Fredag hela veckan

whöööhuuu äntligen fredag, oj vad peppad jag lät där :P Händer inget speciellt för mig den här fredags kvälle. Åkte hem till Anna E efter jobbet och tittade på Let´s dance och massa surr, det var mest massa prat och inte så mycket tv-tittning :) Var länge sedan vi sågs så vi hade en del att prata om! :) Skönt att vara hemma och bara ta det lugnt en fredags kväll!

Det gick jätte bra att jobba idag, trivs så sjukt bra där :D Min första dag "själv" i kassan vart det också, och jag klarade av det bra, och Roger (min chef) är jätte nöjd med mig sa han idag! Så det var roligt att höra! Dagen gick jätte snabbt, och när vi stängde så rockade vi loss i butiken, haha! Grabbarna ville pröva nå ljudsystem så då vart det extra roligt att stänga, måste ha låtit som att vi hade världens jävla fest där inne :P haha! Har fått mitt schema nu och det ser mycket bra ut! ;D

Nu är jag hemma i min säng ska titta lite på SATC sedan tänkte jag faktiskt sova, är rätt så trött som vanligt!



Helt slut i huvudet!

Måste bara börja med att tacka Anna som har fixat min blogg, är grymt nöjd! :D Tack vännen!

Ja då var en till jobbdag avklarad på SIBA, jag älskar verkligen att jobba där!  Det är de roligaste jobbet jag har haft :D Åh allt känns så bra! Kan säga att jag skrattar mig igenom dagarna där, för alla är så roliga! Och bil turen hem kanske var den roligaste på länge, fick lifta hem med Rebecca och hon har en liten skåp bil så jag och max fick sitta bak i själva skåpet och jag skrattade så mycket så jag fick hicka! Men det har även varit en jobbig dag idag också, har lärt mig sjukt mycket saker, massa pappers arbete och stängning med pengar osv.. Ser fram imot after worken vi ska ha snart för oss 3 nya som har börjat, haha alla är redan överpeppad :D så det ska bli roligt! Kom hem med min volumaster också idag, lovley! Kommer bli helt beroende av den där ;P

Just nu är jag helt slut i mitt huvud, vill bara krypa ner i sängen och sova, men hade tänkt försöka hålla mig vaken ett tag till.. få se hur det går :) Annars har jag inte så mycket mer att komma med, ska jobba imorgon också, samma tid som idag 12-19.15!

men snälla när ska jag börja inse?!



Jobbdag!

Godmorgon! Sov inte alls bra inatt :( så nu är jag jätte trött! Skönt är det ialf att jag börjar 12 idag :) så en liten sovmorgon fick jag! Ja som sagt jobbar jag 12-19.15 idag, ska lära mig stägning, hoppas att det går lika bra idag som det gjorde i Måndags... Nej nu har jag inte tid att sitta här längre!

jo just det ska ringa på två lägenheter idag också ;D underbart!

/C.



















Volumaster

Imorgon ska jag köpa min nya bästa vän till mitt hår! Prövade den när vi var i umeå, och det var nog det bästa jag har använt på länge. Eftersom att jag varje dag tuperar mitt hår för att få det större så jag ska slippa se ut som en blöt säl eftersom att mitt löshår är så "tungt", så imorgon när jag jobbar så ska jag köpa en Volumaster från OBH Nordica :D

/





Sushi och Bolt och en plågad pisspotta

Skönt det var att få sova ut imorse! Har inte sovit så bar sen umeå resan. Men jag vaknade av världens dröm jag hade, trodde som vanligt att det var en sann dröm, så jag blev lite besviken när jag vaknade, drömmer samma dröm ofta nu :/ lite jobbigt! Känns som att jag alltid kommer att göra det, men det får jag leva med!


Idag klockan tolv följde jag med Lotta när hon gjorde som sagt en till 20års kris grej, hon var och tatuera sig, och ont tror jag nog att hon tyckte att det gjorde :P med dom orden som kom ur munnen på henne! haha! Sedan åkte vi och köpte sushi (som jag har tjatat om hela dagen!) som vi sedan åt hemma hos henne, efter våran pc så drog vi oss till tv:n där vi tittade på den nya Disney filmen Bolt, haha så jävla bra! Den måste ni se! Och töntig och känslig som jag är så börjar jag grina, och en annan sak jag har kommit på när jag börja grina till filmer är att jag säger till innan,
- nu börjar jag grinar, haha!
Dom som känner mig och har varit med om det, vet jag pratar om :P Nu vill jag ha torsdag, för jag vill jobba! :D
Ikväll ska jag bara ligga hemma och tycka synd om mig själv! Adjö!

/C. Kommer nog för alltid att vara så här, ialf med mina känslor!

 
Lottas nya (den är ej klar)





Första dagen!

Ja då var första dagen på nya jobbet avklarat :) Och det gick jätte bra! Kommer verkligen trivas där, mina arbetskamrater är underbara :D Var jätte nervös imorse när jag var påväg dit, men direkt när jag kom in och träffade alla som jag jobbade med så vart allt bra :) Rebecca som är min "handledare" är jätte snäll, hela dagen gick så sjukt fort så nu längtar jag tills på torsdag, inte varje dag man längtar tills att få jobba! Dock har jag lite svårt för min outfit som jag måste ha varje dag! Slips är inte min grej, haha Roger chefen min skrattade när han såg mig försöka göra en slipsknut! Så jag fick i läxa att träna på det! haha! Har mest skrattat hela dagen, men det är mycket att lära sig!

Kvällen har jag varit hos pisspotta, vi har legat och pratat i flera timmar om allt mellan himmel och jord, läst hennes gamla dagbok sedan hon var typ 15 år, höll på att skratta ihjäl mig där ett tag! Hemsk egentligen hur vi var när vi var mindre! :P Men kul hade vi! Nu ska jag ta och ladda hem gossip girl och titta på det! Sedan ska jag sova, är så trött...
Imorgon är jag ledig så då ska jag följa med Lotta när hon ska göra en till 20års-kris-grej, sedan har jag inte så mycket mer planerat än att träna :)

Godnatten!

/C.




Trött!

Nu är jag verkligen jätte trött, är jobbigt att sitta och köra bil i flera mil! Ska försöka komma i säng itid ikväll eftersom att det är min första dag på siba imorgon :) Hoppas att det kommer gå bra! Måste lägga mig och läsa på alla papper jag har fått! Så imorgon blir det jobb från 10-16 sedan ska jag göra något som jag verkligen har längtat efter nu... TRÄNA!!

Har en ny hotmail [email protected] inte [email protected], eftersom att någon har bytt mitt lösenord eller vad nu det är som har hänt!

Aja nu ska jag gå ut en sväng sedan ska jag sova...så nu vet ni det också! God natten!

/C.



Umeå i bilder!











Det gick tydligen inte att lägga upp fler bilder, men dom finns på facebook också snart! Så då får ni titta där ;D





Hemma i tråksvallet igen!

Ja då var vi hemma igen från våran Umeå road trip x2! Har haft en jätte mysig och rolig helg!

Som sagt så började våran resa i torsdas, och som vanligt så har vi ju inte tur med vädret när vi ska åka upp dit.. Det var dimma och halvsnöstorm, plus att vi kom iväg så sent så man såg inte alls för mycket, och självklart så börjar Lottas bil att krångla men det löste sig till slut :) Vi kanske kom fram vid nio tiden om jag inte minns fel? Så då hade Fanny och hennes sambosar bakat scones och gjort te, så då satt vi och fikade allihop innan vi halv dog i soffan! Och jag och Lotta skedade på en luftmadrass som verkligen dödade min rygg!

fredagen så vaknade vi upp tidigt och drog oss ner på stan för att äta frukost där :) Sedan vart det lite små shopping, jag fick med mig ett par jeans och två tröjor, jag som lovade mig själv att jag inte skulle shoppa något den här månaden, men så bra gick det :P Sedan for vi hem och börja fixa iordning oss eftersom att det var inflyttningsfest på G :D Hade en jätte rolig kväll och massa alkohol vart det också, sedan så drog vi iväg till corona och dansade tills fötterna svek oss, hemgången hade vi nog det roligaste samtalsämnet :P haha! Och Lottas kommentar till mig när vi kommer hem och ligger på våran icke mysiga madrass och ska sova och är ganska så onyktra:
Lotta: Vet du  va carro?
Carro: Nej vadå?
Lotta: Det skulle vara typiskt dig att ha en dold talang...
Carro: haha som vadå?
Lotta: jamen typ skjuta pingisbollar med puppan
Carro: HAHAHAHHAHAHAHHA va?!

Lördagen vaknade vi upp bakis och jävliga! Så hela den dagen så låg vi i soffan och tittade på flera filmer och tyckte synd om oss själva, tog mig inte utanför dörren på hela dagen :P haha! Var helt slut! Sedan tog det ett tag för oss alla att hitta peppet inför kvällen, men efter en dusch så var vi på G igen :P Det var också en mycket lyckad kväll! Och senare på kvällen åkte vi in till stan och gick på Rex och dansade, kan säga att jag har så sjukt ont i fötterna och kroppen efter den här helgen! Och idag sov vi ut länge innan vi åkte hem, och självklart så var vädret inte de bästa när vi skulle åka! Men hem kom vi och vi lever! Och jag har verkligen haft en sjukt rolig helg i umeå och i  "paradiset" :)

Hahaha jajust det, lotta var lite trött imorse när vi skulle åka så när vi var och tankade bilen så vet jag inte vad hon gjorde eller lyckades med men det vart överfullt i tanken och det bara rann ut bensin! haha




/C. Så det var den helgen! Biler kommer om några minuter! :)



Umeå nästa!

Ja då var dagen kommen, idag brummar vi bilen längre upp mot norr till våran kära vän Fanny ;D Väskan är packad och jag tror jag har fått med mig allt som jag behöver för en helg i umeå :) Kommer dock bli lite drygt att köra bil när det är så mörkt ute, men jag hoppas att det kommer gå bra :) Tar med mig kameran, eller mobilen är min kamera och jag ska ta jätte många bilder som ni får se när jag kommer hem igen :D

Idag är inte mina nikotin monster i min hjärna nå snäll med mig, gick mycket bätte igår, så idag är jag lite deppig och ledsen men det kommer nog gå över när vi är påväg upp och jag får träffa lotta som får peppa upp mig :P
Ja... jag har inte så mycket mer att säga! Ni får ha en jätte bra helg, för det ska jag ha, för det tycker jag att jag är behöver sådeså! Ring om ni vill något!

DAGENS Vill ha: En positiv överaskning
DAGENS Klädsel: Mönstradeleggings, långt svart linne, uggs.
DAGENS Smink: Det vanliga
DAGENS Frisyr: platt
DAGENS Händelse: umeåtripp
DAGENS Låt: Rihanna-Rehab
DAGENS Planer: Orka mig igenom dagen med mina nikotin monster
DAGENS Saknad: som vanligt...
DAGENS Dummaste jadu det vet jag inte
DAGENS förvånade: Att jag lyckades komma upp i tid
DAGENS Behov: Kaffe och mina vänner
DAGENS Köp: har inte köpt något, men det blir bensin till resan
DAGENS Humör: Halvdeppig men glad

/C.




Its like you were my favorite drug




Möte!

Då var man hemma på stenhammargatan igen :) Skönt att få komma hem till min underbara säng igen, dock är det jävligt skönt att vara där ute på alnön, men det blir lite lång tråkigt :) Men jag behövde komma bort från stan lite.. Just nu sitter jag i min underbara stora säng och lyssnar på musik, har laddat hem jätte många bra låtar, så nu är djtarro igång igen ;D Plus att jag ska snart titta på det senaste avsnittet av gossip girl ;) lovley!

Ja som sagt var jag ju på möte idag på siba :) Det gick jätte bra! haha, känns lite vuxet att gå på möten :P Jag fick schema och kläder och massa information plus att jag skrev på avtal också fick jag träffa personalen och två andra som börjar jobba med mig nu :) Så på Måndag 10.00 börjar jag på riktigt! Ska bli jätte roligt, och jag tror att jag kommer trivas jätte bra! är lite små nervös, men jag tror att det kommer gå över :P kommer även jobba torsdag och fredag nästa vecka :) så nu får ni komma in och hälsa på! Haha, det roligaste kommer bli kläderna som jag har fått, är inte van med att ha skorta och slips? men men :P det blir nog bra..

Nu ska jag greja på lite här, sedan ska jag gå ut och blossa lite, en applåd till mig som bara har rökt två cigg idag :) framsteg!

/C.



Skitväder!

Godmorgon fuckers! Sov tydligen lite länge idag ;P haha! Kunde inte somna i går kväll, låg bara och tänkte på massa jobbiga saker :S onödiga saker som jag borde ha släppt för länge sedan, men tyvärr kan man inte det! Aja sånt är livet! Vilket jävulst skit väder det är, hade tänkt gå ut på en promenad men känner mig inte så sugen längre, fast jag vet att det kommer sluta med att jag går ut :P Pisspotta kanske kommer ut hit sen och hälsar på mig, hon ringde nyss och sa att vi måste sluta vara så deppiga! haha säger hon som låser in sig på sitt rum och tittar ihjäl sig på sex and the city ;P haha! Ska bli så skönt och sjukt kul att åka till umeå till helgen! :D Få nya krafter igen när man kommer hem, för nu börjar depp-perioden igen! Men ska försöka inte hamna så länge i den, nu har jag ju fått ett jätte bra jobb som jag ska vara glad över :D

Igår satt vi och tittade på idrottsgalan, inte direkt mitt största intresse så jag låg i soffan och läste massa tidningar :) Nu måste jag ta och klä på mig för lotta och lina kommer ut snart!

/C.



Äntligen! :´)

Jag är å glad, kan inte bekriva känlan jag har nu :D Var länge sedan jag kände å här! Och vet ni varför?! Jo för jag har fått jobb på SIBA :D Nu känns det som allt vänder! Jag är så överlycklig! Nu kan jag äntligen börja titta efter en lägenhet :)
Just nu sitter jag hemma och väntar på att farfar ska komma och hämta mig, ska bli så skönt att få komma ut dit några dagar :) Få se hur länge jag orkar vara där, på torsdag ialf drar vi upp till umeå till våran vän Fanny och blir där över helgen :D Diesel följer inte med matte ut till ön, han fick åka in till veterinären imorse och sy flera stygn i ansiktet för han och hans bror började bråka igår :`( Lillhjärtat mitt! Så han får bli hemma med husse, eftersom att han inte mår så bra! Men han kanske kommer ut någon annan dag! :)

Åh jag kan inte beskriva hur glad jag är nu, ska till siba på onsdag eftermiddag på möte och få massa information och träffa personalen :D Tror att jag kommer trivas jätte bra där, och chefen är jätte trevlig och snäll! :D

Nu kommer farfar så nu ska jag brumma lite bil ;P

/C.



Mannen i mitt liv!

Imorgon ska jag hämta min älskling, mannen i mitt liv.. Diesel♥. Han och jag ska ta en tripp ut till farmor och farfar igen, som vi gjorde för ett tag sedan, men nu ska vi vara där i fler dagar, kanske få bli två till tre dagar :) Och ska bli så mysigt att få sova med lillfisen igen! Jag vet att man inte ska ha dom i sängen, men nu är det så länge sedan jag träffade han och han vet att när han är med matte så får han sova i sängen tillsammans med mig!

Dagen idag har jag som sagt jobbat, och som jag skrev i förra inlägget så ville jag hänga mig själv imorse när klockan ringde, haha! Jag kommer aldrig någonsin vara glad när klockan ringer på morgonen! Tur att jag sover ensam om nätterna nu för tiden, för annars hade jag tyckt mycket synd om den personen med mitt morgon humör som jag har lyckats skaffa mig dom senaste månaderna ;P mamma blir ialf ett stort offer! Och dagen har varit jätte låååååååååååååååååååååååååååååång, det har varit jätte lite att göra på jobbet, så jag suttit nästan halva dagen i soffan i personalrummet och halv  sovit, eftersom att jag har varit jätte trött idag plus att min huvudvärk vill inte försvinna :( Vart roligt sista halvtimmen när Lotta började och när moster min kom tillbaka! Så ikväll ska jag faktiskt lägga mig tidigt för jag behöver sova, och jag hoppas att när jag vaknar imorgon så är huvudvärken borta! Nej nu ska jag sluta klaga! Har ialf något att se fram i mot imorgon när jag ska hämta mattes hjärta!

Annars händer det inte så mycket mer, jo jag och lotta planerar att ta en sista minuten resa i slutet på mars :D Bara sola och bada i en vecka, skönt att komma bort i från allt här ett tag! Så nu ska vi börja spara och se vart det blir vi åker!

/C.



En morgon surpuppa!

Då var jobbdagen över, men inte är det över... Imorgon ringer klockan igen 05.45 och jag kommer vakna och vara skit sur för att jag ska jobba och skulle göra vad som helst för att ligga kvar i min underbara säng med mina underbara kuddar, men nej! Jag ska inte klaga, det är bra att jag får jobba och få massa pengar, men det här med att börja gristidigt på morgonen är verkligen inte min grej eftersom att sova, sova riktigt länge har blivit min grej! Det gíck bra att jobba kvällen, var lite långtråkigt då och då, men bra gick det! Imorgon jobbar jag 7-16, tack för det! Tycker verkligen inte om att jobba delad tur eftersom att hela dagen blir mongo och jag blir äckligt trött :P

Som sagt blev det en lugn kväll för mig, tror jag har fått över 5 samtal av folk som förväntar sig att jag ska vara ute ;P vet inte hur jag ska ta det?! haha som jag alltid annars brukar vara, men icke! Det är slut med det nu! Hahaa nej kanske inte föralltid men ska ta det jävligt lugnt ett tag nu, spara alla mina penagar till min underbara lägenhet (som jag inte har än) men snart ;) Sedan ska jag försöka att hålla mig ganska så lugn tills jag fyller 20, och det är ju snart :D om 1...2...3..... 4 månader... :P

Så nu ska jag slå på en film i min ensamhet som jag kan somna till och försöka vakna överlycklig till att jag ska jobba!

/C.




Delad tur!

Ja då har man jobbat klart halva delade turen, ville verkligen dö när min telefon ringde imorse! Kändes som att jag precis hade somnat :/ Moster min skrattade när hon kom och hämtade mig och tyckte jag såg ut som en förfrusen zombie ;) tack för den! Men jag var nog inte ensam om att vara trött imorse på jobbet, eftersom att vi satt och asgarvade åt allt innan vi började jobba! Yes, så nu är jag hemma tills klockan fyra då jag börjar jobba igen, hatar att jobba delad tur för hela dagen blir förstörd och man kan inte göra något, plus att man blir trött nu när man kommer hem igen! Men jag ska ta en lång dusch nu och fräscha till mig lite, eftersom att jag har 150g smör i håret ;)

Har inte så mycket mer att komma med, vet inte vad som händer ikväll, det enda jag vet att det INTE blir någon alkohol för min del :)

/C.




Ska man kalla det en 20års kris?!



Idag är det äntligen fredag, inte fatt det spelar så stor roll att det är helg, för mig är det helg varje dag! :) Eftersom att jag är ledig varje dag, har ialf varit och gjort klart en sak idag ;D mycket skönt och mycket nöjd blev jag! Så nu slipper jag den smärtan igen! Anna följde med snäll om hon är! Sedan mötte jag upp pisspotta som gjorde en impulsgrej och gick och klippte hel-lugg igen, vet inte vad som har flygit i den pruppen, men impulsgrejer händer hela tiden, och kan det vara 20års krisen som kommer krypandes även fast det är några månader kvar för henne, eller är det för att mannen i hennes liv har dragit till Asien i 3 månader :O jadu de är frågan de? Tror nog att hin helt enkel har kommit i nån slags kris här i livet och hittar på massa sjuka saker ;P Efter stan så åkte vi hem till lotta och slingade håret på henne, hon ville få det lite ljusare och jao...ljusare blev det juh ;P hahah! Och några ljusa nudlar vart det också ;) Sedan vart det thai mat och massa skratt innan vi drog ner till ICA bergsgatan och fick världens cpryck, har nog aldrig varit så sötsugen som jag var idag, och även fast det är -20 ute idag, nå fan skulle jag ha en glass...Kassapersonalen tyckte jag var sjuk i huvudet, men men jag skulle ha den där glassen! Sedan har vi legat i lottas säng och feta i oss så att ångesten kommer sakta men säkert och tittat på let´s dance :D En mycket mysig kväll blev det, och jag är glad att jag inte gick ut ikväll för jag hade nog dött av köldskador!

Imorgon 07.00 står det jobb på mitt schema, är inte alls laddad för det, skulle villa ligga i sängen till klockan 3 imorgon! 06.45 står min moster här utanför och hämtar mig, hon vet att jag kommer försova mig annars ;) hon känner mig bra! haha! Ne ni nu måste jag verkligen sova, har mumlat det för mig själv i två timmar nu, ni märker ju själv hur bra det går!


/C.




Jag är ju som sagt blond egentligen!



Ja som sagt är jag ju född som blond, och jag kommer nog aldrig bli smartare även fast jag färgar mitt hår brunt!
Idag lyckades jag fälla världens sämsta kommentar så att lotta höll på att dö av skratt ;P Vi satt och läste och tittade på bilder om våra vänner som är i thailand på resedagboken, då den här bilden kommer upp som ni ser ovanför, då jag klämmer ur mig världens cpgrej, tror nog att jag måste börja använda mina glasögon plus göra en ny syn undersökning genast!

carro: "mäh, undra vad det där är?!"
Lotta: vadå?
carro: men det där som står i mitten på stranden, det kanske är en hydda med en sån där syren på om tsunamin skulle kommma!
Lotta: haha, carro.. det är ju för fan bord och stolar..
carro: jahaaaaaaaa, hehe....:$
Lotta: HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH!!

/C.



Huvudvärk

Jag tror jag håller på att dö med min huvudvärk som jag har just nu ;O Det gör så fruktansvärt ont! Har haft den nästan hela dan! Hoppas att min ipren börjar verka snart, och jag tror jag måste leta upp mina glasögon som jag har tappat bort om det nu är därför jag har så ont i huvudet?! :S Vet dock inte vart jag har dom! Var som sagt på jobbintervju på siba idag, det gick bra och det kändes bra, haha mycket trevlig chef var det ialf.. Satt nästan och skrattade under hela intervjuen, så om jag har turen så ringer han mig på måndag eller tisdag :) hoppas verkligen att han ringer!!

Annars idag har jag bakat bröd :O haha de ni! Ett nyttigt matbröd fick det bli, och gott vart det! Sedan så har jag städat min lilla garderob som jag har här, har kläder exakt överallt, och det blir inte bättre när jag går och köper mer, som jag fick för mig att göra idag, men nu är den ny städad :) men det håller bara nån vecka sedan ser den lika hemsk ut igen :P Var meningen att jag skulle ner på ego nu ikväll, men jag orkar inte och min kropp vill inte, så ikväll blir jag hemma :) Ska gå ut på en promenad snart, kanske blir bättre med huvudvärken om jag får lite frisk luft?

Imorgon är det äntligen fredag, inte för att det händer så mycket i helgen, ska jobba några timmar ialf, sedan ska jag hjälpa Lotta att färga håret sedan tror jag att hon och jag har en dejt på lördag då vi ska gå på bio ;D ja.. vad ska annars två singeltjejer göra, okej Lotta är inte singel, men hennes man är bortrest i 3 månader så vi måste hitta på nå roligt så inte kvinnan deppar ihop :)

/C. vill bara en sak här i livet just nu...


Åh ni förstår inte hur mycket jag vill att det ska bli sommar nu!





Onsdag

Tvn är på i vardagsrummet och jag hör att det är Lars Winnerbäck, underbara låtar! Tänker bara på sommaren när jag hör han och hans texter, vill ha sommaren nu :´) Orkar inte med vintern längre och jag orkar inte vara deppig längre heller! Finns inget positivt med vintern, jo kanske att man kan åka skoter, men inge mer!! Kallt och jävligt och mörkt! Nej uscha!! Och inget roligt händer heller :P haha, negativa carro!

Dagen har det varit fullfart på, mycket saker har jag gjort! Två träningspass på ego vart det också, så nu är jag och min kropp jätte trött, så ikväll hoppas jag att jag kan somna tidigt för det behöver jag eftersom att imorgon ska jag på jobbintervju på siba :D håller tummarna hårt, och jag hoppas att ni gör det också för min skull! För om jag får det blir det snabbt ändring på mitt liv och allt kanske bli bättre igen!

Nu ska jag ut på kvällsröken sedan blir det sängen!

/C. - om du bara visste...



hahaha, roande!

Före giftermålet:
Äntligen, jag har väntat så länge nu.
Hon: Vill du att jag ska gå?
Han: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.
Hon: Älskar du mig?
Han: Självklart, alla tider på dygnet!
Hon: Har du bedragit mig någon gång?
Han: Nej aldrig! Varför frågar du ens?
Hon: Vill du kyssa mig?
Han: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Hon: Skulle du någonsin kunna slå mig?
Han: Är du galen?! Du känner väl mig!
Hon: Kan jag lita på dig?
Han: Ja älskling...
Hon: Älskling...


7 år efter:
Läs texten nerifrån och upp!



Dagvild!

Jag är fortfarande dagvild, blir tokig på det här :P Idag är det tisdag (så klart att alla vet de) men jag har onsdag :S Har varit nästan hundra på att det är torsdag imorgon och att det är imorgon jag ska på jobb intervju, men icke! Imorse ringde min pisspotta och väckte mig kvart i tio, trodde verkligen att det var ett skämt, men tyvärr var det inte det och som man lovar så måste ju det hållas så det var ju bara att kliva upp, men hon fick ringa en gång till ;) Ner och tränade på ego var vi och mycket skönt var det, är så less på att sitta still hemma! Sedan vart det hem en snabbis och duschade sedan gick jag ner på stan med Anna E, där jag köpte mig en ny träningsdress, vilket jag verkligen behöver :) Och den är fin och ljusrosa ;P haha!

Ikväll har jag spelat kort och tittat på film med Anna, Lisa och Lotta nå mycket mer har jag inte gjort faktiskt! Sökt massa mer jobb har jag gjort! Mycket duktigt av mig! :) Är på G nu känner jag..
Och ÄNTLIGEN har nya Andra Aveny avsnitt kommit ut! Lovley..haha är besatt av gossip girl och andra aveny ;P  Nu har jag något att titta på ikväll/natt, jag som fortfarande har svårt att sova om nätterna, vilket är mycket jobbigt! Och ikväll måste jag komma i säng i hyffsad tid, för jag ska upp och träna med Lotta! Ska även köra två hårda pass imorgon :O nu jävlar!

Nej uscha nu vart det här tråkigt! Jo just det jag och Anna Bergström ska slå vad om vem som kan sluta röka först! Haha, få se vad vi ska slå vad om bara ;P Eftersom att båda försöker men det går inte så bra för oss så måste vi ta i med hårdare tag :P haha!

/C.


Som vanligt har jag fått beslutångest om jag vill vara brunett eller blond, hjälp mig?!



Söndag

Är fortfarande lika trött som jag var igår, även fast jag sov till klockan tolv idag och jag låg i sängen till klockan kvart i ett :P Men jag är fortfarande lika trött, och jag gick och la mig i tid igår! :O Och hade världens mardröm inatt också!! Idag är det min absoluta favorit dag (eller inte!) På dagen idag var jag upp på LV5 med Robin där vi släppte hundarna, va så kul att få träffa dom igen!!♥ Och Micke och Anna kom också upp dit med Wilma, så Disel och Wilma fick busa med varandra och jag fick träffa Anna! :D Vilket var några dagar sedan :/ Så dagen började mycket bra! Sedan åkte jag och Robin vidare ut till Gun där vi surrade massa och drack flera koppar kaffe :) Och nu är jag hemma igen! En tråkig söndag vart en rolig söndag för första gången på länge!

Nu sitter jag och väntar på att Anna ska ringa så ska jag ut och gå med hon och Wilma, sedan ska jag ner till Lisa där Anna Ericson också är, vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. Och lite senare ikväll ska jag och krama hejdå till cicci för hon, joel och jocke drar ju iväg till Thailand imorgon i 3 månader!!!!!!!!!!!!! :O

/C.


Jag och Disel♥



Saturday

Då har man jobbat klart en till kväll på skönsmohuset, var nog den jobbigaste kväll jag någonsin har varit med om sedan jag började där :O Tror alla låg på larmknappen och självklart så har nästan alla vårdtagare åkt på magsjuka!! :S så jag hoppas verkligen att jag inte åker på det nu! Lotta har ialf inte haft tur med det, eftersom att hon också har jobbat några dagar innan mig.. och nu ligger hon hemma med magsjuka! :S Och jag har inte världens bästa immunförsvar och absolut inte nu! Får inte tänka så mycket på det för annars blir det bara psykiskt det där :P

Har för övrigt varit helt slut idag, är så trött!! Klev upp halv nio och gjorde mitt nya nyårslöfte sedan när jag kom hem så gick jag och la mig igen och sov i 3 timmar till sedan gick jag direkt till jobbet och jag är fortfarande trött, kommer sluta med att jag somnar tidigt ikväll kanske?! Fast så blir det aldrig även fast jag är dödligt trött!
Igår åkte jag hem till Anna Ericson efter jobbet och tittade på Let´s Dance, haha vart mycket skratt, fast det var många kändisar som var bra också :) Sedan satt vi och spelade kort och surrade massa skit,  Anna satt och peppa upp mig för att vi skulle gå ner till svenssons en snabbis, första gången på flera månader jag absolut inte alls var sugen på att dra ner på krogen, men så snäll som jag är följde jag med henne ner i mina uggs ;D haha! Men var bara där en liten stund surrade lite med folk, sedan gick vi hem igen :) Mycket skönt att både gå ner nykter och gå hem nykter!

Ser även ut att bli en road-tripp till umeå igen den 23:e, för vår älskade vän fanny har ju flyttat till en ny lägenhet med sina vänner där, så då ska dom ha inflyttningsfest ;D Men tyvärr blir det inte 12 tjejer från sundsvall som åker igen utan det blir bara jag och lotta, som får brumma bilen upp mot norr! Men det ska bli roligt. Haha, hade sjukt roligt där sist! :D Och ska bli roligt att få se hur Fanny bor och har det igen! Har själv börjat titta på några lägenheter här hemma och har hittat några som skulle passa mig perfekt ;) Hoppas allt blir som jag vill nu!

Och jag vill att det ska bli nästa fredag så jag kan få slippa smärtan sen!!! Nu ska jag vänta på att fis Anna Bergström ska ringa så jag får surra av mig lite, och det kommer jag få göra också eftersom att våra telefonsamtal brukar bli ca 40-50 minuter långa! ;D

/C.



Dagen avklarad!

Då var dagens jobb avklarat, och det gick mycket bra även fast jag hade ont i min kropp! Haha dom är ju så söta alla gamlingar där på skönsmohuset, och att vissa kommer ihåg en även fast det var flera månader sedan jag jobbade där ;D Nu sitter jag hemma och ska snart titta på step up 2 ;D lovley! Har redan sett den, men jag är galen i dansfilmer!
Nästa torsdag ska jag på jobbintervju hos Siba :D hoppas.. hoppas.. hoppas att jag kan få det, så jag får lite bättre inkomst så jag kan flytta till en egen lya igen! Det börjar ta sig lite bättre känns det som nu, det som fattas är en lägenhet, en kärlek och en hund så är allt på topp igen! Håller på att sakna ihjäl två hundar vid namnet Disel och Akira! :´)

Imorgon blire jobb igen, sedan direkt efter jobbet ska jag åka hem till Anna Ericson och titta på Let´s dance, haha måste juh se när Isabella Löwengrip "blondinbella" dansar! Hualigen ska bli kul att se :P
Nu ska jag pyssla vidare med mobilen så att den blir som den ska vara, sedan blir det film och sängen! Men först blire ett telefon samtal till fisen Anna Bergström ;D

Tack för mig!
/C. Beyoncé- Singel ladies (passande låt till mig)



Äntligen!

Grattis till 3 som äntligen har fått fingrarna ur arsle och skickat tillbaka min mobil som jag skickade in på lagning för över 1 månad sedan!! :O Hade som sagt fått en ny mobil som jag hade i ca två veckor innan den gick sönder, och nu får jag inte tillbaka den gamla utan jag får en helt ny för den gick inte att laga :S men men jag ska inte klaga över det! Hoppas inte att det blir nå fel på den här för då kommer jag.. ja jag vet inte vad, men det blir inte roligt för 3!!

Jag har fortfarande fruktansvärt ont i min kropp.. Och om några timmar ska jag iväg och jobba kväll på skönsmohuset, få se hur det kommer att gå :/ Hade även världens mardröm inatt :´/ vart överlycklig när jag vaknade och insåg att allt bara var en dröm, fast vissa drömmar jag har nu för tiden vill jag bara ska vara sanna när jag vaknar, men med min tur blir det nog inte så!

Nu ska försöka peta i mig lite mat, men idag kommer det nog inte gå så bra!
Och vilket h-vete jag hade med mitt löshår imorse när jag skulle platta det, inte roligt när man somnar med blött hår :O


/C. Lazee- I´m not pop




Vardag igen!

Känns fruktansvärt skönt att vi är tillbaka till vardagen igen, är så less på dom här helgdagarna och röda dagar och afton hit och dit :P Nu vill jag ha tillbaka som det ska vara! Kanske inte är så skönt för dom som har ett heltids jobb, men för mig som är arbetslös är det skönt ;D Ska få jobba lite nu ialf torsdag - söndag 16-21 på skönsmohuset med pensionärerna, det ska faktiskt bli roligt, eftersom att det var ett tag sedan jag jobbade där, och mycket skönt är det också att jag bara fick kvällar ;D eftersom att jag inte är en morgon människa längre! Och min deppighet har lugnat ner sig lite, kan säga att en del till det att jag är så nere just nu är att jag håller på att dra ner på rökningen dock vet jag inte om det går så vidare bra just nu! Och det är därför jag inte har skrivit på några dagar för jag tänkte att det är väll inte så roligt att läsa om min dåliga period och mina jobbiga tankar hit och dit! :) Måste bara säga att jag har underbara vänner som verkligen ställer upp!

Idag har jag bara legat hemma och tagit hand om min onda kropp, och det behöver den! Så har legat och tittat på massa filmer, tittade på Robert Gustavssons film - lösvikt, hahah skrattade så sjukt mycket så grannarna måste tror att jag är dum i huvudet :P Nå mycket mer har jag inte att komma med! Nu ska jag göra lite te och tycka lite mer synd om mig själv!

/C. Tänk om! (min önskedröm)


mhmmm?





Usch!

Det har gått bra ett tag nu med alla tankar, alla tårar alla minnen.. Det var länge sedan jag kände saknaden, och det var också länge sedan jag hade tårar i ögonen! Men just nu kommer allt tillbaka! Att vakna upp varje morgon igen med den där klumpen i magen, att varje minut går nästan åt att tänka på just...
Det snurrar många tankar i mitt huvud just nu, saker som jag inte borde bry mig om, efter som att det finns inget kvar?
Det här med känslor har vi gått igenom förut. Ibland är man stark som bara den och känner att man kan ta över världen, man kan klara vad som helst. Man har människor i sitt liv som gör en lyckligare och starkare.
Men det finns dagar då ingenting hjälper. Och så känner jag just idag!

Baby, you're all that I want...



Victoria's Secret Fashion Show 2008

Just det dom visade Victoria's Secret Fashion Show dagen efter nyårsafton, när man kände sig lagomt i form och fräsch, eller inte?! Vill bara besöka doktor plastik när jag ser dom! Och saken vart ju inte bättre att jag hade ätit över 7233 st sushi bitar okej som vanligt tog jag i men jag hade ju ätit för minst 4 personer! :P Dom är ju så galet sjukt vackra som är med där! Heidi klum, Alessandra, Doutzen.. Nu blir det verkligen till att börja träna inför sommaren ;D Nu vart man lite överpeppad när man såg den där underbara showen!




Ett x-antal bilder

Godmorgon! Vart tokig på mig själv i natt,  för jag blev aldrig trött.. Tror jag låg och tittade på 3 filmer innan jag började bli lite trött, och det blir ju inte bättre när man ligger och tänker på allt som har hänt osv, nej tack! Är helt slut i ögonen och i huvudet efter ha lagt upp alla bilder från nyår på facebook och det är inte bara några utan flera hundra ;P Så nu om ni vill se alla bilder får ni gå in på facebook och titta på Caroline Björk, för jag orkar inte lägga upp mer bilder här ;D

http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=70352&id=648711370&page=3
http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=70359&id=648711370


Eller så får ni kopiera länken och titta, om det går..
Nej nu är jag less på att sitta här med datorn och ont i fingrarna har jag också, eftersom att lösnaglarna är på och det tar lite extra lång tid att skriva!



Så adjö!

/C.



08/09

Kvällens bilder.. :)













Mera bilder kommer eftersom att hälften fattas, dock orkar jag verkligen inte lägga upp nå mer bilder! Det får bli en annan dag, när jag har mer ork och lust :D




Happy new year!

Då var det tjugohundranio.... Och som man säger varje nyår.. vart tog 2008 vägen?! Vad fort det året gick! Ser att många skriver ett årsresume för 2008, men jag känner att jag skippar det, mitt 2008 har varit som det ha varit, både bra och dåligt :) Nå mer känner jag att jag inte behöver dela med er! Nyåret kunde inte bli så mycket bättre! :D Vi började tidigt hemma hos lotta klockan kanske var ett på tagen då vi började med maten och första glaset med alkohol. Sedan grejsade vi på med allt samtidigt som hår och smink och kläderna åkte på :D Sedan drack vi massor med alkohol, åt fruktansvärt god mat och lekte sjukt roliga lekar! :D En perfekt kväll med galet bra skällskap! Klockan 11 kom det en taxi och hämtade oss och vi drog oss ner mot stadshuset där nån kille/killar hade hyrt stadshuset för privat fest.. Mycket trevligt och roligt var det där, och vid tolv-slaget gick alla ut och dom bjöd på champagne :D Sedan gick vi in och dansade tills mina fötter började grina av smärta och min kropp av trötthet! Vart lite för mycket alkohol för min del igår :P haha! Men hade en underbar rolig kväll igår och bättre kunde det inte ha blivit!

Idag låg jag i sängen till klockan ett, jag kunde verkligen inte röra mig för jag trodde att mitt huvud skulle explodera då :O Så idag har jag varit riktigt bakis har mått illa hela dagen :´( men men, jag har mig bara själv att skylla som vissa personer säger :P Har ialf tagit mig ut och fått lite friskluft idag, tog mig en promenad till fanny och hämtade bilder från gårdagen :D Sedan nu ikväll har familjen och jag gjort hemmagjord sushi :D mums! Åt på tok för mycket så nu mår jag ännu mer illa!

Ikväll blir det en tidig kväll för mig! Min kropp behöver sömn, ska lägga mig och titta på Björn Gustavssons film nu och skratta lite :) Haha, jajust det roligaste jag fick höra idag var ju att en nära vän till mig var lite sugen på max inatt men hon var lite osäker på om dom hade öppet så då ringer hon 118118 och ber om max´s telefon nummer! hahah!!

Men gott nytt år på er!

/C. Bilder kommer, men det får bli ett eget inlägg med dom eftersom att de är en del ;)


nyår!



RSS 2.0