit! Full jävla rulle hela dagen :)
Även fast jag har ont i hela kroppen och jag är fruktansvärt trött så älskar jag att jobba när det är mycket folk och det är stressigt, får en sån kick av det! Önskar att det var så i Sundsvall hela tiden!

Det var riktigt roligt att få komma till Gävle och jobba, härligt gäng var det också! Och träffa dom "högre" cheferna fick jag också :) Ja en riktig grym dag har det varit! Men att kliva upp 05:00 är inte min grej, så ni gör det bra ni som gör det dagligen.. själv skulle jag aldrig klara av att göra det fler gånger och absolut inte flera gånger i veckan! Vi kom ner till Gävle 08:20 och då var det stor möte med alla och redan då var det en lång kö utanför, sedan en kvart innan vi öppnade så var det så sjukt mycket folk utanför!! :O Såg inte slutet på kön! Sedan var det full rulle till klockan 2 kanske, och jag var chockad när jag såg att klockan var så mycket :P Tänk om alla dagar var så på jobbet att man aldrig hann titta på klockan ;P Sedan vid fem tiden så tackade vi Sundsvall för oss för då var både jag och CC och chefen trötta! Och nu är jag äntligen hemma :) Så ikväll blire en lugn kväll.. Har nyss tittat på Idol och skrattat lite, vissa är ju så sjukt dåliga och vissa är grym!!

Imorgon står det jobb på schemat igen 12:00-16:00 sedan kommer mitt hjärta till mig :) Diesel såklart! Ska pussa och gosa sönder han nästan så mycket längtar jag efter den pruppen! Mattes lillskit! Nej nu ska jag ta och göra nå kvällsfika eftersom att det inte vart så mycket mat för mig idag!


Siba Gävle



Adjöken!



Hejhopp

Nu blir det snart sängen för fröken Björk! Eftersom att jag måste kliva upp fem imorgon :O Först skulle vi tydligen åka sju, men nu ändrade chefen till sex :S Rebecca tyckte det var jätte roligt när hon ringde och berättade de eftersom att jag sa innan att sju skulle bli jobbigt och nu vart det ändrat till sex :P Det ska tydligen vara nå stor möte innan dom ska öppna butiken! Och jag som är så sjukt seg på morgonen och det tar minst 15-20 minuter för mig att ta mig upp ur sängen! Ialf när jag blir väckt av min klocka!

Men det ska bli roligt att få pröva på att jobba på ett annat siba hus än här hemma i Sundsvall :) Så jag hoppas att det går bra! Idag har jag varit ledig, mycket skönt har det varit, så jag har passat på att pyssla på lite här hemma! Men det ska bli skönt att få jobba imorgon och även på Onsdag! Fast det kommer jag säkert inte tycka då :P

Nej nu måste jag lägga mig och försöka sova! Ska ta och läsa en stund först så att jag blir trött! Ni som tycker om att läsa borde läsa boken Skadad.. sjukt bra, en bok som man inte kan sluta läsa.. GODNATT!




Söndag

Idag har jag bara legat i min soffa hela dagen. Har tittat på film, läst pillat på datorn och sovit.. nångång har jag varit ner till tvättstugan också :P En riktig tråksöndag har det varit! Men har inte haft ork till något annat heller! Jojust de fick mig en kopp kaffe borta i Farmor och Farfars nya lägenhet.. Vi blir typ grannar nu, både bra och dåligt ;) Skönt blire ialf att jag har nära till farmors goda mat ;P

Gårdagen var mycket trevlig, kanske lite för mycket av det goda känner jag i huvudet idag! Och det är ju inte varje dag man träffar på färjan-håkan och får en puss utav honom på kinden :P Och vi dansade sjukt mycket igår så idag har jag grymt ont i kroppen! Skönt att jag är ledig imorgon också ;D Ska försöka sova ut riktigt länge, men jag är inge bra på de nuför tiden!

Nej nu har jag inge mer vettigt att skriva, satt och tittade på bilder nyss då jag var brunett, kan säga att ibland..men bara ibland saknar jag mitt mörka hår :) Men aldrig mer brunett!


Eller vad tycker ni?! Blond eller brunett :) Är sugen på att göra något med mitt hår!




Energi?

Vart tog min energi vägen? Har jobbat två dagar i rad nu den här veckan och jag är helt slut.. pinsamt! Hur fan klarade jag av sommaren då jag nästan jobbade alla dagar(?) Skönt är det ialf att jag är ledig i helgen! Måste fortfarande vara trött ifrån våran utlandsresa tror ja :P

Har precis kommit hem från mammsen..Ringde när jag satt på bussen hem från jobbet och frågade om det fanns mat ;) Och självklart fanns de, plus att hon hjälpte mig att färga utväxten så nu är den borta! Mysigt att få bli ompysslad av sin mamma ibland, inte så ofta det händer nu för tiden! Dagen gick lite fortare idag på jobbet, kanske för att jag hittade på saker att göra hela tiden :) Så det var skönt!

Vart som sagt en lugn kväll för mig idag, hade inte orkat hittat på något annat känner jag! Men imorgon blire utgååååång! ;D Var ju ett tag sedan man var ut här hemma i sundsvall känns det som.. men det var det ju inte.. men man kan ju låtsas att det var de ;P

Nej nu ska jag ta och mysa ner mig i sängen! Pusspåer!



Nu börjar jag längta riktigt mycket efter D!♥




Ett jävla tjat!

Jag har haft en sån fruktansvärt lång och tråkig dag på jobbet den här dagen! Det har nästan inte varit några kunder hos oss :O Och jag har gjort saker tusen gånger bara för att ha något att göra! Dom sista timmarna visste jag inte riktigt vad jag skulle göra så jag gick runt i butiken som en idiot :P
Gruvar mig för morgon dagen.. Är inte alls på nå jobbhumör just nu, jag som jämt brukar vara det! Och Staven (jonas) som jag jobbar med, är helt säker på att jag har fått svininfluensan så han har inte velat varit nära mig på hela dagen, men vissa gånger har han glömt bort det och kommer och pratar med mig sedan kommer han på sig själv och får världens panik.. hahah jag är ju bara förskyld!! Sedan så stod han vid datorn där jag nyss hade stått och gjort pris lappar så när jag går förbi han så säger jag: jahaa nu har du också åkt på den där skiten som jag har eftersom att jag nyss var där och pillade på datorn :P Så jävla roligt att jävlas med han! Och jag är så jävla less på allt tjat om influensan! Och på Tisdag så ska man tydligen till Gävle och jobba på Siba hela dagen :) Haha konstigt det kommer bli att jobba i en annan siba butik med massa andra som man inte alls känner :P Men det kommer nog gå bra hoppas ja! ;P

En annan sak också, när man inte är hemma så händer det värsta grejen här utanför.. Var tydligen en jätte krock här med två bilar och en cykel! Nej nu ska jag ta mig en dusch, är så trött och är helt slut i kroppen och jag behöver verkligen sova!

Så god natt! ;)

Första gången på flera månader jag hörde låten som jag hade glömt bort i dag på radion, självklart fick jag en klump i magen!



Amazing

Vill inte alls jobba imorgon är verkligen inte sugen på det! Och jag håller på att hosta ihjäl mig snart... Nä men ja ä inte bitter ;)

Idag har jag varit med Rebekka som jag skrev i förra inlägget, vi började dagen med att åka ut till Bredsand eftersom att hon hade glömt sitt bank kort, sedan åkte vi tillbaka till stan :) Slutade med att vi köpte hårfärg och clips sedan gick vi hem till mig och fixade barret på henne :) Vart sjukt bra! Så nu är hon också långhårig! ;D
Sedan kom Lotta och hämtade mig och vi tog oss en sväng till Bredsand igen fast den här gången till Tommy. Vart där lite längre än vad vi hade tänkt, slutade med att vi tittade på Idol och grabbarna satt och förfestade :) Sedan åkte vi hem igen till stan och dom små barnen gick ner på krogen och jag gick hem till mig eftersom att jag ska jobba imorgon.... TRÅKIGT! Men men.. man måste ju vara vuxen ibland också.. eller hur var det?
Ska snart ta och hoppa ner i sängen, men kommer nog inte hinna sova så länge innan jag blir väckt.

Bäst att gå och lägga sig nu!




En Snorunge 09.09.09!

Direkt när jag satt mig på planet på väg hem ifrån turkiet så började snoret komma och jag satt och snorade hela resan, men jag tänkte att det skulle gå över eftersom att man brukar bli lite snorig när man flyger.. MEN icke! Är fortfarande en jävla snorunge! Har väl åkt på svininfluensan ;) Nej så roligt ska vi inte ha det, var väl dum som reste i bara shorts och linne och kom hem till ett regningt sundsvall i som kläderna, man är inte så smart jämt!

Har varit ledig i 3 dagar nu, vilket har varit mycket skönt att få vila upp sig, får dock inte sova så länge på dagarna?! Folk har nog problem med att förstå att man sover på morgonen men nu ska jag inte vara grinig :) Har inte gjort så mycket dom här dagarna, har umgåtts med mina vänner haft myskvällar.. jao inge mer! HAde tvättstuga igår och jag kommer aldrig mer tvätta, var helt slut efter den dagen med all den tvätt som jag hade :P Tur att jag gick mat hemma hos mammsen! Skulle lätt kunna flytta hem igen till mamma bara för maten skull ;)Idag ska jag ner på stan och träffa min arbetskamrat KK (Rebekka) :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på :D

Annars så händer det inte så mycket, håller på att sakna ihjäl mig efter min pälsboll! Ska se om jag kan ha han något nästa vecka eftersom att mitt schema har blivit lite bättre nu och jag vet exakt hur jag jobbar :) Nej nu ska jag snora vidare och vänta på att KK ska ringa!


En annan sjuk grej som hände imorse när jag vaknade och tittade på mobilen var att klockan var 09.09 och datumet var 09.09.09 jävlar vad jag önskade mig något då, så får se om det händer något då :)


En ganska så brun snorunge!




Alanya 2009

Ja då var hösten kommen då... Känns mindre bra! Känns som att det inte riktigt ha varit nån sommar i år! Tur att man fick komma till värmen en vecka! :) Anna och jag har ialf haft det sjukt bra i Turkiet! ;D Kan ju säga att vi är nog inte riktigt utvilad som vi trodde att vi skulle vara!

Åkte på en riktig resfeber när vi skulle åka, såg saker hela tiden som jag tyckte var ett tecken på att det skulle hände något ;P Haha och självklart så blev planet försenat en timme också, men det löste Anna och jag bra på midlanda och deras lilla bar ;) Det var lite jobbigt att vi kom fram till vårat hotell 7 på morgonen :S Så vi sov bara 2½ timme för vi ville ju inte missa en dag på stranden! Vi har bott på ett jätte fint hotell vi tog ett lägenhetshotell som låg ca 700 meter från stranden, så vi hade lite jobbigt första dagen då vi skulle hitta ner till stranden, så jag är jävligt glad att Anna har ett bra minne för jag skulle aldrig ha klarat av att hitta samma väg igen ;P Men efter några dagar så gick det bra! Dagarna såg ganska så lika ut vilket dom gör offtast när man är utomlands.. Vi vaknade typ halv tio varje morgon, gick och köpte färskt bröd sedan gick vi ner till stranden och solade och badade varje dag! HAHAH Anna lyckades första dagen efter vi har varit på stranden i kanske 3 min göra världens sexigaste grej i vattnet så jag fick mig ett gott skrattanfall ;P Sedan efter stranden så sov i offtast en stund innan vi gjorde oss klara och förfestade lite på hotell rummet innan vi drog ut och kökade och festade på kvällarna :)

Vi har varit på Beachparty och på olika krogar, det blev nog värst för både mig och Anna på Måndagen då vi var på beachpartyt, en aning för mycket alkohol! Men roligt var det, vi har även varit upp i bergen så vi såg hela Alanya :D Vilket var sjukt fint och jätte mysigt! Och vi har varit ute på en båt tur en hel dag vilket är ett måste när man är där, och vi hade verkligen tur med vädret så vi fick se jätte mycket! :) Och självklart så lyckas Anna igen med vattnet när vi skulle simma in till nån grotta, men jag skrattade inte lika mycket den gången eftersom att jag vart lite rädd, men det gick bra och vi kan skratta åt det nu :) Ja det har verkligen varit en sjukt rolig resa, och självklart har vi fått lite färg på oss också!

Och en ny tatuering är på plats på min kropp, ett namn som betyder otroligt mycket för mig! Och Anna gjorde sin första också, ett litet hjärta på foten vilket passar henne jätte bra! Dock var vi lite osamrta när vi gjorde dom, vi skulle ha gjort dom sista dagen inte på Torsdagen som vi gjorde, eftersom att det var den varmaste dagen på fredagen och man ville inget annat än att bada, men självklart så fick vi ju inte göra det! Det var lite jobbigt! Så vi fick ställa oss i strand duscharna som var iskalla och "bada" där :P Ja nu har jag skrivit lite om resan, kan inte skriva allt för det tror jag att ni inte orkar läsa och jag orkar inte skriva! Så ni får nöja er med det här!

Tyvärr så orkar jag inte lägga upp så många bilder eftersom att vi tog nästan 400 bilder, men vem vet dom kanske kommer upp på FB någon dag :)




Hemma!

Yes då var man hemma i kalla Sverige/sundsvall igen då!
Kommer inlägg snart om våran resa ;) Just nu har jag inte tid med det, för det blir en utgång ikväll!



RSS 2.0