Apoteket

Go'morgon! Just nu är jag på apoteket och jobbar, är på mammas apotek idag på sjukan! Var kanske 5 månader sedan jag jobba på apoteket så jag känner mig som en nybörjare igen.. Ialf med kassan eftersom att jag är så van med sibas kassa och fraser som man säger :P Så jag är nära att säga "Här är kvitto och garanti" :P Passar inte riktigt in här, det kommer väl sluta med att jag frågar om dom vill ha siba kort eller försäkra grejerna!

Och som alltid när man har planerat saker så händer det något annat, hade planerat att städa mitt bo idag och tvätta, men såklart blir det inte alltid som man vill, mammsen min ringde och frågad eom jag kunde komma och jobba hos dom idag 09:30-16:30 och extrapengar är ju aldrig fel att få ;) Hehe det är ganska roligt att jobba med tanterna här på sjukan ;P (förlåt mamma) Alla är 40+ här!

Nu vart det helt dött här också! Bra att man jobbar med mamma ialf ;) Hon gick nyss och köpte lunch till mig! ;P
Nej nu ska jag roa Ulla som skrattar hela tiden ;P

Adjöken



"Oh-oh here she comes"

nannaaannaaaa... Typiskt min dåliga humor eller så har jag jävligt bra ibland, men jag håller på att dö av skratt av Hi-Fi reklamen med hamster som håller på att äta upp killen, skrattar sjukt mycket varje gång! :P Typiskt min humor!

Jahapp idag äre Måndag för er som inte visste tänkte ja ;P Har jobbat heldag och nu ligger jag i soffan med täcke och kudde! Dagen har varit mycket seg och tiden har gått långsamt! Men nu är jag ledig i 3 dagar ;D
Blir fruktansvärt less på deppovädret vi har i den här stan nu :/ Vart är solen?! Ska det vara sånt här väder kan det lika gärna få snöa!

Imorgon blire sushi-lunch med Fittansiktet(Anna) ;P Något vi har längtat efter ett bra tag nu! Nå mycket mer vet jag inte vad jag ska hitta på imorgon!


En vän sökes som är saknad......... Hon är 170 cm lång (tror jag) Världens finaste mörka hår, gillar att vara ute och gå långpromenader med sin hund som ser ut som Diesel ;P om inte annars så älskar hon att läsa och lösa korsord ;) Hon kan även vara ute och glida i raggargolfen! Och hon är en jävel på att gå i högklackade skor Ring om ni hittar henne! Anna Bergström!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu har det verkligen gått för lång tid sedan vi sågs! Kaffe och en limpa cigg SNARAST!! :P Behöver en dos av min bonnjänta!



Mörkt

Ja nu är tiden kommen då man kliver upp så är det mörk och när man går och lägger sig är det mörkt! Fattade inte riktigt det här med klockan imorse hade glömt bort att man skulle ställa om klockan! :P Sov sjukt länge idag vilket var mycket skönt! Sedan har jag haft en riktig söndag, har legat i soffan och tittat på serier hela dagen :) Har lite små ångest för att jag inte har gjort något vettigt men ibland måste man få ha sånna här dagar!

Så nu känner jag mig utvilad! Imorgon äre jobb igen 09:30-19:15 jobbar jag sedan är jag ledig i tre dagar ;P så ska väl inte klaga!

Haha satt och funderade på vad jag gjorde förra året vid den här tiden, hua..blää säger jag bara! Var arbetslös, låg typ hemma hela dagarna och tyckte synd om mig själv, var på stan exakt alla dagar i veckan och gjorde vadå?! Eftersom att man inte hade nå pengar för att man inte jobbade.. var ute och festade minst 3 gånger i veckan :P Anna och jag satt och pratade om det i Fredags.. helt sjukt, värsta tiden i våra liv tror jag! Så ska inte klaga på hur jag har det nu :) Jag har ett bra jobb som jag älskar, jag bor inte hemma hos mammsen längre utan jag har en egen lägenhet som jag älskar.. Bara nå få saker som fattas nu sedan är allt top notch!

Nu ska jag ta och göra lite te och fortsätta titta på nip tuck innan det blir sängen!
Saknar Diesel också!!






Harpluttar

Så var Fredagen här igen..Och som vanligt på Fredagar så blire fredagsmyyyyyyyyys med Fittansiktet ;)
Har jobbat idag också, visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen när klockan ringde, tror minst att det tog 30 minuter innan jag kom upp ur sängen! Annars har dagen rullat på ganska så bra det har ju varit löning för vissa så det var lite fart på jobbet ett tag :)

Annars så ligger jag och Anna i soffan och tittar på idol och den kvinnan ska snart iväg och jobba natt på schebabbbaaa är inte direkt avis på na ;) 
Ha och dom som känner Anna Ericson vet hur öppen och ärlig hon är om allt och nyss drog hon en skön grej när hon kom ut från toaletten ;)
Anna: asså carro mitt bajs är som små harpluttar
Jag: jamen jahaa okej då vet jag.. hahaha!!

Och vad kallt det börjar bli ute nu :( Hörde att det hade snöat nu på morgonen vilket jävla tur att jag missade de!
Skönt att jag har mina underbara varma uggs på mina fossingar ;) Ja jag vet inte vad som händer ihelgen annars, imorgon ska jag ialf pyssla om mig själv på dan!






Mammadag!

Hade glömt att publicerat inlägget som jag skrev i Tisdags! Har haft en riktig mysdag idag! Har inte gjort ett skit ;P Har laddat hem massa filmer och serier som jag har legat och tittat på och druckit massor utav te och tänt ljus :) Tillsammans med mattes hjärta som har hållt mig sällskap i soffan :) Vi tog en långpromenad också i det här äckliga höstvädret som jag blir tokig på!!

Nu sitter jag här hemma och väntar på att mamma ska komma :) Hon ringde och frågade om jag ville vara med henne ikväll och självklart vill jag umgås med världens bästa mamma! :D Så hon är och handlar mat nu som vi ska äta sedan så blire kaffe och massa surr sedan ska vi sy till några av mina byxor :)

Diesel har åkt hem nu till husse så nu kommer jag sova sjukt dåligt igen! Sover så bra när han ligger i sängen med mig!

Nu är mamma här! :D


Hittade den här bilden på facebook :) Åååå jag vill ha sommar igen! Och mitt blonda hår ;)




"vad menar du med det där?! Åååå du är så mystisk Carro!!"

(Tisdag 20/10 01:15)

Challan tycker att jag är en mystisk människa som har en mystiskt
blogg som skriver mystiska saker hela tiden ;P Ja hej mitt namn är Caroline Sophie Björk och jag är en mystiskt tjej på 20 år .. haha okej nu var det inge roligt länge!

Hade myst till det i soffan med min pälsboll när två kvinnor kommer och våldgästar mitt bo! Jag som hade planerat en tidig kväll slutade med att jag sitter pigg i soffan nu och lyssnar på när Diesel snarkar! Sweet!
Dom försökte övertala mig att jag skulle följa med på casinot också men nej tack så roligt ska vi inte ha det :P

okej min hund fick nyss ett cp ryck i sin dröm ¨så att jag höll på att skita på mig... ja nu vet ni det också! Roligt...åååå vad dryg jag känner mig idag! Imorgon äre onsdag också undra vad fröken björscken ska hitta på då?

Annars så har min dag varit nop notch :)




Ont i fötterna och segt internet!

Pinsamt att säga men jag är helt slut efter dom här tre dagarna på jobbet ska bli skönt att få vara ledig i 3 dagar nu :P Har så sjukt ont i fötterna har gått omkring på jobbet hela dagen och pysslat på! Så nu sitter jag här i soffan och tänker inte kliva upp på ett bra tag :P

Blir tokig på mitt internet också det går så segt idag!!!! Och jag har inte tålamod för det just nu känner jag, så nu ska jag gosa ner mig själv i kuddarna och titta på gossip girl som jag har längtat efter ;) Har fyra nya avsnitt som jag har laddat hem..sweeet!!

Imorgon blir det storstädning och tvättning här hemma :/ Någon som vill göra det till mig?! ;)
Blir ingen bild idag för det tar väl en hel vecka innan den kommer upp :P

Nu blire gossip, ska försöka att inte somna få se hur bra jag lyckas med det!



söndag



Som sagt den tråkigaste dagen som finns!
Nu blire sängen..Imorgon äre jobb igen! Har varit övertrött hela dagen. Har kommit på att jag måste ha en sjukdom som heter trötthet :P





Men hjälp mig!

Jag vill bara tillbaka till min sängen nu!!! Fan vad trött jag är.. Sov inge bra alls inatt, vaknade flera gånger!! Så nu är jag en surpuppa och vill absolut inte jobba! Ska ta min pyjamas och åka till jobbet nu! Har väl inga pengar på busskortet med min tur nu också...

Nämen jag är ingen bitterf**ta idag ;P

Och ett stort i-landsproblem jag har nu också... jag har ingen hårspray!!!!!!

Jamen ni som är ledig idag och har sovit sjukt skönt i natt kan ju ha en bra dag och skänka en tanke till mig :P

Nu så jag gå till den underbara bussen till birsta som jag älskar att åka med..

Hahah okej nu ska jag sluta!

Kommer säkert komma några inlägg idag eftersom att Anna lärde mig igår hur man mobilblogga ;)

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdårå!





Ögongodis!

M U M S.. Man kan inte sluta le när han sjunger ;D Och självklart pratar jag om Rabhi i Idol! Där pratar vi ögongodis! Ryser i hela kroppen direkt när han sjunger!!
Nu sitter jag och Fittansiktet ( Anna ) hemma hos mig och tittar på idol och pratar skit..
Hade inte så mycket mer att komma med... tänkte bara säga att han är förjävla söt den jäveln!




Måste ju...

1a5b278134c0388abede3c43c0434e4f.png

Kolla varifrån!

Måste ju vara lika frän som alla andra och mobil Blogga ;) ikväll blir det Myskväll med anna!




Ge mig!!

Tight Fleather Patch SEK 499, Cheap Monday - NELLY.COM Och dom är påväg hem till mig nu! ;D



Lika jobbigt varje gång!

... Eftersom att det är slut på min ledighet nu och helgen bjuder på jobb så måste mitt hjärta åka tillbaka till Husse :/ Lika jobbigt varje gång är det! Kommer bli så jävla tomt här hemma! Tänk om man kunde få ha han om kring sig varje dag! Men eftersom att jag jobbar så långa dagar så går det inte! Men vi har passat på att myst mycket nu idag vi har legat i soffan och sovit :) Och min hund är världens fjantigaste när det gäller regnet, han vill absolut inte vara ute nå länge och jag vet att hans syster wilma också gör så :P Så det har inte blivit nå långprommis idag!

Haha har kommit på att jag har världens tråkigaste blogg, förstår inte hur jag kan ha så många läsare varje dag.. haha nu lät det som att jag hade jätte många :P men några stycken ialf!

Så sjukt deprimerande väder!! Nu ska jag göra kaffe och läsa bloggar och ha tråkigt tills Anna slutar! :)



Min Diesel!




You can be a sweet dream or a beautiful nightmare.

Fick mig ett cp-ryck när jag kom hem förut när jag hade varit och åkt hit och dit.. Så jag och Diesel tog oss en riktig långpromenad ner till kuben och tillbaka :) Ångrade mig lite när vi var längst nere på kuben för det är ju så jävlans mörkt där och Diesel är ju inte världens tuffaste hund! :P Men det gick bra! Så skönt att komma ut och gå och lyssna på musik och bara gå och tänka och fundera på allt! Kom fram till massa saker..
Och jag kom fram till att det finns bara en sak jag vill mest av allt här i livet just nu...

Nu blire sängen och ska försöka sova ut imorgon också! För i helgen äre som sagt jobb vilket betyder att jag måste kliva upp tidigt :/

Godnatt!









125 st

... 125 st bullar lyckades mamma och jag göra :P Haha så nu har jag verkligen hela frysen full med bullar, så nu äre bara att komma och fika ;)

Mamma fick sig en bästa vän när hon var här ialf ;P Diesel! Haha han var verkligen med mamma hela tiden vad hon än gjorde så var han med! Och sur vart han när hon åkte hem! Nu sitter jag äntligen i soffan, har inte suttit ner på hela dagen och helt skakis i kroppen är jag också efter alla koppar kaffe jag har druckit idag :/

Får lite små panik när man hör och läser lite överallt att det har snöat i Sthlm :S wtf! Snart kommer snön hit också :(

Har ingen blogg sug alls idag känner jag.. Så det här får räcka idag!




Dagens äventyr

Nu börjar det klias i jobb fingrarna känner jag.. Nu vill jag jobba :) Men får vänta tills helgen!

Jahapp.. idag äre Tisdag, vaknade av ett morgon sms av Anna Berström, tog en morgon kaffe sedan vart det en lång haha extra långprommis med Anna, Wilma och såklart Diesel :) Vi gick vår vanliga väg som är vid ån bort mot Nacksta om vi inte går runt sidsjön men idag när vi går där våd ån så kom jag på att vi kunde fortsätta bort mot Granlo och det gjorde vi, men sedan hittade vi en liten stig, det slutade med att vi hamnade på nå industri område sedan tyckte Anna att vi kunde fortsätta in mot skogen och det gjorde vi och kan säga er att Anna har inte det bästa lokalsinnet ;) Men jag tänkte äääh det kommer nog gå bra! Jahapp slutade med att vägen tog slut.. men då kan ju inte jag vara sämre så jag tyckte att vi kunde klättra upp till järnvägen! Och dår var det jätte mycket buskar och träd där i mellan... HA HA HA värsta jag har varit med om! Slutade med att vi fick vända tillbaka till stora vägen igen! Kan lova er att jag var helt slut när vi kom hem och Diesel däckade direkt efter en dusch ;P

Ja sedan ikväll så har jag inte gjort så mycket mer, var bort till Farmor och Farfar och fick lite mat :) Imorgon äre bullbak på schemat :D Få se hur det går ;P Nej nu blire sängen är helt slut efter den här dagen!

 




jag får ångest!

Har precis kommit hem från Mamma! Skulle lätt kunna flytta hem igen bara för maten :P haha! Så skönt när nån lagar maten till en! Och mamma började prata om julen under middagen och jag får verkligen å n g e s t!! När jag var lite älskade jag julen men nu tycker jag bara att det är jobbigt! Och jag vill verkligen inte att snön ska komma :/ Man gruvar sig varje gång då man ska gå ut, det tar flera minuter innan man kommer ut eftersom att man måste pälsa på sig massa kläder, och håret och ögonfransarna fryser typ till is.. Neni..bläää!!

HA HA Diesel är ju bara för söt! Jag har verkligen en fis hund :P Han låg i soffan förrut idag och sov och drömde och snarkade som en idiot och när han ligger där och ser så jävulst söt ut så skäller han till i drömmen och samtidigt lägger han av världens fis så han själv vaknar :P Sedan när vi var ute och gick för någon dag sedan så hade hans sele skruvat till sig så jag vart tvungen att fixa till den men Diesel var så inne i sin löv hög så han märkte inte att jag kom fram till han och sedan när jag tar tag i han för att fixa selen så blir han så rädd så han lägger av en fis! Så Diesels nya namn är nog pruppDiesel ;)


haha han kanske inte är allt för söt ibland när han sover :P




söndag

... Måste ju vara den tråkigaste dagen som finns! Ligger i soffan med datorn på magen och Diesel brevid mig! Är sjukt seg idag och mitt huvud är inte på topp.. Gårdagen då.. Vi var här hemma hos mig och drack lite, haha slutade med djupa disskustioner och vi kom inte riktigt iväg den tiden vi hade tänkt oss vi gick typ ner på krogen klockan 1, och det kändes som att vi bara var där i 10 minuter innan dom stängde.. men det vart en tidig hemgång för mig eftersom att mitt huvud inte riktigt ville vara med! Men det var en trevlig kväll igår :)

Och jag är sugen på allt onyttigt som finns! Och jag är absolut inte sugen på att laga middag idag som tur är så ringde mamma nyss och sa att det fanns mat där hemma om jag ville ha.. JA TACK! Så efter Diesel och min långpromenad så ska vi gå upp dit! :)

åååh vad kallt det ska vara ute också :S saknar värme! Och juste ja fick höra en röst som jag inte har hört på flera månader...Jomman! :D Vart chockad när jag såg hennes namn på displayen! Och hon kommer hem till helgen! :)

Nä nu vart det här tråkigt!






yepp så ' ä de!

Det är ganska så roande när nån tror att dom vet så mycket om en, om ens liv och blablablaa 
men egentligen vet dom inte ett skit!






Nuäre slut på veckan det är dags för freeeeeeedagsmys!

Mitt huvud håller på att d ö d a mig! :S  2:a dagen i rad nu jag har världens huvudvärk!!

Ja då var veckans jobb vecka över.. har jobbat tre dagar i rad nu :) Var inte meningen att jag skulle jobba idag med chefen tyckte att jag skulle komma in och hålla KK sällskap i fyra timmar och mer pengar i kassan är ju aldrig fel! :P Men nu är jag verkligen lång ledig igen skönt men samtidigt tråkigt jag vet att efter helgen kommer jag vara så jävulst uttråkad! Men tur äre ialf att jag har fått hem mitt hjärta :D Ska ha han i flera dagar nu, så nu blire det massor utav långpromenader och massa mys! Skulle kunna ligga och snoza sönder Diesel han lucktar så gott och han är så mysig! Hahah var så roligt idag när jag kom för att hämta han, Robin tog ut han ur bilen och Diesel visste inte riktigt vart han skulle ta vägen när han fick syn på mig, sedan kom han springandes i 200 och höll på att pussa ihjäl mig, tror ialf att han har saknat mig ;)

Måste ta tag i mitt sociala liv också! Saknar mina vänner!! Blir så här när man jobbar och sedan kommer man hem och man har verkligen ingen ork alls till något! Men imorgon ska jag vara social! :) Ska träffa Lotta och co, och jag ljuger inte om det var över en månad sedan jag träffade Lotta eller hur pisspotta?! Så imorgon blire vin!
Hoppas att min huvudvärk har lämnat mig då!

Nu sitter jag här och tittar på idol och väntar på att Anna Bergström ska komma och ta en rök och surra lite skit med mig :) Och imorgon ska jag verkligen sova, så fn ta den som ringer och väcker mig för jag behöver verkligen få sova! :P




Onsdag

Mina ögonlock väger hundra kilo känns det som! Nu när jag har varit ledig ett tag så har man såklart vänt på dygnet lite så imorse när min klocka ringde så visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen för jag var så trött!

Har jobbat idag och jag jobbar imorgon också.. intressant liv man har :P Händer inte så mycket annat heller så ska inte tråka ut er! Ligger i soffan nu och ska snart gå och lägga mig för imorgon ska jag inte vara så trött som jag var idag! Och har ni lite för er imorgon så kan ni ju komma in och roa mig på Siba för idag slog det alla rekord, var nästan inga kunder alls men konstigt nog gick dagen jätte fort(?) Men den blir ju vad man gör den till :P´

Hemska drömmar!





PruppDiesel!

Vad skönt det är att vakna av att min prupp till hund lägger av världens fis som lucktar så att jag håller på att spy sedan kommer han och vill gosa in sig i täcket! NEJ TACK! Men han är söt ändå även fast han har sina stunder!

Gårdagen vart det myskväll med vin och idol med Anna :) Riktigt skönt var det bara att vara hemma, fast jag tror att vi båda blev lite rund under fötterna efter några glas vin ;P Satt och tittade på idol och surrade hela kvällen, riktigt skönt att inte gå ut på krogen faktiskt! Och jag fick hem mitt hjärta igår också!♥ Synd bara att han ska åka hem snart om nån timme :/ Men efter jag har jobbat mina dagar till veckan så tänker jag ha han ett bra tag ;) Han är så sjuuuuukt jävla mysig! Om man bortser från hans illa luktande fisar :P

Nu har jag pysslat lite med mitt hår hade lite att göra för en stund sedan, så jag tog och lockade till det lite :) Så mycket roligare när man har längre hår för man kan göra mycket mer saker med det! Ialf jag :P Ikväll eller snart så ska vi några tjejer hem till Anna och Elis och käka middag, det ska bli mysigt! :) Och få träffa den lilla sötnosen ska bli roligt också han är ju så söt! :D

Jag och Diesel tog oss en promenad till södra förrut och jävlar vilken träningsvärk jag kommer att ha i mina ben efter alla dessa backar som vi har i sundsvall!!! Så nu ligger han och snarkar i soffan och jag sitter här :) Ska snart gå ner till tvättstugan och hämta upp min tvätt som jag "glömde" där nere igår kväll.. Min källare är så sjukt äcklig :S precis som en skräkfilm! Så nej tack jag går inte ner när på kvällarna själv.. tvingade med anna ner igår mellan pauserna i idol ;P




Ledig dag! :D

Underbart det var att få sova ut idag! :) Idag har det varit fullt upp hela dagen, började med att gå ner till affro hörnan och fixade löshåret och det var sjukt bra :D så skönt att vara långhårig igen ;) Sedan kom Anna ner och vi gick och käkade lunch på charm där vi satt ett tag inna vi gick runt på stan. Vart lite shopping för oss båda! Kom hem med ett par nya skor och en mysig tröja!

Sedan ikväll så har jag varit bort till farmor och farfar och fikat och tittat på idol :)
Och imorgon äre fredag :O shit vad veckorna går fort nu! Redan oktober! Snart kommer snön ;(

tusen saker är det som snurrar i mitt huvud nu också!




Bjuder på en bild så ni ser min nya hårfärg :) Men den vart lite mörkare på bild!
vad tycker ni?




RSS 2.0