mmmm va bra vi mår idag!


Ja.. som sagt var det ju Onsdag igår och såklart är det lill-lördag då och så klart blev
det utgång för caroline! Fast det var inte meningen att det skulle bli det, eller ;) ha-ha-ha vilken jävla kväll! Kvällen började med förfest hemma hos Madde med massa vin och prat.. haha dock om A-kassa?! -jätte konstigt! Sedan blev det mellan fest hem till Timmy Pettersson där alla anda var, kul att se dom eftersom att det var ett tag sen eller ett jävla tag sen man såg dom! :) Och som alltid så blev det olearys! Hade en sjukt rolig kväll ialf, men huvudet har inte så roligt just nu!

Igår på dagen var jag ner på stan och lunchade med tjejerna, sedan tog jag mig en promenad upp till Anna, och där blev det kaffe och bullshit, och några skrattanfall som vanligt! :D Det är en tjej som jag önskar att hela världen kände eftersom att hon får en på sånt sjukt bra humör! Imorgon fyller min mamma 45 :O shit! Så dagen idag blir till att hitta en present till tanten, har ingen lust alls att gå ner på stan idag :( Nej nu ska jag ta tag i dagen för det här håller inte, ska ner till Anna E nu, men måste vänta en liten stund för hon måste titta på "hem till gården" haha!

/C.



Drygcaroline

Hejtröttdrygtjej_89

Det är vad jag är just nu, är helt slut i kroppen min :O När klockan ringde imorse 05.45 trodde jag helt seriöst att jag skulle avlida, var länge sedan jag klev upp så tidigt.. Men jag kom upp och jag tog mig till jobbet, men dagen på jobbet var inte allt för roligt eftersom att en timme kändes som 3 timmar! Världens segaste dag på länge var det, plus att det inte fanns nå mycket att göra! Men men det är ju pengar och det är precis vad jag behöver nu!

Ikväll har jag träffat Fanny (fst) som har kommit hem :D Har myst hemma hos henne och pratat massa skit och druckit te!
Har varit så jävla dryg hela dagen idag, har kommit in i någon dryg period just nu, och jag tycker att allt är roligt(?)
tycker synd om mina vänner som måste stå ut med mig ibland när jag får sånna här cp ryck! haha! Och var får jag all energi ifrån och all pepp som finns i min kropp, är helt över peppad nu för tiden..

Imorgon eller nu är det ju redan det, men ska ialf ner på stan och luncha med tjejerna, sedan ska jag få träffa Anna min underbara vän som får mig på så sjukt bra humör, så ska hem till na och sjuka mig lite med henne ;P Nu måste jag verkligen sova innan min kropp dödar mig!

God natt fuckers!
/C.

Mongo caroline som vanligt ;P



Snygging..

Nå vad tycker ni om min nya bloggdesign?
Världens snällaste Anna (annasara.net) har hjälpt mig, och jag vart sjukt nöjd! Tack gumman!

Nu blir det mycket roligare att blogga när man har en fin blogg! :D

Jag har inte gjort något idag :O och det är verkligen ovanligt utav mig just nu.. Börjar få lite panikångest av att vara hemma nu :P haha, men känner att jag inte kan göra så mycket eftersom att jag börjar klockan 7 imorgon :s mindre roligt!

Och jag saknar dig Lotta som en jävla idiot :´( Idag har jag verkligen haft en riktig sakna-lotta-grina-dag! Tycker att det är jätte jobbigt att inte ha dig här hemma fisen! Vill att du ska komma hem NUUUUUUUUU! Saknar du mig? :)


min älsklingpisspotta!



trötter..

Det känns som att jag är fortfarande bakis men det är jag dock inte är bara så sjukt trött :P
Just nu har jag suttit i 3 timmar och sökt massa jobb! Så jag hoppas att det är någon som vill ha mig ;P
Idag ska jag inte göra allt för mycket, kanske en myskväll med tjejerna?
Imorgon blire jobb från 7-halv 5 sedan hoppas jag på att få träffa Fanny som kommer hem ifrån umeå :D

Nu ska jag ta och se en film och vakna till lite, men tror dock att jag kommer somna :P

/C.



Ingen Rubrik idag

Är helt slut som artist..
Att göra en tvådagars är sjukt jobbigt för min fiskropp, men har ialf haft en sjukt rolig helg! :)

Nu vill verkligen mitt huvud lämna mig!


Idag sov jag ut riktigt länge, och dum som jag är fattade inte jag det här med klockan inatt så fick ett chocktillstånd imorse då jag vaknade och så hur mycket klockan var :P Har varit ute i Birsta med Jocke, Niklas och Joel idag, var nog det jobbigaste jag har varit med om eftersom att jag tydligen lämnade mina ben hemma ;) Har varit seg och dryg hela dagen idag, så killarna måste tycka att jag har varit en pain in the ass :P Glömde till och med att stänga bil dörren när vi gick in på Elgiganten! Bra tjej! Bra att Jocke finns för han kan man skylla allt på ;)

Imorgon ska jag på en jobbintervju så jag hoppas att det gå bra, nå mer vet jag inte vad jag ska hitta på :)


Var det bara jag som inte hade klackar på mig? ;)






 




Välkommen huvudvärken..

Hej vad mitt huvud mår bra idag..
Har så ont i hela kroppen från gårdagens roligheter :D Hade en sjukt rolig kväll, med bästa förfesten med tjejerna!
Vi var nog dom mest peppade tjejerna igår, och det blev även singstar igår, jag som hatar att sjunga! Men det var vinet! :)

Vi var som alltid på Olearys hela kvällen igår tills dom stängde ;P Sedan vart det schebababacity där dom andra var! Sedan var jag hemma :O Tiden går så sjukt fort när man är ute! Kom hem halv 5 inatt så jag är lite seg just nu..
Men men det är bara att ta tag i nya tag, för ikväll blir det utgång igen ;D Dagen började bra ialf när Joel (som är peppad 24/7)  ringde och peppade upp mig! Så nu skiter jag i om huvudet mitt vill lämna min kropp!
Och ikväll ska jag äntligen få äta min efterlängtade sushi :D

Nu ska jag ta en lång dusch och sedan dricka massa liter av vatten, sedan kommer jag må mycket bättre!
Kommer bilder snart i från igår! ;P


En seeeeeeeeeeg caroline;P



Cuz I Can..

Som jag sa igår så blir det utgång för mig ikväll..
Är så sjukt peppad! :D

Så nu sitter jag i min ensamhet med ett glas vin och lyssnar på sjukt bra musik, och peppar upp mig själv! Ska senare dra ner till Madde där mina andra små fisar är :)

så nu ska partymejken på och mina nya spetsstrumpbyxor!
Hoppas att ni får en lika rolig fredagskväll som jag ska ha mina små faaaaaaaaaanz!

/C.
.

Pink- Cuz I Can




Been there done that..

Hej bebisar..

Jag är så less på min hosta nu, orkar inte ha den längre :P Dagen idag blev en liten tripp ut till Birsta med folket, men är som sagt så sjukt less på att titta i affärer ialf när man inte har pengar, men imorgon kommer dom, eller klockan är juh redan över tolv så nu är man rik igen :D whouuu.. Ska fira det med att köpa mig en snygg outfit till helgen!


Ikväll har jag varit med Anna E och myst med henne, tittade på en riktig B-film! haha, plus att när jag skulle följa med henne en bit  på väg hem så vart vi så jävla rädd när någon skriker och låter som en mupp! Tur att man har en telefon vän som man alltid kan ringa till när det krisar sig!

Och det bästa av allt med den här dagen är att jag har pratat med Lotta på msn och jag har fått sett henne och pratat med na samtidigt :D  Att få höra den rösten fick mig nästan att få tårar i ögonen..(okejdå, jag fick det!) underbart! Saknar den människan så sjukt mycket! Det kändes som att hon var så nära att jag bara kunde ta tag i na och krama sönder henne, men så var det dock inte eftersom att vi är 18826436437864 tusen mil ifrån varandra! Men hon gjorde min dag till den bästa! ♥

Nu ska jag hosta vidare..


Ha Ha HA, små fjortizZzzzarna  ;)
(Lina, jag, amanda, Lotta och Ida)




So what




You weren't there
You never were
You want it all but that's not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there, you let me fall...




Gooooomojjon..


Nyvaken, skittrött, jävla hosta, ont i halsen, röksugen.. Caroline Sophie Björk just nu!
Jag vill bara att det ska bli helg så alla roliga människor kan bli ledig :P Och jag vill ha fredag och mitt underbara vin!
Imorgon blir det utgång med tjejerna, är så sjukt peppad redan nu! ;D Skulle inte förvåna mig om det blir en två dagars som vanligt..eller det blir det :P

Just nu sitter jag och väntar på att joel ska komma och hämta mig så ska vi åka ut till birsta med grabbarna, vet dock inte vad dom ska göra där ute(?) Men så snäll som jag är följer jag med :) Sedan idag vet jag inte så mycket vad som händer, ska följa med Lina när hon ska göra klar sin tatuering...

Idag har jag nog världens jobbigaste humör ;P Känner mig så jävla dryg!


Förstår inte hur folk kan tycka att jag ha vackra ögon?! ;) Sitter dom så bra?



"Jag är ju pollenallergiker"

Gokvälls babes!


Klockan är 01.01 och jag är vaken, precis som jag alltid har varit dom senaste 3-4 veckorna, somnar alltid vid halv 3 typ och vaknar tidigt på morgonen! Är så sjukt les på det nu! Men det kommer bli bättre...

Jo, vad jag har gjort idag.. Vart på stan som vanligt! Fikat som vanligt, tittat på kläder som vanligt, är så sjukt less på tan nu! Men jag vet att jag kommer hamna där imorgon också ;)


Efter stan gick jag en promenix upp till Anna, och som vanligt drack vi kaffe och surrade massa skit och rökte, plus skrattade en hel del! HAHA, dagen samtalsämne blev Kåta ägg, Björne, Sven, mjölk, potatis, och bondgård+ traktorer! (vi kanske inte är som alla andra eller vad säger du Anna? ;P ) Vilken underbar människa den tjejen är! Har alltid så sjukt roligt när jag är med henne! Och jag kan säga det tusen gånger om, men är så glad att vi två har blivit vänner!

Sedan var det meningen att jag skulle åka hem, men dock blev det inte så, utan jag och joel åkte till brunsås där dom andra små fåren var. :) Där fick jag mig även ett till skrattanfall då joel och cicci sitter och pratar om hur joel ska göra med sitt snusande när dom åker till Thailand i 3 månader:

C: faaan joel, nu får du ta och börja röka när vi kommer ner!
J: jag vill inte börja röka, jag är ju pollenallergiker! :O
Jag: hahahahahahhahahahahahahaha, det hade varit en annan sak om du sa att du hade astma, HAHAHA!!!

Nämen nu har jag skrivit av mig lite, nu blire web-tv som alla andra nätter! Godnatt!

/C.




So, so what I'm still a rock star!

Im back in business..
Har tagit en liten bloggpaus i från er mina fanz, vart tvungen att göra som blondinbella, jag klarade inte av all press ;P

Men jag ser att ni har saknat mig och jag har fått fler läsare, alltid roligt! Men jag vet att många av mina små fisar bli glad att jag börjar blogga igen!

Idag blire stan som alla andra dagar, är så sjukt less på att gå på stan, men vad gör man inte för laget då?
Ska träffa Lina idag, så långt mellan gångerna vi ses!
Och jag saknar dig Charlotta Svensson som har lämnat mig här för Barcelona :( Nu är det exakt en vecka sedan jag stod nere vid bussen och grinade som en jävla idiot och vinkade av dig, och hur ska jag klara mig i 2 månader till :O Finns bara en sak jag kan göra och det är att komma ner och hälsa på och det ska jag göra snart!!! ;D
- saknar min partypingla 
ett sms som jag fick av lotta igår :´)


Ikväll ska jag träffa sööötfisen Anna :) Surra lite skit med henne och det är alltid så sjukt roligt! <3 Plus att det är så långt mellan gångerna vi ses! Och jag saknar dig vännen!

Nej nu ska håretfixas och kläder ska på!

/C.




snart..

Hej  Faaaanz! ;)

Jag kommer snart med uppdatering och en rolig blogg...



/C.



Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0