Walk the line

Jag fick min efterlängtade sushi idag ;D Och den var fruktansvärt god kan jag lova! Är fortfarande helt slut i min kropp även fast jag inte har gjort ett skit idag! Har legat halv död i soffan och tittat på min älsklings film Walk the Line! Sedan tog jag mig faktiskt ner på stan och shoppade lite skrubb grejer till kroppen eftersom att min bränna inte alls såg så bra ut efter den här helgen, så jag har haft en liten spa eftermiddag här för mig själv, så nu känner jag mig mycket fräschare :D Var ner och solade också så nu har man en fin brun färg igen :) Nu sitter jag och väntar på att maskinerna med tvätt ska bli klar, men som sagt så får jag väl vänta tills nästa år :/ Och jag har verkligen inga rena kläder eller underkläder alls eller där tog jag i! Såg även att mamsen har hittat min blogg också ;P Så nu kommer hon ha koll på mig och min vardag!


Så här vart resultatet med gardinerna och vägg dekorationen ;D



Måndag igen!

Jag är så glad att jag inte jobbar idag! Hade inte klarat av det, eftersom att min kropp fortfarande inte har åter hämtat sig från helgens trevligheter/skandaler! Kan säger er att det var det skönaste jag har gjort på länge att få sova ut och vakna av sig själv! Och min kropp behövde verkligen det! Igår var mamma och hennes kille här och hjälpte mig att få upp alla gardiner här hemma, medans dom gjorde det låg jag död på soffan och tittade på ;P Sedan vart jag även bjuden på middag som dom lagade här hemma :P Riktig lyx! Och jag behövde inte diska heller, har världens snällaste mamma ;P När dom gick igår så hann jag inte med så mycket mer för sedan deckade caroline björk, och har nu precis vaknat :D Idag ska jag fortsätta att slappa så att jag kommer tillbaka till mitt rätta ja! Anna ska komma hit och vi ska gå och köpa lunch, ska se till så att vi köper med oss sushi ;) Sedan ska jag bara ligga i soffan hela dagen och inte göra ett skit :P

Imorgon är det jobb igen 08-13, men sedan är jag ledig en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel vecka lång! :D UNDERBART! :D Tänkte att jag skulle visa nya bilder på lägenheten eftersom att den ser helt annorlunda ut nu med gardiner och plus att min dekor har kommit upp på väggen nu ;D Återkommer lite senare med bilder!

Adjö!


Jag och min vän Fannys arm, hahahaha! Tror jag är lite brunare ;P



Åh fyfan säger jag bara

Blåslagen rygg, överpeppad, vin, mys, för lite sömn, skratt, gråt, onda fötter, ångest!!! = Min helg som blev en riktig jävla karatefylla!

Det började redan i fredags då det inte alls  var planerat att jag skulle gå ut eftersom att natten då bjöd bara på två timmars sömn och en stressad carro till jobbet ;P Så jag var verkligen helt slut hela den dagen, men sedan så mötte jag upp Anna och Lotta på birsta, och så klart var Lotta överpeppad och vad blir inte jag då?! Slutade med att mina planer om att ligga i soffan och sova sprack, ist åkte jag hem tog mig en dusch, sedan vart det massa vin och mys och skratt här hemma.. Sedan gick jag ner till svenssons och mötte upp tjejerna, och Lotta och jag var så sjuktligt överpeppad och lite överkära i varandra! Vi drog vidare på oscar sedan gick det bara utför, vart bjuden på massa drinkar, tävlade med shoots?! Och dansade som nå jävla idioter ;D Men det var så sjukt jävla roligt! Sedan det värsta av allt den kvällen när vi är inne på oscar och det är huuuuuuur mycket folk som helst och Lotta och jag har varit ifrån varandra i 5 minuter men när vi får syn på varandra så är det precis som att det är första gången vi ses på 6 månader typ, vilket slutade med att Lotta får en blårygg! Hahah!! Ett under är det att man lever efter den kvällen.

Igår vaknade jag upp och jag var som en zombie men världens ångest, jag visste inte riktigt vilken planet jag var på tror ja :P Vaknade en halvtimme innan jag skulle ner till bussen vilket slutade med gårdagens smink och hår på jobbet :P Men det gick bra att jobba och jag mådde inte alls dåligt, kanske för att alkoholen inte hade gått ur min kropp vilket den fortfarande inte har gjort eftersom att direkt efter jobbet for jag hem peppade upp mig själv, sedan var det förfest hos Lotta och då var man igång igen! :D Mycket trevlig kväll var det, och skönt att man inte var som på fredagen, träffade mycket roligt folk ute! :) Och det är inte lätt att fatta det här med klockan med vin i kroppen, hahah!
Och det var helt okej på jobbet idag även fast jag var sjukt trött och hade fruktansvärt ont i kroppen och allra helst ville jag gå och dö, men tror största delen av sibas personal igår var lite små trött, så det var inte bara jag ;)



Varje dag tack!

Det vart en hel del shopping för mig igår, och det var mysigt att umgås med girlsen och självklart vart det några skrattanfall ialf då samtalet var webcam ;D Jag kan säga er att jag är sjukt nöjd över mitt hår nu! Var så skönt att få komma till en frisör och bli ompysslad, skulle lätt kunna gå till frisören varje dag om jag hade pengar.. Men nu är man ju inte blondinbella direkt ;P Färgen blev exakt som jag ville att den skulle bli :D Plus att nu är jag långhårig igen, var som sagt till affro idag efter jobbet, så nu sitter jag här med långt blont hår och sprängande huvudvärk "men ska man vara fin får man lida pin!" ;)

Skulle verkligen kunnat ha gjort vad som helst imorse för att sova, var sjukligt trött när mobilen ringde! Det är farligt att vara ledig för nu känner jag att jag vill vara ledig mer, men dock har man en hel jobb helg framför sig :/  Och jag kunde verkligen inte koncentrera mig idag på jobbet, höll på att somna på vårat möte imorse också, mindre bra! Ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se ;P Ska ta och sätta mig i soffan och varva ner lite!


Så här blev håret ;D



underbara löningsdag!

Åh nu kanske snön börja försvinna igen! :D Hoppas hoppas..
Att vakna med ett leende på läpparna är något som jag älskar och jag kan verkligen inte göra något annat än att le just nu :D Blir så sjukt överlycklig av det här vädret, jag tror jag måste flytta till ett land där det är sommar och sol varje dag! Idag är det också en toppen dag eftersom att lönen kommer in på kontot, var mer än vad jag hade väntat mig, så idag blir det lite shopping.. Känner att jag måste få unna mig lite kläder ;) Plus att det blir en dag på stan och även lunch med tjejerna, känns som det var jätte längesedan som jag umgicks med dom! Så idag är Caroline på toppen bra humör även fast jag var vaken förlänge igår och vaknade för tidigt på min lediga dag, men det gör inget :) Plus att jag ska till frissan och få den där blondfärgen jag vill ha! :D Lovely!

Nu ska sminket på, sedan träffa upp dom jag älskar allra mest!♥

kanske min tur nu?



Lediga Måndag!

Skönt att börja veckan med att vara ledig :) Hoppas att veckan känns kortare som det brukar göra! Tyckte ialf att det blev så när man gick i skolan ;P Idag vaknade jag tyvärr för tidigt än vad min kropp ville, även Diesel vart lite små sur på mig för jag vaknade så tidigt, men vafan ska jag göra när grannens hund skäller hela tiden :( Jävla vilken surpuppa jag var när jag vaknade, och jag känner inte att jag kan gå och klaga heller eftersom att jag har själv två hundar här ibland, men dom skäller inte ialf! Tror dom som har den där hunden inte vet om att han skäller eftersom att han vekar vara ensam på dagarna... Nej jag ska vara en snäll granna och inte klaga! Idag har det blivit film och te mys hemma hos Fanny :D Vi bakade även chokladbollar, en riktigt slapp-måndag har det varit! :D Nu sitter jag och väntar på att mina maskiner i tvättstugan med mina lakan i ska bli klar, sedan väntar jag på att min fis Anna Bergström ska höra av sig, ska dit ikväll och hälsa! :)

Imorgon står det jobb på mitt schema 08-13 :) En kort dag vilket ska bli skönt, är även ledig på Onsdag och då blir det stan och ett frisörbesök :D Fick en ny tid! Nej nu ska jag gå ner till tvättstugan!



Ny pepplåt! ;D




Vägg dekoration

Som jag skrev tidigare så har min vägg dekoration kommit! Har precis öppnat paketet och den är galet snygg, kommer bli så sjukt snyggt när den kommer upp på väggen! :D Men kommer dock inte ge mig in i det här med att sätta upp den på väggen själv, utan jag måste nog få lite hjälp :P 




Nu hängde jag inte med?

Välkommen tråkiga söndag, fast jag kan säga att jag har haft en skön söndag den här gången! Fick faktiskt sova ut riktigt länge imorse, fast Diesel sov längre(?) Sedan har jag varit ute på en riktig lång promenad med hjärtat så både han och jag vart helt slut i kroppen, så när vi kom hem så somnade båda på soffan :P Nu ska jag ta en promenad upp för alla södermalms backarna till mitt gamla hem, är nämligen bjuden på middag hem till mamsen rena lyxen slipper jag laga mat själv ;)

Ringde Lotta för ett tag sedan, för att få lite gossip om helgen, och slutet på vårat samtal höll jag på att dö av skratt ;P

Jag: Jamen vi kan ju höras av lite senare ikväll!
Lotta: Ja det kan vi!
Jag: Okej va bra, men då hörs vi sen då!
Lotta: Yes, det var en trevlig chatt vi hade
Jag: he he jaa det var det...? :s
Jag: haha eller vadå chatt?
Lotta: jamen det var ett trevligt samtal vi hade, det var så länge sen!
Jag: HAHAHAHHA ja det var det men chatt?

Jag dog verkligen av skratt när lotta sa "det var en trevlig chatt vi hade" det lät så jävla roligt! nya språket tror ja ;) "gammeltarro hänger inte med"!


Tänkte bjuda på en bild hur håret mitt vart ;D Men mitt upp i mitt kort tagande så fick jag en riktigt härlig puss utan Diesel, han ville vara med han också♥

Sedan ville han visa sina breakdance moves som han har börjat med ;)



Lördag

Så underbart skönt att få vara ledig en HEL helg :D Och det bästa av allt att få ha världens finaste varelse vid sig, Diesel♥

Har bara tagit det lugnt den här helgen, verkligen vad min kropp behöver! Ikväll så har Anna E varit här, vi har tittat på premiären av Robinson, fast vi satt mest och pratade igenom hela programet ;P Hon gick nyss eftersom att hon ska jobba natt på schebbaben ;P Igår hade jag både Diesel och Akira här, så fick sova med två pälsbollar! Men nu är det bara jag och Diesel skönt att få rå om mattes hjärta! Imorgon ska jag ge mig ut på en riktigt lång promenad och senare på kvällen ska jag ut och gå med Anna och Wilma :) Och det är så underbart att det är typ vår ute :D Hoppas verkligen att det kommer vara så här nu och att det inte kommer nå mer snö, klarar verkligen inte av det! Blir så glad av det här vädret! Längtar tills veckan som kommer nu då det är löning, så mycket jag ska göra då! :) Ska ta och hämta upp min väggdekoration som har kommit på posten, kommer bli grymt snygg här ovanför tv:n (lovar att en bild kommer upp) Sedan ska jag äntligen ta och bli långhårig igen, bara bra saker den här månaden! 

Åh jag ska verkligen försöka sova ut imorgon! Är ledig tills på tisdag så ska se till att vila upp mig eftersom att det blir jobb nästa helg... Nej nu ska jag mysa till det med Diesel sedan ska vi nog somna till en film! Vart lite små sugen på att gå ut nu kände jag, men min plånbok sviker mig på den fronten!  Få se vad nästa helg har att bjuda på ;)




Tisdag

Vilken jäkla zombie jag var imorse när jag var på väg till jobbet :O Vet inte  vad jag tog på mig utan jag bara gick :P haha! Även fast jag gick och la mig tidigt igår så var jag dötrött imorse(?) Men det var en kort dag ida jobbade bara till kloockan ett men jag kan inte säga att jag gjorde så mycket idag ;P Sedan åkte jag och käkade lunch med farmor och farfar innan jag gick och klippte mig :) Så nu är man lite fräschare i håret :D Just nu har jag precis kommit hem, har varit i Thailand i 20 minuter ;) Lite brun blev jag! Nu sitter jag och väntar på att min vän Anna Bergström ska komma och hälsa på mig, men jag tror att jag måste gå och möta henne för jag måste på ica, men jag känner inte ork till det men jag måste, vart helt slut nu när jag har varit och solat! Sedan måste jag gå ner till tvättstugan också, mycket som måste göras nu när man bor själv :P



Plus i kassan

Då var man hemma från en jobb dag då :) Idag gick det mycket bra för mig lyckades med några siba kort och försäkringar :D Mina första! Känns underbart att jag inte ligger sist, och chefen blev nöjd! ;D Så det känns bra, plus att det blir ett + på lönen nästa månad vilket känns mycket skönt! Just nu sitter jag i min "andra säng" ;) (soffan) Är helt slut i kroppen även fast jag inte jobbade full jobbdag, men det är lite jobbigt att ha stängning.. Höll på att missa bussen hem till stan också eftersom att det var en nisse utanför personal ingången som ville ha våra uppgifter på mobilerna så att vi inte hade tagit dem :P Mycket störande men.. men en säkerhetsgrej! Ikväll ska jag bara ta det lugnt börjar klockan 8 imorgon men jag jobbar bara till klockan ett :D så det blir en kort dag imorgon!

Nu ska jag titta på lite tv, får se hur länge jag klara av att vara vaken ikväll då :P



Min nya sovplats

Vad är det med mig och min soffa, jag skulle ligga där och titta på Beck igår... Jag klarade av två reklampauser sedan var jag borta sedan vaknade halv ett :P Jag får verkligen inte gosa ner mig i soffan som jag gör! Idag är det Måndag igen och idag står det jobb på siba på mitt schema, börjar klockan ett idag och slutar 19:15 :) Ganska så skön arbetsdag...
Lite jobbigt bara att jag vaknade så tidigt när jag kunde sova ut riktigt länge idag, men det är nog bara för att jag somnade igår i soffan!

Nej nu ska jag ta och göra en slivertoning på håret sedan börja fixa mig! Hoppas att ni får en bra dag!


Hjärtat♥



Rosa

Då var det söndag igen vilket betyder måndag imorgon och jobb igen, det var riktigt skönt att få vara ledig idag :) Anna Ericson kom inatt som jag skrev i förra inlägget eftersom att hon jobbade natt, så idag har vi färgat mitt hår igen... Men den här gången gick det inte lika bra eftersom att det vart rosa på färgen så jag fick lite paniiiiiik, men det vart inte rosa (jävla tur) :P Men jag är ljusare nu. Nu ska jag inte röra mitt hår förns om två veckor då jag ska till frisören och sedan till affrohörnan och fixa löshåret ;) Vi lagade även middag eller det var Anna som lagade mat medans jag städade här, och som vanligt då Anna lagar mat så blir det sjukt gott, så nu har jag några matlåder också :D

Just nu sitter jag i soffan och njuter av att jag har en nystädad lägenhet, ska ta och koka lite kaffe som jag har varit sugen på hela dagen, sedan blir det jag och tvn ikväll :) Har sovmorgon imorgon mycket skönt, så ska ta det riktigt lugnt ikväll för mig själv så jag är riktigt utvilad till en full jobb vecka :) Skönt är det ialf att jag är ledig hela nästa helg+måndag!



Har blivit ganska så blond som ni ser :D



Det oranga kuveret!

Jag är dålig på att blogga just nu, men jag har inge lust att skriva ;P Men nu ska jag börja bli lite bättre igen! Nu är det helg igen, fan vad veckorna går fort, har jobbat torsdag, fredag och idag :) Så imorgon har jag en ledig dag, ska försöka att sova ut om jag kan men jag är inte så bra på att sova nu för tiden :P Lite jobbigt! Höll på att bli tokig i igår natt/morgon för då vaknade jag 05.15 av att hela huset skakade, min första tanke var tåget men sedan kom jag på att det kan jag inte höra för det är nå speciella fönster här, kommer inte på vad dom heter men ni vet nog vad jag menar ;P Min andra tanke var om dom höll på att riva huset och vad hade jag missat då? haha! Men jag hade fel ,det var 4 traktorer här utanför som höll på att skrapa vägarna också byggde dom ett mounteverest mitt i vägen! Men jag kunde ialf somna om en stund även fast jag var skit sur! :P

Igår vart det utgång, hade förfest här hemma för första gången :) En mycket lyckad och en mysig! Det var vi tjejer, plus att Fanny har kommit hem, så man fick äntligen träffa henne! :D Vi hamnade ialf på oscar, men jag tror att vi hamnade lite fel eftersom att det var nån studentgrej där så det var faktiskt första gången jag kände mig gammal :P haha! Men det var en trevlig kväll, har haft roligare på krogen, men det var nog bara för att det var lite fel årsgång där :P Men man fick tillbaka några roliga gamla minnen ifrån våran tid som studenter :D Men vi dansade mest hela kvällen där, vilket var sjukt roligt! Vart lite chockad imorse när jag vaknade och såg att jag hade städat och diskat allt när jag kom hem inatt, vilket var mycket skönt kan jag lova! Duktiga jag! Ja vad har jag mer att säga... Jo igår när jag kom hem ifrån jobbet så möttes jag av ett stort orange kuvert tillsammans med min post :O vafan... haha det var ju det berömda "vuxenkuvertet" dubbla vuxenpoöng där ;) Var en mycket lång dag på Siba eftersom att det var lite med kunder, tur att man har roliga arbetskamrater som gör dagen så sjukt rolig! Jag och Malin lyssnade på Single ladies på högsta volym (när det inte var några kunder i butiken) :D

Nu ska jag hämta mitt underbara sköna täcke och lägga mig här i soffan och titta lite på tv, men jag vet att jag kommer somna här eftersom att jag är lite små trött ;P Kommer få natt besök utav Anna Ericson inatt eftersom att hon jobbar natt på schebbaben så orkar hon inte gå hem (vilkjet jag förstår) så snäll som jag är så får hon komma hit och sova, men bara om hon lagar middag till mig imorgon ;) Ska göra lite mer slingor i håret imorgon också, vill få till min blond färg som jag vill ha så jag kan sätta i löshår igen, klarar inte av mitt egna hår!!!


mounteverest och vuxenpoäng här på fredsgatan 8



Blond!

Blev en liten bloggtorka här för mig ;P Har inte haft nå lust att skriva eller jag har väll inte haft så mycket att skriva om! Har ialf börjat färga håret blont nu, eller jag är verkligen blond nu :D Lite orange på vissa ställen är jag, men jag var ju för fasen nästan svart hårig när jag började :P Ialf jätte mörk brun, men jag blir jätte nöjd ialf! Nu fattas bara löshåret men det får bli när lönen kommer! Har haft Diesel och Akira sen i tisdags :) mina små hjärtan, men nu har dom åkt hem igen för jag ska jobba idag, det är så mysigt när dom är här, hatar verkligen när dom åker igen! Är inge sugen alls på att jobba idag, plus att det var ett tag sedan jag var på siba och jobbade ;P Så är lite små nervös även fast jag vet att jag kan allt men ändå ;)

Lovar att jag ska lägga upp lite bilder på håret så ni får se hur det blev :) Ska gå till frisören innan jag fixar löshåret så jag får den blondfärgen jag vill ha så att det passar bra med löshåret plus att jag måste verkligen klippa mig :P Var juh några månader sen sist!

Nej nu ska jag knyta slipsen och börja röra mig mot bussen!



1 vecka idag!

Idag har jag bott i min lägenhet i en vecka :D Vad fort det har gått! Har precis kommit hem från en lång arbetsdag på apoteket, började redan klockan 07:30 för vi hade en ny kampanj som skulle fixas, och jag kan lova er att jag var dödligt trött när jag vaknade och när jag var där imorse :P Eftersom att jag hade svårt att somna i natt och klockan ringde sex :O
Så nu sitter jag i soffan helt utslagen och längtar tills klockan blir mer så jag får sova :P Helgen kan jag sammanfatta som mycket lugn och mysig, har bara gosat med mina hjärtan Diesel och Akira :) Vart så tomt nu när dom har åkt "hem" igen till husse, men det dröjer inte lång tid innan dom får komma hit till matte igen!
Igår vart det Beck mys med Lotta och massa onyttiga saker här hemma hos mig, precis så som en söndag ska vara..Tråkig men mysig!

Idag är det inte bara måndag den 9 mars utan det är också Anna Ericsons födelsedag :D Grattis pruppen!
Väntar på att mamsen ska komma hit med min tvätt som jag hade kvar där, plus lite andra saker, sedan känner jag att jag behöver min mamma nu! :) Sedan ska jag tvinga henna att hjälpa mig bort med löshåret för nu ska fröken Björk bli riktigt blond igen! Gruvar mig men jag måste eller haha jag vill! :P Imorgon står det jobb på schemat igen, fast det blir kort dag jag jobbar 08-13 bara, mycket skönt! Nej nu ska jag ta och titta vad jag kan hitta på att äta idag, sedan ska jag ta en kopp kaffe så jag kommer tillbaka till verkligheten!

Det finns fortfarande kvar där!





Humöret!

Mitt humör vill inte vara som jag vill att det ska vara... har ingen bra dag idag! Är inte trött för jag sov länge idag, kanske därför jag är lite små grinig? Ja jag ska bara ligga soffan idag och titta på melodifestivalen sedan ska jag gå och sova så kanske det försvinner, tycker inte alls om att vara så här! Inte folk runt omkring mig heller :P Nej nu har jag inte tid med det här :)

Jag förstår ingenting, kanske lika bäst det!

Nu till Tv:n!



Flodrida feat Kesha - Right Round




Fredag

Idag är det ingen vanlig dag utan idag är det faktiskt Linas födelsedag! :D GRATTIS fisen! Första pruppen som fyller 20 år utav oss! :D Så idag eller om ca en halvtimme ska jag till Granlo på kalas för att fira henne! :D
Idag är det också fredag, mycket skönt! Vad fort den här vecka har gått, kanske för att jag har haft så mycket att göra? Skönt är det också att jag har fått varit ledig några dagar så att jag har kunnat pysslat på här hemma :) Är ledig hela helgen också och jag ska bara ta det lugnt då också så jag är riktigt utvilad till veckan då det blir jobb på schemat :)

Igår kväll så hade jag och Lotta en myskväll här hemma, vi hyrde två filmer...Dock kanske inte dom bästa :P Sedan höll båda på att somna i soffan vilket var bra eftersom att jag somnade direkt när hon åkte hem och jag gick till sängen :) Var lite ovant att inte ha min fis Diesel vid min sida, men ikväll kommer han igen med Akira :D

Nej nu har inte jag tid med det här jag måste klä på mig :)


Födelsedags barnet :D



cyberspace

Nu sitter jag här i min sköna soffa med laptopen i knät och njuter :) Hade som sagt lite problem med internet eftersom att det här med datorer är verkligen inte min grej, men tur att man har en bästa vän som kan grejer, Lotta tog tag i skiten och ringde upp servanet och frågade vad felet var och med ett telefon samtal så hade hon fixat det, och nu är jag super glad, eftersom att jag inte kan klara mig utan internet :P Tack älsklingspotta!

Var ute och rökte förut och då var det första gången jag träffade en granne här :) Jätte trevlig tjej var det och hon höll på babbla på en massa om alla grannar så nu vet jag allt ;P Nämen det är bara nytt folk som bor i dom här lägenheterna :) Och alla är jätte snälla och trevliga! :) Så inga sura grannar här inte! Och hon hade pratat med dom andra och dom tyckte tydligen att det var jätte roligt att en ung tjej skulle flytta hit, hahah! Ja det var ju bra att dom tyckte det!


Det är lite tomt här i lägenheten nu för Robin kom på lunchen och hämtade Diesel :( Men han kommer imorgon igen plus Akira :D kommer inte kunna sova inatt för jag har blivit så bortskämd nu när jag har haft diesel vid min sida :/ men men imorgon kommer mattes hjärta igen!♥

Har kommit på ett problem också jag har inte ätit nån middag, och jag vet inte vad jag ska hitta på att äta :O
Kanske dags att ta tag i det problemet!




Bilder

Tänkte att jag kunde bjuda på lite föra och efter bilder på lägenheten :D

Före:





Efter:











Fredsgatan

Heeeeeeeeeeeej :D
Just nu sitter jag hemma hos Lotta, hon sitter och blåser sitt löshår, ni vet hon är ju tjejen som aldrig kan bestämma hur hon vill ha håret ;) Ja, jag har flyttat in i min älskade lägenhet nu :D åååååååh den är så fin! Jag är typ klar med allt, det är bara gardinerna som saknas :D Har sovit där nu i två nätter och det har gått jätte bra, men jag har haft sov sällskap av min älskade prins Diesel :D Mattes gohjärta♥

Jag har tagit jätte mycket bilder på lägenheten som ni ska få se, men jag har inte fått till internet i lägenheten! Så kanske imorgon, vi får se hur det går! Måste nog ha hjälp av en datanörd för jag fattar ingenting! Flytten gick jätte bra, vi höll på i tre timmar med alla mina saker! Fyfan, nu dröjer det ett jävla bra tag innan jag flyttar! Det hoppas Lotta på tror jag ialf ;) Jag och Lotta höll på grejade till klockan 3 på natten :P

Nu ska jag gå och hjälpa pisspotta med barret!

Återkommer!


Några bilder från flytten, Rödafaran var verkligen fullpackad :P



Nuså!

Då var dagen kommen, inatt är det sista natten hemma hos mamma! För imorgon flyttar jag till Fredsgatan 8 :D



RSS 2.0