Heeeej en snabbis

Dålig på att skriva här just nu.. men kommer inlägg snart kan jag lova!

Ikväll blire utgång!♥... vilket det har blivit onsdag, torsdag.. och nu fredag.





Vadå kötta?

Okej, jag erkänner att jag är blåst och dum ibland och jaa det är för att jag är blond, och till och med blondare nu eftersom att mammsen var här och hjälpte mig med utväxten eller hårväxten som jag lyckades säga förut..

Hade ett mycket långt samtal med min vän Anna Bergström nyss, fast jag tror vi skrattade mest igenom hela samtalet eftersom att jag lyckas säga dom dummaste sakerna... som vanligt jag vet ;) Tänker med lill-tån ibland!

Anna: Ja men god morgon god morgon goood moooorgoooon! vem är det jag tjötar med?
Jag: hahah..(tyst en stund) Vadå kötta?
Anna: hahaha men carro tjötar, alltså vem pratar jag med på göteborgska
Jag: jahaaa, hehe!

Jag: Men vad i helvete snöar det ute :O
Anna: VA?! Det är ju bara juli
Jag: Eller vänta... haha jag satt och kliade i ögonen inte konstigt att det ser ut som att det snöar ute då :$
Anna: åh herregud carro--

Ja jag vet ibland får jag till det ;) Kanske dags att gå och lägga sig nu, eftersom att allt är roligt nu, börjar nog bli lite övertrött!




jaaaa

Äntligen är det bara 1 timme kvar tills jag slutar :) Den här dagen har varit mycket lång och seg, men det är så de brukar vara när jag jobbar på apoteket... Står och längtar tills vi ska åka utomlands också, vill verkligen komma bort nu ett tag :)
Saknar lillskiten som är hemma också, han har varit några timmar med Anna också.. Och senare idag kommer Akira också :D Så nu ska jag få ha båda mina sötnosar hemma!

Slipper ta bussen hem också vilket jag är överlycklig för eftersom att jag hatar att åka birsta bussarna ;P R kommer och hämtar mig efter jag har slutat eftersom att han ska lämna Akira :) Sedan fick jag nyss ett sms av mammsen att det tydligen står mat på bordet när jag kommer hem eftersom att hon ska färga håret på mig, ibland är hon bra! ;)

Nej nu ska jag ta och göra ett sista ryck här innan jag slutar...




Please Don´t leave me..




vad skönt det är att..

... vara ledig! Tänk om man kunde få gå hemma och få betalt vad skönt det skulle vara fast lite långtråkigt ;P
Har ialf haft en ledig dag idag, och jag fick äntligen sova ut ett tag eller ialf till halv tolv då Anna inte tyckte att jag skulle sova nå längre...Så då var det bara att kliva upp! Har varit nere på stan idag också vilket var ett tag sedan man var och tack för det eftersom att kontot står på minus ;) Köpte mig ialf en ny almenacka vilket jag verkligen behöver eftersom att jag är en yr människa som har noll koll!

Nu sitter jag äntligen ner i min soffa har städat, diskat och tvättat så nu känner jag mig nöjd :) Har även varit ut på en riktig långpromenad med Diesel i regnet så nu är vi båda blöta också, blir så less på det här vädret.. Är sommaren slut nu?! :O Anna och jag var ialf in på resia idag och pratade med en tant om massa resor, och som det ser ut nu så blir det nog en resa till Alanya i slutet av Augusti ;D så vi båda får en liten semester och vad underbart skönt det ska bli att få komma bort i från Sundsvall ett tag också!!

Nu ska jag ta och göra lite te och bara ta det lugnt resten av kvällen, imorgon står det jobb på schemat igen.. Den här gången på apoteket vilket var ett tag sedan, så jag hoppas att dagen imorgon går fort för sedan är jag ledig i två dagar :D

Adjöken




Har ingen vettig rubrik idag..

Okej, jag har inget vettigt att skriva men jag har lovat Malin på jobbet att jag ska skriva ett inlägg som hon kan läsa imorgon på jobbet då hon har så tråkigt ;P Så varsågod nu Malin läs och njut! Fast jag fattar inte varför jag gör det för jag tycker inte alls om henne, men säg inget ;) hahaha skojas!

Har varit ledig några dagar förra veckan och då passade jag och Diesel på att åka ut till Alnö och ha en liten minisemester :) Mycket skönt var det och det tyckte han också eftersom att han fick springa lös och bada hur mycket han ville :D Och jag fick äntligen sova ut! Och Diesel fick träffa sin nya kärlek också.. Tila som han vart helt besatt av, och jag fick träffa min barndomsvän (tremänning) Sandra vilket var ca 3 år sedan vi sågs :) Sedan kom även syster Wilma och Anna ut och gick långpromenad med oss, så vi har verkligen haft fullt upp! Annars så har jag bara jobbat..som vanligt, men jag ska inte klaga.. Men det är precis vad Malin och jag brukar säga eller som vi alltid gör när vi sitter på en varsin stol på jobbet.. Eftersom att vi nyss har börjat arbestlivet och vi har ju några år kvar...

Imorgon är jag äntligen ledig, ska börja min lediga dag med att tvätta, Dunder... Sedan tror jag nog att jag ska ta tag i det här med att färga utväxten eftersom att det är på tiden nu!! Och längtar verkligen tills på fredag då lönen kommer in på kontot, och det blir även grillmys med siba-gänget också, mycket trevligt! :D Missade tydligen Beck filmen som jag hade tänkt att se också för självklart så somnade jag som jag alltid gör när jag ska se på film.. Nej nu har jag verkligen inge mer att komma med, hoppas att du är nöjd nu Malin för jag gjorde det här bara för din skull ;D

Jajust de.. satt och tittade på massa filmklipp som jag hade på datorn på min vän lotta såklart ;) och kan lova er att jag saknar henne jätte mycket! För jag satt här för mig själv här och skrattade så jag fick tårar i ögonen åt den tjejen!

Adjöken




Grattis Anna!

Äntligen har Anna och Daniel fått sin pojke!
Så nu får man äntligen säga ett stort grattis!!! Och dom har verkligen fått världens sötaste lilla Elis!



Jag får vara med om sol

Nu ligger jag och solar på altanen här ute på ankarsvik! Så underbart skönt är det, men tror nog det kommer bli regn snart :/ men men lite sol fick jag vara med om ialf! Diesel och jag har nyss varit nere och badat, fast Diesel badade lite mer än vad jag gjorde ;) Det var lite för kallt för mig!

Det är så skönt att vara här ute, sov ut riktigt länge idag också, så idag känner jag mig riktigt utvilad, och det här behöver min kropp känner jag! Ska snart ta en långpromenad bort till vindhem...





Minisemester

Nu drar jag och min älskade Diesel ut till Alnö i några dagar för att vila upp oss eller ialf jag :)
Är äntligen ledig i några dagar så ska passa på att vila upp mig nu!
Självklart följer datorn med så ska försöka att skriva lite blogg om jag orkar ;)

Är så glad att jag har mattes hjärta hemma igen! Han är verkligen världens finaste hund! Hahah och fjantig som man är så fick man tårar nästan i ögonen när han kom ;P ja man kan inte vara hård jämt!

Nej nu ska vi åka...






Aldrig ledig....

Tjejen som jobbar 24/7 är nog ja just nu... Känns som att jag inte gör något annat än att jobba just nu :S
Och ont och trött i hela kroppen har jag också! Haha Bitter tjej idag tror ja ;)

Är och jobbar på apoteket idag, 10-18.. Känns som att timmarna går sjukt segt när jag är här, kanske för att det är så långtråkigt! I morse hade jag kunnat dödat för att få ligga kvar i sängen som jag älskar att sova i! Var så trött, men jag får skylla mig sjäv också eftersom att jag gick och la mig så sent..

Nä man kanske ska göra nå nytta på det här bygget innan dagen är slut...



ja också var det den där rubriken som man ska komma på också...

Jag lever, ingen blogg sugen brud längre känner ja ;) Eller inte just för stunden!
Veckan som har varit kan jag kortfatta som UNDERBAR! :D Har haft sjukt roligt under gatufestveckan! Dock inte min kropp! Dagarna har sett ut typ så här: Jobba-stressa-fixa-stessa-förfesta-gatufesten-sova-tidig morgon -och jobb! Men jag är fortfarande bakis, har varit seg hela dagen idag också även fast jag hade en riktig bakisdag igår!

Och världens bööööööööööög dag har jag haft också! Vaknade mys, stressa iväg på jobbet och som vanligt på en måndag så ska det eller är det lugnt på Siba men vad hände?! :O Värsta jag har varit med om på länge, det var sjukt mycket folk, sura kunder, långa köer och en trött carro :S kaos!! En lite snorunge försökte snatta också, sedan när jag kommer på han eftersom att det piper när han går ut så börjar han käfta mot mig och tror att han är så jävla cool medans han inte fattar att han skämmer ut sig eftersom att jag hade en kö med minst 14 personer som tittade på, och jag var så jävla arg! Så det där gjorde ju inte dagen bättre! Så just nu ligger jag i sängen och har så fruktansvärt ont i min kropp!

Och när jag kom hem ifrån jobbet så kommer jag in på min gård och en surpuppa som jag var eftersom att min dag har varit så dålig, så står min granne och grillar med några kompisar, och snäll som dom är så bjuder dom mig på mat! Så jävla skönt att jag slapp laga mat hade inte orkat gjort det men ändå ;P Också har jag haft besök av  frökenBergström också som kom över och surrade lite skit med mig :)

Nej nu har jag skrivit för mycket, imorgon är jag LEDIG! :D Ska verkligen försöka sova ut också!!





RSS 2.0