Då var 2009 snart slut!

 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag flyttade till min alldeles egna lägenhet i stan. Jag har levt livet som jag verkligen behövde göra.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Sluta röka som vanligt, men det gick ju inge vidare ;P
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja två.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej och det är jag otroligt tacksam för. Hade aldrig klarat av det.
5. Vilka länder besökte du? Alanta med hoe!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja det är de!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Jadu finns inga speciella datum det här året 
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag satte mig själv i första hand
9. Största misstaget? Jag gör nog aldrig något jag ångrar
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? yes i början av året. Sedan har jag varit tokförskyld
11. Bästa köpet? Haha alldeles för mycket ;P
12. Vad spenderade du mest pengar på?  bra fråga?! Vet inte
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina underbara vänner.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sjukt många låtar som jag kommer minnas från det här året :D
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest mer och åkt till nya ställen
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Låtit människor såra mig
18. Hur tillbringar du julen? Med min fina familj
19. Blev du kär i år? ...
20. Favoritprogram på TV? A Gossip Girl
21. Bästa boken du läste i år? Har ingen
22. Största musikaliska upptäckten? nja
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Hade världens bästa 20-årsdag
25. Något du önskade dig men inte fick? Önskade mig inget speciellt
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Tårta och champagne hemma, Sedan vart jag firad av tjejerna. Och sedan vart det en jävla utgång
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? jepp!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? haha vet inte vad jag har för stil :P
29. Vad fick dig att må bra? Alla roliga utekvällar, resan till Alanya. Sommaren. Diesel!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? haha ska väl vara han i twilight filmer ;)
31. Vem saknade du? ...
32. De bästa nya människorna du träffade? Jag har träffat så många fina människor i år :)



Det gick inge vidare

.. Det gick inge vidare bra för mig idag med att jobba! Jag tog mig upp lika snorig som dom andra dagarna sedan så åkte jag till jobbet men där kände jag att det verkligen inte gick! Så det var bara att åka hem igen, fyra timmar vart det idag och jag som hade tänkt jobba hela dagen, men det går inte att hålla på att snora och se jävligt sjuk ut när man jobbar med kunder! Så när jag kom hem så tittade jag på tv avsnitt av gossip girl som jag har missat nu när jag har jobbat som en idiot sedan somnade jag så gott i soffan och vaknade nu... hum... undra hur det kommer att gå att somna i natt då?! Aja jag får ialf sova ut imorgon!

Nu ska jag ta mig upp för alla dom där jävla backarna upp till mamma, inte så roligt att gå upp för dom när man mår så här.. Måste ialf upp dit och hämta min nyårsklänning som är klar! :) Sedan ikväll får vi se om min arbetskamrat ska få göra om mitt löshår :P Vet inte riktigt om jag vågar men jag får väl lita på henn! :P

Hoppas verkligen att jag inte är så här imorgon för det orkar jag verkligen inte! Annars får jag lita på att alkoholen hjälper mig att sluta vara en snorunge!

Adjöken!




Dom där jävla puss bilderna :P

Nått som jag verkligen hatar är vimmelbilder som dom tar på krogen! Haha! Ser alltid ut som att jag är fullaste tjejen i stan typ :P Sedan har jag kommit på en till sak.. Va jävulst kärleksfulla jag och mina vänner blir när alkoholen kommer i kroppen... alltid massa puss bilder.. Ja det var ordet ångest jag ville komma fram till! :P


en av alla bilder som finns av dom där jävla puss bilderna! :P

 




HFAB

Haha en sista grej bara! Sedan får det vara bra med blogg inlägg för den här dagen/veckan ;)
Dagen efter juldagen så hade jag och Lotta vårat dagliga samtal på telefonen! Vilket innehöll hur jävulst dåligt vi mådde och hur sjukt bakis vi var!

Lotta: Nä vafan Björsken man kanske ska dra en HFAB...
Jag: va?!
Lotta: Vadå?
Jag: Hahaha vad sa du för något?!
Lotta: HFAB.. Hoppa från alnö bron
Jag: hahahahha jahaa vet du vad jag tyckte du sa...
Lotta: Nä vadå?
Jag: Håravfall är bra re!
Lotta och jag höll på att dö av skratt sedan! Ibland får man till de ;)





Sjuk igen!

Yes mycket riktigt så har jag gått och blivit sjuk IGEN! Eftersom att vi i kassan stod i drag dagen efter juldagen då man var ganska så bakis så var tydligen de inte så bra för kroppen! :/ För när jag vaknade på Söndagen så mådde jag riktigt dåligt och hela dagen på jobbet gick jag och snorade som en snorunge! Så på min lediga dag igår så låg jag i soffan hela dagen med feber :( Så idag skulle jag också ha jobbat men nu sitter jag här med feber och en snorig näsa och mår skit! Så vill se till att jag blir frisk till nyår ialf!!! Så jag fick sjukanmäla mig idag! Men imorgon skiter jag i hur jag mår för då ska jag jobba.. Är en sån person som får dåligt samvete då jag inte jobbar då jag ska, men det kanske inte är nå vidare bra att jobba när man ha feber och yra på! :P

Nu är allt snart klart inför nyår också, klänningen håller mamma på att sy till och allt annat som ska vara på kroppen är fixat.. :)

Nu tappade jag skrivintresset! Adjöken!


Älskar min nya kamera!!




Juldagen 2009

Orkar inte skriva långa inlägg för jag vet hur jobbigt det är att läsa för jag själv hatar att läsa bloggar när det är för mycket text :) Juldagen då så jobbade man såklart, sjukt mycket folk på jobbet. Förstår inte vad folk är ute och handlar då?! Det är ju då man ska vara hemma och mysa med familjen! Aja.. Efter jobbet så åkte jag hem och sedan kom hoe och vi grejade till oss innan dom andra kom :)

Ja som sagt juldagen så går man ju alltid ut :) Hade förfest här hemma, och tydligen vart mina grannar lite små sura ;P Sedan trog vi vidare ner till Stadshuset där vi ställde oss i kö eftersom att vi inte hade nån biljett, och helt seriöst trodde jag att vi aldrig skulle komma in men det gjorde vi! ;D Där inne var det sjukt mycket folk.

Dagen efter mådde jag inte alls nå vidare bra kan jag lova! Och det kändes ju inge vidare bra heller att jag skulle upp och jobba :S Haha men när jag kom till jobbet trodde jag att jag skulle avlida för de var så sjukt mycket folk och det är inte så trevligt att vara stressad och bakis tur att jag inte var ensam om det eftersom att KK var på G hon också ;)

Haha i år hittade jag ingen permobil att köra i ;P







Så det var den julen!

Har haft en underbar dag, med massa fina julklappar, världens finaste kamera som jag verkligen har önskat, och på tok för mycket mat och massa mys! :)
En underbar jul har jag haft!♥



Dåvare jul igen!

Jepp dåvare jul igen! Känns precis som vilken dag som helst.. Min jul känsla kommer nog imorgon då jag vaknar..Får jag hoppas :) Är fortfarande upp i varv från min arbetsdag.. Vilken jävla dag kan inte förstå hur folk kan vara så köp kåta?! Trodde aldrig dagen skulle ta slut, men det gjorde den!

Efter jobbet så åkte jag hem till pappawellmér som jag alltid gör dagen innan julafton :) Äter en skinkmacka och skrattar åt hans dåliga rim ;) Men det är alltid lika roligt och mysigt varje år! Så jag har nästan precis kommit hem till mammsen igen! Och det är inte så tokigt att vara hemma hos mamma ;) Imorse när jag var som en zoooombie och less så hade hon gjort frukost till mig ;P Och sedan säger hon:
- Det är så mysigt att ha dig här igen så jag får pyssla om dig och nån som håller mig sällskap på morgonen!
Har världens bästa mamma! Och jag älskar dig! (för jag vet att du läser min blogg) Plus att man fick världens gpdaste matlåda med till jobbet är ju inte så fel ;)

Nu sitter jag här på golvet, och skrattar åt ett sms som jag nyss fick utav mamma som ligger i rummet bredvid mig.
- ho ho ho! En tomtenisse har lagt en kasse under din säng med några paket som du får öppna på julaftonsmorgonen! ;)

Förra julen var inge bra alls..Så jag hoppas att den här julen bli en bra jul! :)

Så God jul på er skitungar! ( nu vart jag som ett litet barn och vart jätte nyfiken på påsen som ligger under sängen!) ;P Men jag ska vara vuxen och låta bli, för hade jag varit liten så hade jag redan öppnat dom :P




Hos mammsen

Gokvälls! Just nu sitter jag i mitt gamla rum hos mammsen. Ska som sagt sova här nu tills jul.. Känns konstigt att inte sova hemma i min egna säng, men samtidigt äre mysigt att bli ompysslad av sin mamma, och mamma är nog gladast av alla att jag är här :P Varför jag sover här redan ikväll är för att mitthem ska greja i min lägenhet imorgon.. Och jag ville sova ut eftersom att jag hade sovmorgon.. Men med min tur så vart det ju inte så. Utan imorgon ska vi ha utbildning på jobbet som börjar 08:00 sweeeet!

Det har ialf varit grymt skönt att få vara ledig idag, haha vart lite rastlös ett tag vilket slutade med att jag tok städa och plockade hemma så att det skulle kännas fräscht sedan då jag "flyttar" hem igen ;) Så nu längtar jag redan till min ny renbäddade säng! Annars idag så har jag varit hos Farmor och Farfar och visat dom att jag lever :) Så vi har haft lilla julafton idag! Plus att jag har fått badat i deras badkar :D Tror jag låg i över en timme! Så fruktansvärt skönt!

Måste säga de att den här sängen som jag ligger i just nu var ju inte allt för skön! :(
Nej det här går inte, snart ska man kliva upp!

 




Äntligen 1 dag ledig!

Klockan är 01.03 och jag är vaken :D För imorgon får jag sova huuuuur länge jag vill, för jag är ledig! ;D Så sjukt underbart skönt! Åh vad jag ska sova!! Förstår inte riktigt hur jag kan vara vaken nu med tanke på hur kvälls trött jag har blivit.

Fortsätter det att snö så här så kommer man nog inte ta sig ut imorgon :P Men det är underbart med snö! Julkänslan börjar komma...även fast jag inte är ett big fan av julen! Imorgon ska jag umgs med Farmor eftersom att jag inte hinner träffa henne under julen pga att jag jobbar. Så vi ska ha lilla julis imorgon :) Ska passa på att låna deras badkar och bada också ;P mohauu! Sedan så ska jag sova hos mammsen imorgon tills juldagen eftersom att mitthem ska hit både imorgon och på tisdag och greja i min lägenhet?! Vet inte riktigt vad dom ska göra :S? Meen det blir nog bra! Mamma är överlycklig att jag ska komma och "bo" där i några dagar! Haha hon ringde till och med och dubbel kollade idag när jag var på jobbet om det inte var idag jag skulle komma ;)
Skönt ska det bli ialf att få bli lite ompysslad ;P

Vart helt plötsligt jätte sjuk igen, typ på en timme... Jag som trodde att jag var på g att bli bättre :/ 

Nu börjar jag bli riktigt trött så nu ska jag ta och bege mig till sängs! Så god natt!




vill sova igen!

Jag dör! F a n vad trött jag är! Är så fruktansvärt less på att vakna till min klocka! Ska bli skönt att få vakna av sig själv utan att höra summer of 69, haha! Sedan har jag kommit fram till en sak att jag kan verkligen inte duscha på morgonen, det går inte!! Jag blir jätte seg och blir kvar i duschen för länge för att det är så varmt och skönt! För jag orkade inte duscha igår när jag kom hem från mammsen då ville jag bara till sängen och sova! Så dusch på morgonen kommer jag inte göra igen! :P Haha har nog aldrig varit så kvällstrött som jag är nuför tiden :P

Igår så var jag hos mammsen och käkat, hon bjuppade på hemmagjord pizza :) och sedan tittade jag på när dom slog in alla julklappar ;)

Nu väntas det en jobb dag då.. jobbar till 18 ikväll, vi har tydligen öppet en timme längre idag! Sedan ikväll ska jag bara ta det lugnt, tror det blir film med Fittansiktet :)

Och Grattis Lina Johanna Löf till din efterlängtade prins! :D puss!

Nu måste kläderna på och sedan måste jag bege mig ut i kylan! peppande....eller inte!

Puss påer!

 




På apoteket..

.. Just nu är jag och jobbar på mammas apotek på sjukan! Och det är jätte dött här.. Så tiden går lite långsamt just nu! Men skönt äre att jag slutar om två timmar ;)

Jahaa idag är det Fredag och helgen är här igen.. får åter igen panik för att tiden går så fort! Och jag jobbar hela helgen så det blir en lugn helg för mig! Ikväll ska mamma få laga mat till mig är inge sugen på att göra det själv :P

Nå jävulst kallt är det ute också!!!! :/




Snäll dotter man är!

Sitter halv sovandes i soffan just nu och tittar på tv! Har även kommit fram till att efter jul så får det flytta in en ny tv här hemma ;P Det här går inte med den lilla jag har! Idag så har jag varit på jobbet som vanligt, var meningen att jag skulle ha en skön dag och ha öppning och sedan sluta klockan 16:00 men den turen fick jag icke ha, utan jag jobbade över till 19:30, men kk vart ju glad ialf ;D Och imorgon på min enda ledig dag den här veckan så är jag ju en sån snäll dotter och ställer upp att jobbar hos mamma på hennes jobb på apoteket :) Så vila får man göra i graven! Men men det blir bra pengar till slut så ska väl inte klaga! ;)

Åh en annan rolig sak är att min fina vän Lina har äntligen fått åka in på BB :D Så ikväll eller imorgon så kommer hon få sin efterlängtade bebis! Så all lycka till henne och Tobbe!

Nu ska jag ta och koka en kopp te och sedan titta vidare på tv innan det blir sängen vilket det kommer att bli snart eftersom att jag börjar klockan 10 imorgon!

All I Want for Christmas Is You!



12h

Äntligen hemma! Just nu sitter jag helt slutkörd i soffan och längtar till sängen min, har ont i fötterna och hela kroppen!! Men innan jag får bege mig till sängs så måste jag ta en riktig lång dusch och sedan små fixa lite grejer inför morgondagen! Har kört ett 12 timmars pass på jobbet idag. Vi kör fixat det allra sista inför nyöppningen imorgon! Och det är så sjukt jävla underbart att allt är klart och vi har en helt ny butik!!!!!!!!!!!!! Och det ska bli så skönt att kunna prata med kunderna igen utan att skrika :P Så imorgon ska vi vara på jobbet 08:00! Underbar tid för mig som är så morgonpigg.. eller hur vare!? ;)

Nu tog skrivorken slut! Nu måste jag ta mig en dusch innan jag sommanr!

Godnatt!




Har tyvärr inte tid..

... Jag har verkligen, verkligen INTE tid att bli sjuk sjut nu! Min kropp är sämst! Den tajmar alltid in då jag har som mest att göra och när jag jobbar som mest! Det tackar jag för eller inte.... Känner att jag håller på att bli en riktig snorunge :´( Kan lova er att jag har magsjuka i 3 dagar än att vara förskyld för det är det värsta jag vet, och det går aldrig över..pricker över det där i:et skulle ju vara om det var svinis som kommer på en fika!

Imorgon äre Lördag.. och det är helg... och jag jobbar.. och vi som jobbar ska jobba över.. PÅ EN LÖRDAG!
Tur att jag har kk vid min sida imorgon! Så vi kan tycka synd om varandra!

Nu blir jag som ett litet barn och tycker jätte mycket synd om mig själv.. kanske ska ta och ringa mamma ;)
Annars så tickar klockan mot sängen, det sulle ju inte vara helt fel om jag hade min underbara finaste pälsboll bredvid mig :/ Men det blir jag och kudden...

Nu ska jag sluta vara en bitterfitta :) Erik vann idol!!!!!!!!!!!!! (Y)

äh nu skiter jag i det här...se you when you se me!







Bra dag=!

Välkommen underbara huvudvärk! Är helt slut ikroppen och i huvudet efter dagen jobb! Vaknade som världens surpuppa för att jag inte kände att jag hade sovit klart! Sedan kändes det som att dagen skulle flyta på bra och det var lagomt med folk.. MEEEEEEEEN oj vad fel jag kunde ha! Sjukt mycket folk, och det var kvar kunder i butiken till klockan 19:30 och vi ständer 19:00 jiiiippiiii! Glad tjej_89! Och att vara trevlig och flina åt kunder tar på krafterna i ansiktet känner jag nu! Haha kommer ha träningsvärk i kinderna :P
Dagen gick sjukt fort med det är inte roligt när det kommer så där mycket folk och man har noll koll på nått, haha märkte inte efter ett tag att mamma stod framför mig, jag pratade på som vanligt som jag gör med en "vanlig" kund :P

Men nu är jag ledig i 3 dagar! Och jag ska bara göra tråkiga saker som man måste göra när man har ett eget fågelbo! STÄDA! :(... och tvätta!

haha vilken tråkig blogg jag har! Kanske ska sluta blogga?! :P Och ha ett hemligt liv ist!
SAKNAR DIESEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥ mycket jag saknar...




sova sova SOVA!

Kan inte beskriva med ord hur mycket jag vill tillbaka till min varma säng!!!! Ser inte så lockande att gå ut just nu, det ser jävligt kallt ut! :/ Har varit sämst på att lägga mig i tid dom senaste dagarna, så det kan ju förklara varför jag är så sjukt trött nu eftersom att jag brukar sova till 12 nu för tiden! Men igår skulle jag vara duktig och lägga mig i tid, men jag är fortfarande dödligt trött! Hoppas att jag vaknar till nu när jag ska bege mig till jobbet!

Idag blire heldag på jobbet och även imorgon, sedan är jag ledig helgen!
Så nu ska jag klä på mig och sedan åka till jobbet... Och det första jag ska göra när jag kommer dit är att dricka 10 koppar kaffe så jag kommer igång!

se you when you se me!




1:a December

1:a December.. 23 dagar kvar till jul.. Och ingen snö här i Sundsvall! Det regnar ju ialf inte idag så en liten tumme upp för de då!

Det har blivit nå fel på mig, går runt och är trött hela tiden!? :S Har världens mys hund på besök nu också! Akira :) Tänkte att det kunde vara mysigt för henne att vara med Matte lite! Och hon är ju världens mysigaste hund!! Vi sov riktigt länge idag, och nu har vi nyss kommit hem från en långpromenad..satan vad kallt det är ute!

Är ledig i 3 dagar nu, så ska passa på att mysa med Akira och vila upp mig så att jag blir pigg!

Har inte så mycket mer att komma med just nu i min tråkiga blogg ;P


Jag och Akira♥ plus jag med min nya hårfärg :)




RSS 2.0