Första advent

Jao då var det första advent.. Första gången i mitt liv som jag inte känner någon julstämning alls.. känner att jag inte vill ha någon jul i år :P haha och jag vet inte varför!? Har ialf varit nere på julskyltningen idag, mindre roligt var det när man var trött och bakis, och vädret är ju inte det bästa heller..Men efter några suckar så följde jag med ner! Var ett tag sedan jag skrev också men har inte haft tid ork eller lust, har inte hänt så mycket heller..Förra helgen var jag på möhippa och var ut båda dagarna, kändes som jag var full från fredag tills sent på kvällen på söndagen, men det var en mycket lyckad helg, och jag och Anna Bergström gjorde många sjuka saker! haha! Tror nog adrig att jag har skrattat så mycket som jag gjorde den kvällen!!
 
I helgen så har jag varit hundvakt vilket var mysigt och tråkigt, har ingen ro i kroppen känner jag och sitta inne och titta på en tv hela kvällen, men man är ju snäll! Sedan igår var jag ut med Anna och Lisa :) Vart en lyckad kväll, och många trevliga personer träffade man också ;) Just nu sitter jag hemma och är så fruktansvärt trött så jag nästan inte vet själv vad jag heter, helt seriöst vet jag inte hur det här inlägget kommer bli heller har liksom ingen rödtråd känner jag :P Imorgon ska jag ner och pimpla lite kaffe och surra skit på stan med Anna Bergström min söt fis!! Lovley!

Läste min pisspottas blogg förut och då såg jag att hon hade skrivt:
"och snart ska jag få träffa ALLA som jag saknar mest! åh så härligt det ska bli. jag ska få ha givande samtal med min tarro varje dag snart, det ska bli lovley!"
Jag saknar våra samtal så sjukt mycket vill att du ska komma hem nu lotta! Så man kan få höra:
- Heeeeeeeeeeeeeeeeeeey Tarrooooo!

Nej det här går inte! Jag måste gå ut och gå känner jag!

/C.




Gårdagens roligheter inne på toaletten, vad pigg man var då :P



Saknat mig?

Det har ialf Anna Ericson gjort :P Ikväll blir det en jävla utgång eftersom att jag är överpeppad! Så det får bli mer bloggande imorgon! :P

/C.




Förra lördagen på möhippan ;P



freeeeeeeeeeedag!

M-mmm-mmm äntligen fredag, kan det inte vara helg varje dag, vad rolig livet skulle vara då..Fast det skulle nog bli lite jobbigt i längden ;P Jag har äntligen färgat bort min gräsliga gråa-blond utväxt som jag har lyckats skapat dom senaste månaderna, eftersom att det var ett par månader sedan jag färgade håret, plus att löshåret är i så då har jag verkligen inte haft orken att färga det, men nu sa till och med mammsen till och då var det bara att ta tag i skiten :) Så nu har jag en fin brunfärg igen..Trivs verkligen jätte bra att vara brunett, men jag vet hur det kommer bli till sommaren, jag kommer vilja ha jätte blont hår och då kommer verkligen Cicci att döda mig ;) hihiii kan verkligen aldrig hålla mig till en hårfärg och det vet mina vänner som känner mig! Idag kunde jag verkligen ha sovit till kockan två-tre om jag ville men det fick jag inte av Anna Ericson eftersom att hon ringde mig 11 imorse och tyckte att jag skulle kliva upp, så det var bara att göra som lill-mamman sa, sedan gick vi ner på stan och jag köpte mig en klänning som kanske blir använd till helgen :)

Ikväll blir det nog utgång med tjejerna som det ser ut nu!

Nej nu har jag skrivit av mig här! Nu ska jag ta ett glas vin!

/C.




någon som vill byta?

..,jag tror jag dödar min mage snart! Vilken jävla mensvärk man har lyckats fått :´/ Gårdagen slutade med att jag hamnade på Olearys med Amanda, Ida, Madde och Matilda :) Vi gick ner dit för att fira Ida som fyllde 19 år igår! Men det vart ändå en tidigkväll eller jao ganska så tidig ;)  eftersom att jag hade tänkt att spara mig till helgen ist, mycket stolt över mig själv :P Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, få se om jag skulle träffa jomms en stund innan hon flyttar till frankrike! Annars så har jag inte så mycket att komma med..

/C.



Vart tog den vägen?!

Min kondition är inte på topp fick jag verkligen svar på idag när jag gick upp för dom här jävla södermalms backarna, plus att det bästa är ju inte att röka samtidigt, så det rekomenderar jag icke gott folk! Kan tänka mig nu när Anna Bergström läser det här att hon får en fin bild framför sig som hon alltid får när jag gör vissa saker :P haha! Idag så vart det en tur ut till Njurunda igen för en Björk och Bergström promenad med Wilma :) Anna gjorde sig riktig snygg eftersom att nu när vi är ute i bondlandets kretsar så vet man ju aldrig om lars-erik eller svenne kan komma med traktorerna ;P (ja det är annas och min humor det!) Tror vi måste börja göra det lite offtare så jag kan få tillbaka min kondition som jag har glömt någonstans! Just nu sitter jag hemma och funderar ut vad jag ska hitta på med kvällen har fått några erbjudanden så får se vad som händer! :D

/C.



Min Vän Anna eller bondAnna som jag ska börja kalla henne nu, måste säga att hon passar bra in ;)




En testikel hora

Blir ett sent blogginlägg ni får utav mig nu, kan inte sova.. Fast det är ju inte så ovanligt. Har precis kommit hem har varit hos jocke med folket och spelat NHL 09 eller jag tittade på och satt och skrattade för mig själv?! är inte som alla andra ibland ;P Idag har min dag bestått utav kaffe och kaffe och kaffe och umgänge! Sedan har jag varit med Annapanna Ericson, vi har varit ute på en promenad och tittat på det nya avsnittet av gossip, det var så jävla bra!!! :´)Imorgon eller idag blir det, så vet jag inte vad som händer och fötter, men det är ingen helt vanlig dag heller utan det är Ida Holmer´s födelsedag :D Grattis lilltjopi! Det är ju även lilllördag så kanske få se om man tar sig ut!!

Ne man kanske ska ta och försöka sig på det här med att sova?! haha nu vill jag ha helg igen för nu är jag jätte överpeppad inför helgens trevligheter!!!!!

/C.


En testikelHora som Anna kallade mig för idag!




Björk och Bergström dag..

Som jag skrev förut så har jag varit i skogen ute i Njurunda och gått en långpromenad med Anna och Wilma idag :) Mycket skönt var det! Måste sluta vara så lat och börja gå mera! Sedan så åkte vi hem till Anna och pimplade kaffe i några timmar och planerade lite planer :) Världens underbaraste vän!! Så idag har det varit en riktig Bergström och Björk dag :D  Och just nu funderar jag på vad jag ska hitta på med den här kvällen, som det ser ut nu så får sängen vara min kompis :)



/C.



Skooooogen!

Har legat vaken sedan klockan 6 imorse och lyssnat på alla bilar som har försökt att åka upp för backen här utanför oss! Vart så jävla förbannad, att dom inte fattar att man inte kan tok hålla in gasen för att det ska gå lättare upp! Idioter! Idag ska jag följa med Anna och Wilma ut iskogen på en långpromenad! Det ska bli så skönt att få komma ut! Och jag tror wilma kommer tycka att det ska bli jätte roligt! :D

Skriver mera när jag kommer hem! Och bilder kommer då också! :D

/C.



En känslig bakis Tarro...

Oj visste inte att jag kunde vara så här känslig... kan säga er att jag inte har grinat på flera veckor, inte ens när jag har legat hemma själv i mina egna tankar! Men idag, just idag när jag är helt slut i kroppen och i huvudet så kommer  det flera liter med tårar och känslor och tankar! What?! fattar inget... Började med att jag satt och tänkte på min allra bästa vän Lotta och hur mycket jag saknar den personen, sedan flöt det bara på med massa andra tankar! Är helt slut nu mer slut än vad jag var innan! Så nu Charlotta Svensson nu vet du hur extremt mycket jag saknar dig här hemma! Slå de ni!

Huua nu behöver jag verkligen lite pepptalk här! Och jag kan verkligen inte sitta hemma längre, nu behöver jag mina vänner! Adjöken!

/C.


En trött tarro!



schhhh!

Ont i huvudet, mår illa, fryser är sjukligt sugen på cola och röksugen...uääää vad jag mår dåligt idag, är äckligt mycket bakis! Vill bara gå och dö just nu känns det som :P Känner på mig att jag kommer till och med må dåligt tills imorgon, men jag skyller på Cicci som tog hand om vinboxen igår :P Hade ialf en riktigt rolig kväll igår.. vi var först på förfest hemma hos cicci vet ej när vi drog ner till krogen men plötsligt var vi bara där :P så då vart det stadshuset och svenssons och till och med avney,  jag fattar inte alls varför jag gick dit?! Men jag hade sjukt roligt :D Så idag har jag inte gjort allt för mycket, var ner och käkade bakis-pizza med Amanda och Matilda förut men jag orkade inte ens tugga maten så det var inte alls så mycket pizza hahah!

Ikväll ser det ut som att det blir en fika på barista om jag kommer upp ur min säng!




trötttttt-t-tttt-t

Godmorgon... jag är verkligen helt död just nu, är så fruktansvärt trött :O Hahaa har tänkt på en sak, varje gång jag ska jobba när klockan ringer så tänker alltid jag - undra om jag har ont någonstans eller är jag sjuk?! Så att jag kan sträcka mig efter telefonen och ringa och sjukanmäla mig, dock har jag aldrig gjort det eftersom att det blir bättre direkt när jag har kommit ur min underbara säng och lämnat mina underbara kuddar :) Nu ska jag ta och äta lite frulle sedan har jag en snäll mamma som ska köra mig till jobbet ;D

Kommer säkert skriva några rader under dagen! Eller så kan ni juh komma ut och handla och hälsa på mig idag :D

/C.



The script - The man how can´t be moved ♥



ur hot?

Nu sitter jag i sängen men datorn i knät och njuter av att jag har tagit det lugnt ikväll! Har varit hemma hos Anna Ericson hela dagen och kvällen och tittat på idol, var typ första gången på flera månader jag tittade på det... Men det var helt okej, tyckte dock att den där johan skulle åka ut :P Imorgon står det jobb på mitt schemat, ska jobba på apoteket i birsta 10-16, ska faktiskt bli riktigt roligt att jobba där eftersom att det var ett tag sedan nu och jag har fått mer tider nu :D Plus att jag ska på en arbetsintervju på onsdag, så nu får ni hålla tummarna för mig ;) Imorgon blir det ialf utgång för min del :D Ska bli så sjukt kul!!

Nu måste jag ta och sova, fast det kommer verkligen inte gå... Kommer somna vid två och jag kommer vara helt död imorgon när jag ska kliva upp :O Måste sluta sova så länge på dagarna!

God natt
/C.




Min nya kärlek!

Jag har bestämt mig att jag ska skaffa mig en ny bebis :)




OpK

Heeeeej fisungar! Åh nu är det äntligen helg, som jag har längtat, den har veckan har varit så jävla lång och seg! :O Idag har jag träffat min underbara fina vän Anna Bergström, har varit där hela dagen och druckit kaffe och prata, det vi är bäst på helt enkelt ;) Och få träffa underbara wilma också som är världens gosigaste hund! Saknar Disel så fruktansvärt mycket när jag ser Wilma! Sedan har jag varit med Anna Ericson och grabbarna hemma hos Jocke, men det var dock inte så jätte kul eftersom att dom satt och spelade tv-spel hela kvällen :P Så jag och Anna tog oss en långpromenad hem, mycket skönt, dock vart jag pigg av att det var så kallt ute!

Imorgon blir det nog utgång för min del, eller så väntar jag med det tills på lördag.. Men är så peppad för utgång :P




Bjuder på min dag med några bilder ;)



Vill ut..

Jag vill ut och resa!! är så sugen på att åka utomlands nu, och inte bara 1 eller 2 veckor utan kanske i tre månader eller varför inte ett halv år :) Amanda ringde nyss och vi har suttit och pratat om resor nu, och vi är så överpeppade för att åka iväg, så får se vad som händer i framtiden om vi kanske drar i väg på en låååååång jävla road trip ;P Är så less på Sundsvall nu, det händer aldrig något roligt längre! skulle vara så sjukt roligt att åka bort över jul, eftersom att jag inte vill fira jul i år :P

Nej nu får jag sluta drömma ett tag nu och ta tag i den hära dagen! :)

/C.



Telefonboken

Det värsta som finns med nya telefoner är att fixa till telefonkontakterna, och eftersom att jag är så osmart ibland så har inte jag sparat mina kontakter på SIM-kortet utan på telefonen, så nu måste jag skriva om ALLA...Och det är så jävla jobbigt, plus att jag har så svårt att göra en sak så jag kanske har suttit med den där listan nu i två timmar men jag har bara lyckats gjort 16 kontakter :O kommer få sitta hela natten om jag ska fortsätta så här, eller så får jag låsa in mig där jag inte kan göra nå andra saker :P Har ialf varit på stan idag med Cicci och Amanda det enda vi gjorde var att sitta på charm i flera timmar och bara prata, sedan väntade jag på Mammsen så gick hon och jag och shoppade underkläder :) Tack världens bästa mamma♥ Och jag vill se nya Gossip girl avsnittet också, jobbigt det här när det är så mycket man vill göra, önskar att det fanns flera caroline björk som kunde göra alla saker samtidigt ;)

Nej nu måste jag fixa klart det här så jag kan få se mitt efterlängtade avsnitt av gossip girl :)

/C.



s-s-sooova!

Det bästa som finns är att sova ut riktigt länge på dagarna, vet dock inte hur det kommer gå nästa gång jag ska jobba :O Kommer verkligen inte komma upp ur sängen då! Idag ska jag ner på stan och fika (som vanligt) med Amanda och Cicci, men kan tänka mig att dom ligger fortfarande och sover, så det blir nog i eftermiddag :) Ska ta och springa ner på OkQ8 och hämta ut min nya telefon så jag kan pyssla lite med den, hoppas att den här fungerar bättre!





hahah yearbook yourself!



Det här är jag 1964 och 1982 plus 1976 visst var jag en riktig snygging ;)



kom igen nu britt-marie! kör för fa-an!

Ha Ha Ha-haha älskar det klippet på youtube.. så jävla roligt! Då var det en sån där ny rolig måndag igen, hatar verkligen måndagar.. det är en dag som jag skulle kunna sova bort! Har vart på stan ifaf och pimplat kaffe med min skitunge micka och handlat massa smink som är så otroligt roligt att köpa...eller inte! Sedan har jag varit med joel och cicci hemma hos henne och suttit och tittat på massa videoklupp och massa old pictures, åååh vad jag vill tillbaka till den tiden, allt var så jävla underbart då, och det var alltid alla vi tjejer jämt! Så tråkigt att man har blivit "vuxen" och håller på med massa vuxen-saker och samla på vuxenpoäng ;) Jag fick även nå cp-ryck och började lösa korsord som jag verkligen hatar mer än allt annat, men jag kunde verkligen inte sluta när jag hade börjat så joel och jag höll på med det där jävla korsbajset i flera timmar, men vi klarade det :D och nu vill jag lösa ett till.. Cicci tyckte att vi kunde sluta jobba och gå i pension direkt eftersom att vi vart helt besatt på det där korsordet :P Och har äntligen beställt en ny mobil som kommer på onsdag, eftersom att jag verkligen hatar den jag har nu!

Nu vill jag ha helg igen!!!! Är överpeppad inför helgen ;) Nu har jag verkligen skrivit av mig, så nu räcker det för mig idag! Imorgon är det tisdag...hum va något jag skulle göra med kommer tyvärr inte på det just nu :S

/C. Godnatt♥

Cicci och jag Gatufesten 2007



Söndag

Det vart ingen utgång för mig igår :) så skönt att vakna utan den där ångesten och min älskade huvudvärk! Var ist hemma hos Anna Olsson (haha många som heter Anna jag skriver om i min blogg) Var där och myste på hela kvällen och prata lite, men jag åkte iväg en liten stund och pratade med Mr X :) Men sedan kom jag tillbaka till girlsen och vi pratade vidare, det var skönt att bara sitta och mysa och prata, var länge sedan man gjorde något sånt! Idag sov jag ut riktigt länge, vart chockad när jag vaknade och såg hur mycket klockan var, så här länge sovar jag inte ens när jag har varit ut en kväll :O

Idag ska jag bara mysa, ska ner och titta på när Anna Ericson ska spela innebandy match på Höglunda, sedan ska vi hem till henne och mysa på! :) så nu har jag skrivit av mig lite!

Anna Bergström saknar dig jätte mycket! Längtar tills vi ses i veckan för jag har många smaskigheter att berätta för dig!

/C. so, so what i´m still a rock star, I got my rock moves, And I don't want you tonight




Inte ikväll, men en annan kväll

goooooooooooooooooodmorgon ;D
Är på sjukt bra humör idag, dock är jag lite dryg! Kvällen igår vart mycket lyckad, ovanligt mycket folk var det på olearys :D Men ikväll blir det faktiskt ingen utgång för mig :O första lördagen på flera veckor tror jag! Ska mysa med tjejerna ist, fast vågar inte lova något men ska försöka! :) Håller på att sakna ihjäl mig efter min allra bästa vän Lotta, vill verkligen att du ska komma hem nu! Fick nå cpryck nyss och gick igenom alla mina bilder, och då börja lill-läppen darra när det var massa kort på lotta och på henne och mig! :´) Nej nu ska jag inte deppa ihop, om du läser det här lotta så betyder du mest av allt för mig och jag tänker på dig varje dag! Nu ska jag ta och fixa iordning mig och gå ner till Anna Ericson och mysa lite!

Ha en bra Lördag skitungar!

/C.

Ida Corr-Let Me Think About It



Den kom ändå!

Nu börjar orken och peppingen för en utgång med tjejerna komma :) Var bara sminket och kläderna och lite vin som fattades ;P Så nu väntar jag bara på att tjejerna ska bli klar så vi kan börja förfest! Krogen behöver jag inte ens berätta vilken vi ska på för det vet ni nog redan... Nu ska jag fortsätta dricka mitt vin och titta lite på Idol! Ha en bra kväll mina faaaaaanz!

Och ni har blivit riktigt dålig på att kommentera, mycket besviken är jag!

/C. - Bjuder på lite ego bilder på mig just nu!












Bloggtorka

Hej loverz! Det har visst blivit en liten bloggtorka här i bloggen, jag är en sån himla upptagen kvinna, eller hur var det? ;) Ja ni det har inte hänt så mcyket dom här dagarna då jag inte har skrivit, har varit med Mr x och tittat på film och myst, sedan har jag sovit?! Har äntligen kunnat börja sova länge nu och mycket det tackar jag för! Hatar att inte kunna sova! Fast imorse ringde Tommy kvart i nio och tyckte det var jätte roligt att ringa och väcka mig :O men det tyckte inte jag och det tyckte nog inte han heller efter ett tag då jag blev en surpuppa...I dag är det ju som sagt fredag, och självklart blir det utgång.. Fast är inte så peppande just nu men jag vet att det kommer bara jag börjar spela lite musik ;P Så nu vet ni lite vad som händer!

/C.




3 november

Gokväll i stugan fuckers!

Jag är fortfarande helt slut i min kropp efter helgen, har varit seg hela dagen idag som jag var igår! Idag har det varit en dotter och mamma dag, vi åkte och handlade massa saker till kvällen eftersom att mammsen har fyllt år, så hade hon kalas idag, så jag passade på att köra lite bil, eftersom att här om dagen glömde jag bort att jag hade körkort när en person frågade om jag hade körkort så sa jag - nej det har jag inte, innan jag kom på att jag har haft det i över ett år snart! Haha stördtjej! Sedan var jag ner till Anna E en stund och tittade på en film, The Mist hette den, dock var det bara slutet som gjorde filmen bra :)

Så ikväll blire en lugn kväll ska bara mysa till det här hemma med kaffekoppen!
Så nu vet ni att jag lever!

Längtar ;)
/C.


Jag, Fanny och sandra i fredags ;D




November

Helgen är över och det är tråk-söndag och jag är helt slut efter helgens trevligheter! :D Har haft en sjukt rolig helg! I Fredas var tjejerna här och käkade middag med mig och pimplade lite vin innan vi trog i väg på två förfester, dock inte så roliga med tommy tyckte att vi skulle komma men vi var där högst 10 min innan vi drog till den andra! Och påvägen dit gjorde Anna kanske världens snyggaste vurpa ;) Och i Lördags vart det massa tv/film prat med Mr X innan jag började hämta orken att börja göra mig i ordning :) Sedan var man igång igen och vi var nog på den roligaste förfesten på länge jag och Anna även fast det kanske blev lite för mycket för oss!

Nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma hit och hälsa på mig och se hur jag har det och dricka lite kaffe och prata lite gossip, eftersom att det finns en hel del nu ;) Annars ska jag bara ha en bakisdag idag och inte göra ett skit!! ;D

/C
.



RSS 2.0