Onsdag.. snart så!

Tjohuuuu... Idag är det Onsdag känns dock som att det är måndag :P Igår tog jag med mig hund och åkte ut till alnö för att hälsa på Farmor och Farfar :) Måste ju passa på att vara där ute där man har växtupp eftersom att dom flyttar om 3 veckor och då blir vi nästan grannar både bra och dåligt ;P Var ialf skönt att vara ute där hela dagen, Diesel fick springa och bada hur mycket han ville och det verkade han inte klaga över ;P Och jag satt bara och tog det lugnt och god mat fick man också! :D Sedan när jag kom hem så vart det en långpromenad med Anna och Wilma :) Måste ju träffa dom också eftersom att vi inte kommer ses på flera veckor eftersom att hon också åker utomlands med dom ska vara borta 3 veckor :O vet inte hur jag kommer klara mig utan att prata med den fisen :P

Har nyss varit och solat tog en snabbis till Thailand ;) Måste ju få lite grund färg innan vi åker så man inte bränner sig vilket jag alltid gör endå :P Och snart ska jag pringa ner på banken och fixa massa saker, sedan ska jag möta upp Anna efter hon har slutat jobbat så ska vi köpa det sista inför resan och växla pengar :) Så idag är det full rulle kanelbulle!

Nu ska håret plattas och hunden måste ut! Men vi kanske höres sen! BAJS!



Fem dagar!

..... Fem dagar kvar tills vi åker! Känns som att den här veckan kommer gå segt! Och jag har tusen saker jag måste göra och fixa! Bläää! Och jag vet inte om halsen min har blivit bättre eller sämre det gör fortfarande ont!

Idag ska jag ta tag i att städa min lägenhet och diska! Har inte alls lust med det, men det finns ju ingen annan som kan göra det så jag måste ju göra det ;P Helgen har jag bara tagit det lugnt vilket har varit mycket skönt! Har varit ute och gått jätte mycket med hjärtat mitt (Diesel) :)

Och imorgon kommer lönen in! TACK för det! Bikini och andra grejer måste handlas inför resan!

Nej nu har jag inte tid med det här, pusspåer!




:´(

Jag har så fruktansvärt ont i min hals :( Och bara på ena sidan också! Jaaa det är väl min tur att bli sjuk nu när jag verkligen inte har tid med det! Och vilket underbart väder vi har här i sundvsall idag.. Ska bli så skönt att få komma bort ifrån det här!

Ja idag är det fredag och jag ska inte gå ut på hela helgen har jag lovat mig själv, så en vit helg får det bli :)
Har inte så mycket mer att komma med just nu, har mina två sötnosar här just nu (Akira och Diesel) Men Akira ska åka hem till husse idag och Diesel får stanna några dagar till :) Måste ju passa på att ha han nu ifall det skulle hända något när jag är borta :)

Nej nu ska jag göra te och hoppas på att min hals blir bättre!



nej nej nej....

jag vill inte, jag vill inte.....jag vill inte JAG VILL INTE JOBBA IMORGON!
Så nu har jag fått sagt det också..tack för mig! ;)

Har nyss varit med bio med Anna, vi såg sommaren med Göran, trodde att den skulle vara roligare än vad den var, tror att Anna och jag skrattade mer innan filmen :P Vad mer har hänt idag då, var ner en sväng på stan och tittade på en bikini som ska köpas innan vi åker sedan så har Anna och jag lagat middag och bara hängt här hemma hos mig.. Haha har även hämtat upp min resväska som jag vill börja packa nu, men det känns lite för tidigt med känner jag mig rätt så kommer jag börja snart, fast min underbara vän Lotta hade nog börjat förra veckan ;)

Nä man kanske ska ta och sova så man kommer upp imorgon, vilket jag tror kommer bli mycket svårt eftersom att jag har blivit bra på att sova länge!

Adjöken!




Soffläge!

...Ja det är precis vad jag har gjort hela dagen, har legat hemma hos Fanny och cicci hela dagen i deras soffa och tyckt synd om mig själv för att jag har haft så ont i hela kroppen, men jag var inte ensam om det heller så det var ju skönt :) Har precis kommit hem från Fanny vart verkligen en heldag där med massa fika och tårta och lite senare så vart det bakis schebabba, och sedan film :) Så nu när jag kom hem så har jag städat undan lite här hemma och ny bäddat är det i sängen också, mycket skönt, kommer sova underbart skönt i natt!

Mår fortfarande lite illa och är fortfarande helt slut i kroppen, ja det märks att man inte är lika ung längre ;) haha!
Imorgon är jag ledig, så ska passa på att sova ut riktigt länge hade jag tänkt!

Annars så der min vecka ut så här :
Måndag: Ledig
Tisdag: 09:30-19:15
Onsdag: 09:30-19.15
Torsdag: Ledig
Fredag: 12:00-18:00
Lördag: 12:00-16:00
Söndag: Ledig

Hade varit skönt om det hade stått ledig hela veckan, men så roligt ska vi inte ha det ;) Nu blire sängen!



Uscha!!

Vilken jävla huvudvärk jag har! Ne ni nu blire ingen alkohol på ett tag ska vara nykter nu tills jag och Anna åker till Alanya! Nästa helg ska jag bara ligga i soffan! ;P Roligt hade jag ialf igår! Men jag är så sjukt less på det här vädret är det höst nu eller? Tur att man ska till värmen snart! Ska bli så skönt att få sola och bada! ;)

Ska snart bort till Fanny som fyller år idag.. Ååååååh jag är så hungrig är sugen på allt som har med fett att göra fast mest av allt är jag sugen på choklad :S Och det är så jävla äckligt här hemma, hade förfest här igår och det står flaskor och glas och sprit överallt och jag klarar verkligen inte av att ta hand om det just nu klarar inte av lukten! Usch! Nu skulle man ha haft en städtant!

Nej nu ska jag klä på mig Lotta är påväg ner hit nu, får se vad som händer ikväll, kanske blir en myskväll hos T.



 




Fannys dag!

Idag är det ingen vanlig dag... för idag är det Fannys födelsedag! :D
Grattis babe på 20-årsdagen!




Världens vackraste!

Kan verkligen inte sluta titta på mitt hjärta! Han är verkligen världens finaste! Och kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den här lilla pälsbollen! Och jag är världens lyckligaste matte!
Längtar som en tok efter han också! Så albumet med Diesel går på högvarv kan jag lova! Trodde inte att man kunde älska ett djur så mycket men det är tydligt att man kan göra det!



Världens finaste amstaff!



Flintastek och engångsgrill är inget att rekomendera ;)

Fullrulle är det just nu :) Som sagt som jag kan tjata ihjäl er med är att jag är ledig ihelgen och det är så underbart skönt! För första gången kan jag verkligen ta det lugnt och göra vad jag vill utan att känna mig stressad för att jag ska upp och jobba :D Igår hade jag en heldag med Sandra Håkansson :) Vi började dagen på stan där det vart lite shopping, och nytt löshår fick följa med mig hem, sedan åkte vi och handlade mat till kvällen och tog en sväng förbi sandras sjukt snygga lägenhet! :P Sedan hem till mig och började med mitt skatbo till hår, men jag vart verkligen sjukt nöjd och nu vart det lite längre hår också ;) Och Sandra är verkligen grym på att fixa med löshår!!

Hahahaha sedan hade vi köpt en engångsgrill som vi tänkte grilla våran flintastek som var så jävla stor och vi tyckte att vi inte behövde dela den, men hela steken täckte grillen så det såg helt sjukt ut tur att ingen såg oss ;P Det slutade med att vi fick steka kötten, men det vart gott, sedan vart det massa alkohol och sedan en sväng ner på krogen och efterfest sedan dog jag! Vaknade upp imorse av att det var så sjukt varmt i mitt sovrum så jag kunde inte röra mig :P

Sedan så har jag varit på selångersmarknad med Lotta, men som vanligt hittar man inget där, det är bara massa folk så jag förstår inte varför jag åker dit varje år, kommer väl sluta med att jag hamnar där nästa år också :P Nu ska jag ta och städa, bädda rent innan girlsen kommer hit, ikväll blire utgång igen :D

Nu är det bara två veckor kvar tills vi åker till Alanya :D Sweeeeeeeet!♥


Friends since blöjtiden ;)



Olagligt

Det borde vara olagligt att få kliva upp tidigt på morgonen ialf för mig som är så sjukt morgon trött! Kom i säng vid ett tiden igår jag som hade tänkt lägga mig tidigt eftersom att jag inte fick så mycket sömn förra natten heller :) Men men det har ju med huvudet att göra. Hamnade nere på Olearys efter jobbet igår med Lotta, Zara och Amanda :) Var riktigt gott med en kall öl då kan jag lova ;D Men det vart en tidig hemgång för mig eftersom att jag skulle jobba idag, så nu sitter jag här på jobbet och är trött och vill bara hem och sova igen! Men jag är ledig imorgon och hela helgen så då kan jag sova :D

Imorgon ska jag ha en hel dag med min barndomsvän (tremänning) Sandra :) Det blir stan, fika och sedan ska vi fixa med mitt nya löshår och sedan blire middag och vin hemma hos mig! MYS!

Nä nu ska jag jobba vidare en stund till, inte för att det finns så mycket att göra men tiden går mycket fortare och nu har jag nedräkning till lunch ;)



Jag och språk?!

Ha ha, fick ett kundärende nyss på jobbet då jag vart tvungen att ringa till Danmark för det hade blivit fel, och som alla mina arbetskamrater vet här på siba så är jag  verkligen sämst att förstå vad dom säger, både norska danska och när det kommer folk som pratar jävligt dålig svenska :P Och det är alltid jag som får dom kunderna också, fast ibland undrar jag om det är nån som gör så att det blir så ;) Rebecca skrattar varje gång då jag står och ser ut som ett frågetecken och förstår ingenting när jag får en kund som jag inte förstår språket på, men det är ialf lättare när dom är här och man ser dom inte när man pratar med dom telefon, så jag skrattade under hela vårat samtal och hon skrattade också för att jag inte fattade vad hon menade, men det löste sig till slut :P

Vart jätte trött nu efter lunchen så nu vill jag bara heeeeeeeeeeeeeeeeeem!! Vem vet om man hamnar på en uteservering ikväll det är ju som sagt lillLördag idag ;)



Ingen rubrik idag

Känns lite ovant att vara på jobbet igen när jag har varit ledig i några dagar nu, känns som att den här dagen kommer bli lång och samma imorgon också då jag jobbar heldagar 09.30-19.15.. Men men det är ju pengar och det behöver man ju, men skönt är det ialf att man är ledig i helgen :D Ser ut som en jag vet inte vad om mina händer och armar efter att jag har målat, förstår inte hur målare lyckas att inte få färg på sig :P Men bra blev det ialf, var på Birsta igår med mammsen och shoppade lite, och tror mamam var på shopping humör igår eftersom att jag fick massa nya grejer till lägenheten :D TACK mamma!♥

Självklart ska jag visa er hur det blev :) Blev nästan en helt ny lägenhet! Nu står jag på jobbet och funderar på om jag ska införskaffa mig en ny tv ;) Få se hur det blir.. men det får vänta tills jag kommer hem från turkland!

Nej nu kommer det massa kunder.. kommer säkert skriva mer sen eftersom att jag har tråkigt :P

PÖSS



Målare nästa!

Inlägget under är inte skrivet idag utan det skrev jag i Lördags, men som sagt blogg.se är inte så jävla bra alla gånger! :P
Är inne på min 3:e lediga dag nu, och det är så underbart skönt kan jag lova! Gruvar mig lite för imorgon då jag måste kliva upp tidigt igen för en dag på jobbet, men två arbetsdagar den här veckan ska jag nog klara av, för det ska bli så skönt att få vara ledig en hel helg det var några veckor/månader sen jag var det ;D

Håller på att måla här hemma också, både min lilla hall och mitt köksbord :) Mycket bra blir det, kommer självklart bilder på det sen när det är klart, och lite senare idag då mammsen har slutat så blire birsta för jag ska fixa nya grejer till hallen :) Och lite mer blommor till lägenheten! Haha tror nog inte att jag ska bli målare, eftersom att jag fick lackfärg på händerna igår och det gick verkligen inte bort, och som mamma sa då - haha dig kan man verkligen aldrig vända ryggen till utan att det ska hända något ;P Men det löste sig till slut..

Och tråkigt väder är det ute idag också, men det är ju bara för att jag är ledig såklart! Nej nu ska jag ta och koka lite kaffe sedan ska jag måla vidare här hemma, är så sugen på att börja packa min resväska också, men det är lite för tidigt för det ;) Men snart så...


Sickade ett mms till Anna och frågade om det var okej att jag hade dom här när vi åker till turkland ;)



Fin väder och jag jobbar som vanligt!

hellu my faaaanz!

Just nu sitter jag på jobbe, såklart så ska det vara fin väder när jag jobbar, men såklart så är inte det så ovanligt! Skönt är det ialf att dom har tagit ner en bärbar dator med internet till kassan som vi kassa tjejor kan roa oss med nu, och eftersom att det är helt dött i butiken och jag har gjort allt som man kan göra idag så kan jag ju passa på att skriva lite här ;P Dock är jag jävligt trött idag eftersom att natten bara bjöd på 3 timmars sömn, så konstigt att man alltid tror att man ska klara sig med tre timmars sömn med alkohol ikroppen men när klockan ringer på morgonen så vill man bara ta livet av sig!

Och min depp period har lugnat ner sig lite nu, mycket skönt! Kanske för att jag bara har gjort roliga och bra saker dom senaste dagarna :)

Nu vill jag hem till min soffa som jag har dejt med ikväll, plus att jag ska mysa hela kvällen med min pälsboll som är hemma och väntar på mig :) hahah igår hände ialf en liten rolig sak när jag kom hem ifrån jobbet och skulle hämta nyckeln eftersom att Anna Bergström hade tagit hand om Diesel när jag jobbade, men det fanns ingen nyckel där sedan när jag tittade in genom brevinkastet (om det heter så)? så fanns det ingen diesel där eller han kom inte när jag ropade, så jag vart lite rädd där ett tag men sedan fick jag ett samtal ifrån anna då hon sa att hon hade min nyckel.. jahaaa tänkte jag hon har bara glömt att lägga tillbaka dom sedan sa hon även att hon hade tagit med min hund runt sidsjön :) Det förklarade saken då han inte kom fram till dörren då jag ropade på han :P haha! 

Nu kommer det kunder....




Big girls don´t cry?!

Jaa ni jag ljuger inte om det är minst 4 månader sedan jag mådde som jag gör just nu.. Och minst lika länge sedan som det kom tårar... Vet inte vad som hände med mig idag?! Men idag mår fröken björk inte alls nå bra! Har varit ganska så hård ett tag nu.. och jag som inte alls tycker om att gråta och jag gör sällan de, men som alla säger så behövs ju tydligen det ibland också!

Har jobbat idag också, dagen gick ganska så snabbt även fast jag jobbade själv i kassan, men det var lite mer folk idag än igår, plus att jag satt och peppade mig själv att det är bra att jobba söndagar för ist för att jobba 6 timmar som jag gjorde idag så blir det ju dubbla, så tack handels för det och tack för 100% OB! :D Sedan efter jobbet vart den en promenad upp till södermalm till mammsen där middagen fanns! Och att bli lite ompysslad av mamma är ju aldrig fel, och den kvinnan känner mig bra! Nu är jag hemma igen, ska pyssla på lite här hemma medans jag sitter och väntar på att Bergström ska ringa, behöver lite pepptalk ifrån henne! Plus att jag är ledig i 4 dagar nu så imorgon hoppas jag att mitt hjärta kommer, känner att jag behöver min pälsboll just nu!

Ne nu ska jag ta och göra lite te och mysa ner mig isoffan :) Och försöka bli på lite bättre humör, tur att jag inte är ensam med att ha sånna här dagar!




Blondiner kan också ibland

Nuså ska jag se till att skriva lite här.. Har skrivit några inlägg innan men glömt att klicka på publicera, mycket drygt så nu orkar jag inte skriva om dom! Ja vad har hänt då sen sist, hade som sagt Diesel och Akira några dagar vilket var underbart! Men det är alltid lika jobbigt när dom åker varje gång :/ Plus att det blir så tomt här hemma plus i sängen ;)


Har blivit 3-dagars utgång också :S Vet inte vad som hände?! I Onsdags var jag ut på IKEA och handlade lite nya grejer till lägenheten, som ni ser på bilderna, ialf så ringde Lotta och frågade om jag skulle med ut, och det lät ju inte så tokigt så jag mötte upp dom nere på Olearys där vi satt en stund innan vi gick till hamnen där vi satt ett tag innan vi gick tillbaka till Olearys... Dock var det sjukt mycket folk ute.. gick nästan inte att röra sig på uteserveringen! Men det var roligt, dock lite för mycket vart det!

Sedan på Torsdagen så gick jag och hälsade på Fanny och Cicci som har flyttat ihop till världens största lägenhet, sjukt fin var den också, och min underbara vän Fanny hade gjort scones ;D Så det vart frukost där innan jag träffade Lotta på stan där vi lunchade på svenssons och pratade eftersom att det var ett tag sedan vi umgicks!


En annan sak som jag gjorde i Torsdags också.. Eller jag och anna, kan säga så här att den 28:e augusti så lämnar vi sundsvall Längtar redan! Nu är det äntligen bokat och klart! Nu börjar nedräkningen, ska bli så skönt att komma här ifrån ett tag! Behöver verkligen en semester från den här stan!

Sedan på kvällen så satt jag och Anna här och pysslade ihop min byrå som jag köpte på Onsdagen, haha det tog sin lilla tid, eftersom att vi är två blondiner och ska försöka läsa en IKEA ritning.. ja ni kanske förstår ;) Men till slut fick vi till det och det vart verkligen jätte bra! Tjejer kan också...det tar bara lite längre tid ;P Sedan hamande vi nere på BK där det vart nån cider, men det vart en tidig kväll eftersom att jag jobbade på fredagen!


Sedan igår efterjobbet så vart det mat och vin hemma hos mig innan vi gick ner till Oscar :) Men nu kan jag lova er att jag är lite små less på utelivet! Så nu får det vara bra ett tag ;P Har jobbat idag också, shit vad dagen gick långsamt! Och imorgon blire en heldag själv i kassan på jobbet :/ Mycket roligare när man är två och kan fördriva tiden tillsammans!
Nu ska jag snart lägga mig i sängen, hade tänkt försöka somna tidigt ikväll... få se hur det går då..

Ja nu vet ni lite vad jag har gjort också! Här ser ni hur det blev hemma hos mig också :) Vad tycker ni? Vart det bra? :D
En byrå i vardagsrummet, sedan har jag "kaklat" om i köket med svart ;) Sedan vart det en stor spegel ovanför matbordet.. och Tavel listen med mina hjärtan fick sitta på lillväggen i köket och två nya kort i ramarna vart det :) Mycket nöjd är jag!




RSS 2.0