FST´s

Kvällen slutade med att soffan vart dissad och jag tog en promenad ner till min kära vän Fanny, där  så snäll som hon är hjälpte mig att färga mitt hår :D så nu har jag ingen utväxt längre och mycket bra blev det! Även fast det är samma färg som jag har haft i sex månader nu ;P Dock vet jag inte om frisöryrket är något för fst eftersom att j hade mer färg i ansiktet än i håret! haha! Men det var bra... tack pruppen!

Sedan vart det massa te drickande och kortspel :D och jag vann mest av alla eller över Emil och Fanny! wohoooo, vilket händer mycket sällan! Otur i spel men tur i kärlek, eller hur var det med de?
Nu har jag precis kommit hem och ska nu fixa till mina naglar inför morgon dagen :D Vi börjar redan klockan ett imorgon! Hua vilken dag/kväll/natt/morgon? det kommer bli ;D Så nu hörs vi inte förrens nästa år eller hur Anna? ;)

haha ja just det, jag och min dåliga humor (vilket blir ännu sämre när jag är lite små trött). Fanny hade skrivit en sak till Lotta på msn, ett hotmejl eller vad man ska kalla det, för att hon hade kommenterat 62764987321 st eller okej där tog jag i igen, men 13 bilder då kanske, som jag skrev om här om dagen! Då skrev Fanny detta och jag höll på att dö av skratt! :

"OBS! VIKTIGT MEDDELANDE FRÅN FACEBOOK: På grund av överbelastning på facebooks nät måste vi tyvärr stänga av communityn under ett år för att reparera de skador som skett. Dessa skador har framkommit efter att en psykiskt störd brottsling som namnger sig själv som Charlotta Svensson har kommentarbombat albumet "Nu visar vi helt naket hur modiga vi är". Ägaren av albumet är i chocktillstånd och kommer få men för livet, men det egentliga offret i albumet är en kvinna vid namn Caroline Björk som tros vara terroristen huvudmål, kvinnan ligger nu inlagd på sjukhus med livshotande skador. Läs mer här...

Hahahah! Typiskt min humor eftersom att jag höll på dö av Desperatetjej_89 grejen med Conny/Fanny hade skrivit :D

/C.


Hittade några old pictures hos fanny! haha härlig blondfärg jag hade! Och vad små vi var!




Imorgon!

Imorgon är det nyår! :D Längtar verkligen nu, just för att jag ska få ha min underbara klänning och för att jag ska få vara med dom människorna jag älskar mest och för att jag tror att det kommer bli så sjukt roligt, eller det kommer bli det :D Och år 2009 då börjar vi om gott folk! ;D

Idag har jag inte gjort mycket alls, var ut till birsta med Lotta och Joel en snabbis för dom skulle fixa bolaget, men guuuuuuud vilken jävulst kö det var där, och sjukt mycket bilar, tog mist 15 minuter innan vi kom in till självaste birsta city, förstår mig inte på folkets panik?! Jävulst skönt att jag inte jobbade på apoteket idag, såg att dom hade jätte mycket att göra! ;P

Ikväll ska jag titta på tv, vilket var ca några månader sedan jag gjorde :) ska ta och ladda upp inför morgondagens trevligheter :D

/C. - varför har jag börjat saknat dig igen?!




Många carrosar!?

Jag blir helt dagvild, jag har tisdag idag fast det är måndag... Blir tokig när det blir så här! Idag har jag som vanligt sovit ut länge eftersom att jag heter caroline och har inget liv, okej där tog jag i, men arbetslös och inte så mycket att göra på dagarna! :P Sedan tog jag mitt feta arsle och gick bort till pisspotta där vi satt och skrattade åt helgens bilder på facebook medans lotta kommenterade alla bilder på mig - fisk carro, kåt carro, full carro, gris carro osv... hahah! Sedan åkte vi ner till stan en snabbis, lite onödigt men vad ska vi annars göra arbetslösa som vi är :P haha negativa carro på g tror ja! Sedan nu ikväll har jag äntligen varit hem till Anna Bergström och träffat henne, där vi surrade av oss lite, vilket var 25 år sist, okej nu tog jag i lite igen :P men det var länge sedan man fick träffa henne!


Och nu har jag precis kommit hem och nu gör jag inte så mycket, ska ta och se en film, vilket kommer sluta med att jag somnar efter tio minuter ;) Imorgon måste jag ner på stan och fixa dom sista sakerna till nyår och sedan ska jag verkligen hem och färga håret!!!!!! För det här går inte längre ;P

/C.

halloj, hahaha tror lotta missuppfattade det här med partytigern, det vart en exorsisten ist ;D snyggtjej!




Inte varje dag man är med på youtube!

 


hahahah, mina vänner höll på att dö av skratt där, nu kanske ni hör lottas skratt som låter så jävla roligt - iiiiihiihihihi iiiiiihiihihi *host host*, haha så jävla roligt!



Hur var det med geografin pisspotta?

Ett telefon samtal med min vän lotta:

Lotta: Carro ligger hudik uppåt eller neråt?
Jag: va?! lotta skämtar du med mig? hahah!
Lotta: jamen jag vet ju inte!
Jag: men du har ju varit där några gånger!!
Lotta: jahaa så det är bara 8 mil dit, mhmm!
Jag: hahahahha jag döööööööör!
Lotta: Meeeen vadå? jag vet ju inte! iiiiiihhihii iiiihhihi





Söndaaag

Ja då var det den här otroligt roliga dagen igen, älsklings-söndagen ;) hua! Sov ut riktigt länge imorse tills nån prupp ringde och väckte mig... Har varit ner på okq8 och hämtat ut min nyårs klänning! :D Och den var helt underbar! I´m in löööööööve! Så nu vill jag att det ska bli Onsdag så jag kan få använda den.. Var även ner på stan en snabbis och köpte hårfärg och lite andra bra-att-ha grejer :) Så nu ska jag ta och färga mitt hår, och min gräsliga utväxt som jag har odlat för länge på nu! Och det här blir nog sista gången jag färgar mitt hår brunt, sedan börjar mitt underbara projekt att bli blond igen, vilket jag kommer få kämpa med ett tag :P gruvar mig redan!

Och mest av allt skulle jag vilja ha sex and the city boxen nu!! Någon snäll där ute som vill ge den till mig? ;)

/C.


Bilderna vart inte dom bästa men lite ser ni ju av min nya kärlek♥



Lördag= hemmakväll, inget annat!

Ont i kroppen..mest fötterna, blåmärken överallt?, trött, hungrig, saknar Anna Bergström, b-b-bbbbakis.. ja det är väll bara de jag kan säga! Tack för mig! Nä men gårdagen blev inte alls som jag hade planerat den, efter en lång dag på jobbet åkte jag hem sov i 10 minuter sedan vart det en snabb dusch för vi familjen skulle bort på släktmiddag :S jag som hade planerat in en myskväll i sängen med mina kuddar i fosterställning och en bra film, jobbigaste jag varit med om på länge! Och inte hade jag planerat att jag skulle gå ut, alkohol överhuvudaget fanns inte på världskartan för mig, men hur blev det då? Joo det blev utgång med tjejerna igen.. Och det blev en lyckad kväll igen men dock för mycket alkohol! Vi hamnade ialf på aveny och där var vi hela kvällen...

Och det bästa av allt idag var att jag fick sova ut, hur underbart var inte det då!! Hade verkligen inte klarat av att jobba idag med tanke på hur min lilla kropp mår nu.. Nu blire nyår nästa och sedan väntar jag tills min 20-årsdag :) är iofs 6 månader dit ;P Idag har jag varit ner på stan en snabbis med Fanny, Anna och Lotta.. Var nog det sämsta jag någonsin kunnat gjort idag, hua! Men några fynd gjorde jag :) Ikväll ska jag BARA ligga i soffan, ska planera nyår med tjejerna..

Nu blire ballen och sedan soffan!

/C.

Favorit i repris (umeå) juldagen slutade man som partytiger igen ;P
Men den här gången vart jag inte ensam jag fick med mig Fanny och Lotta också!




Juldagen 2008

Som sagt tänkte jag bjuda på några bilder ifrån juldagen... åh herregud! ;D














underbart, underbart.. ...

underbart, underbart.. underbart! Vad bra jag mår idag!? (var verkligen jätte ironisk där) fyfaaan säger jag bara! Skulle vilja gå och dö just nu! Vilken jävla kväll det blev igår, dock sviker minnet lite.. Fick nyss ett sms av lotta där det stog: Den största frågan just nu är ju hur du kan leva och jobba som människa?
haha, ja där fick jag nog svaret hur 100 jag var igår ;P Som sagt är jag på jobbet nu, och jag ska aldrig mer gå ut och jobba dagen efter :O

Men jag slutar om någon timme och då ska jag hem och ta världens längsta varmaste dusch, så jag kan bli en människa igen!

Nu kommer det massa kunder..
haha ja just det, min arbetskamrat började skratta nyss åt mig, för när kunderna kom fram till kassan och sa hej, så sa jag tydligen hejdå ist för hej, någon som är lite trött? haha!

/C. Bilder kommer snart från gårdagen




En över trött Lotta Svensson..

Lotta och min konversation över msn för fem minuter sedan.. hahaha!

Charlotta: jag är tröööööööööööööööööööööött
Caroline: Men sluta!!!!!
Caroline: jag vill inte höra det där ikväll!!
Charlotta: hihi :P
Caroline: kommer du inte inom tio så blir jag en suris
Charlotta: jajajaja
Caroline: jalla
Charlotta: i´m comin mama!
Caroline: bar bebis!
Charlotta: bar bebis?
Caroline: bra menade jag :P haha!
Charlotta: hahah
Charlotta: jag är på trött jävla humör, vilket betyder att jag kommer skratta åt ALLT ikväll
Caroline: STÄNG AV DATORN OCH KOM NU!!!
Charlotta: vart ska du? nej, jag ska till baren, vilken bar? bar bebis
Charlotta: kul skämt av lotta!
Caroline: du är juh sjuk du
Caroline: kommer inte du snart kommer jag bajsa på mig okej?
Charlotta: fan jag kommer inte hinna :(
Charlotta: meen det är ju onödigt tarro!
Caroline: men vafan lämna datorn nu!!!!!!!

Det slutar med att lotta hter på msn: Charlotta- Carro bajsar på sig om jag inte skyndar mig, bäst att skynda sig!
Min vän är alltså övertrött och tycker att allt är jätte roligt, vilken jävla kväll det här kommer bli med pisspotta! hahah!






Juldagen

Nu vill jag ta bort julen här hemma :P haha! Är redan less på trädet här hemma.. Idag är det som sagt juldagen och självklart blir det utgång ikväll med tjejerna! Har varit peppad hela dagen :D Ser verkligen frem imot ikväll, det kommer bli fruktansvärt roligt tror ja ;) ialf som det ser ut nu! Idag har Caroline inte gjort allt för mycket, har legat i sängen och tyckt synd om mig själv för att jag här känt mig som en köttbulle av all julmat :P haha!

Nu är håret ny lockad och jag sitter och väntar på att pisspotta ska komma hit, sedan ska vi dra ner till Anna Ericson och förfesta lite innan vi drar ner mot stan! :D

Och jag känner mig jätte stressad och jag vet inte varför?!  Och vad roligt det ska bli att jobba imorgon börjar klockan 10, lovley! ;) Kommer nog bli en repris från några helger sedan :P hua..

Nej nu har jag inte tid med det här!

/C.




Ingen vanlig dag idag!

För idag är det juh Anna Bergströms födelsedag! Grattis hjärtat!! :D


Min bästa fis!



Wha-oh-oh-oh-oh-ooh-oh-oh-oh-oh-oh-oh

Wha-oh-oh-oh-oh-ooh-oh-oh-oh-oh-oh-oh
Wha-oh-oh-oh-oh-ooh-oh-oh-oh-oh-oh-oh

Cause if you like it then you shoulda put a ring on it
If you like it then you shoulda put a ring on it
Don't be mad once you see that he want it
If you like it then you shoulda put a ring on it


Underbar jävla låt! ;D

Beyoncé- singel ladies!







Då var julen över för i år...

Och julen är verkligen inte min grej längre :P visst det är mysigt, men ne hua! Har ialf haft det mysigt och jag har ätit klart för ett år nu, så nu blir det inge mer mat på ett tag för mig! :P hur gick det för dig då Anna Bergström? hihi! Har fått jätte fina julklappar, nästan allt som stog på min önslelista, inte för att det var så mycket men! Det bästa av allt var min nya morgonrock som jag fick, helt underbar..så den kommer jag bo i nu!!

Imorgon blir det utgång ;D är redan nu överpeppad och ser verkligen fram imot morgon dagens trevligheter!

Nu ska jag mysa vidare, hoppas att ni har haft en bra och en mysig dag..

/C. If you like it then you shoulda put a ring on it




Dagen före

Kan inte fatta att det är julafton imorgon :O va?! Jag som alltid har varit som ett litet barn jämt.. vad hände? Jag har alltid haft svårt att sova på natten dagen innan för jag är så nyfiken vad jag ska få för julklappar och jag är alltid överglad för att jag tycker att det är så mysigt, och jag har alltid haft en extrem julkänsla, men nu är allt sånt borta! Jag vill att det ska bli torsdag ;) haha! Nämen visst det ska bli mysigt, men jag har verkligen inte fått någon julkänsla och jag tror inte att det kommer komma någon heller, och så får det bli!

Idag har jag jobbat, 8-17.. Mycket stressig dag har det varit och som jag skrev i förra inlägget så har människor panik för att det är jul, vilket jag inte kan förstå?! Min fis anna kom in och hälsade på mig idag också och roade mig en stund :D Sedan gick jag en sväng på birstacity med henne på min lunch :) Får panik på allt folk som är där :P Ikväll har jag varit hos pappawellmér och ätit julskinka som jag gör varje år dagen innan julaftorn, det var jätte mysigt och roligt att få träffa han :D Sedan kom pisspotta och hämtade mig och hon fick sin julklapp, hon fick ett armband som det var ett hjärta och självklart har vi likadana!

Nu är jag äntligen hemma, första gången jag har längtat till att få komma hem, så nu ska jag dricka kaffe och vara lite social här hemma..

God jul på er!

/C.



Zoooooombie

Det är precis vad jag är just nu, jag är helt slutkörd.. Har varit sjukt mycket folk idag på apoteket, förstår inte varför dom ska handla upp sig så mycket innan jul, det är precis som att dom aldrig mer kommer komma ut och vi har ju faktiskt öppet på annandag jul, så det är bara två dagar dom får vänta!? Och jag dör på all stress också, uscha vad jag inte tycker om julen i år! Imorse när klockan ringde och jag kom på att jag vart tvungen att duscha eftersom att mitt schema sprack igår eftersom en snabbrök och lite prat med Anna Bergström slutade med  2 timmars ;D Skönt att få prata av sig och framför allt skratta!  Ialf så trodde jag skulle avlida dom få meter som är till våran dusch, och sedan när jag duschar inte fasen kan man sluta då? Det är därför jag aldrig kan duscha på morgonen! Imorgon är det en ny dag på apoteket och jag börjar redan klockan 8 :O Mycket varor som kommer in imorgon! Mmm längtar redan tills att klockan ringer.. eller inte!

Har fixat klart alla mina julklappar så nu är det klart, skönt! Imorgon efter jobbet så ska jag förbi pappawellmér och äta middag som jag gör varje jul dagen innan julafton, kan inte fatta att julafton är på onsdag :S sedan så hörde jag prat från tjejerna att det blir uppesittarkväll med dom imorgon också! :)

Ne nu ska jag ta och ta fram morgondagens outfit så slipper jag sura över att jag inte har några kläder imorgon :P


/C.



Det årliga problemet..

.. som alltid kommer varje år, jo vafan man ska ha på sig på nyår (så överskattat) men man håller alltid på med samma sak varje år, paniken för att man inte hittar något att ha på sig :P Har ialf varit och letat efter någon klänning att ha på mig, men sundsvallsbutiker har ju aldrig något som lockar, så jag klickade hem en skönhet ist, så slipper man ha panik över att man inte hittar någon här hemma, och kanske till och med slipper ha någon som alla andra har?! Är ialf helt kär i den! Kommer bli en riktig favorit tror jag! :)



/C.



Vi blev barn igen!

Det här måste vara den skönaste dagen på länge, sov ute riktigt länge (haha gör jag varje dag nästan) sedan fixade jag några saker innan jag tog en promenad ner till Fanny där Anna och lotta också var :) Vi drack te, det är bara när Fanny är hemma jag dricker så här mycket te som jag gör nu.. annars är det bara kaffe :P Sedan fick vi för oss att vi skulle se på en tecknadfilm så det blev Askungen, haha! Såg den tusen gånger när jag var liten, men det var flera scener som jag inte alls kom ihåg :S Blir bara nervös av barnfilmer!

Nu ikväll så åkte jag och Lotta bort till Lina och hälsade på, men på vägen dit så var jag med om en-nära-döden-upplevelse med pisspotta :O Då sitter vi i bilen, det är lotta som kör jag jag sitter bredvid och sjunger, då kom lotta på att hon måste ringa ett samtal och lånar min telefon och medans hon pratar i min telefon och kör samtidigt så ringer det på hennes egna telefon och vad gör inte människan då?! jooooooooooo hon svarar och sitter alltså och håller i två telefoner och pratar i dom samtidigt, och vem fan håller i ratten?! hahaha jag fick verkligen panik! Och hon fattade inte själv vad hon höll på med!! hahaha Men det är ju bara min Lotta som kan lyckas med något som detta!

Hemma hos Lina så tittade vi på Ensam Hemma, jompi och jonna kom också förbi...Och vi satt och pratade gamla höglunda minnen! haha, hua vad pinsam man var när man var mindre, och man trodde verkligen att man var så fruktansvärt cool fast man var helt jävla dum i huvudet! haha.. mycket skratt blev det ialf :D Nu måste jag verkligen sova eftersom att jag börjar tio imorgon, men mammsen hade skrivit en liten lapp som låg på min säng att jag kunde sova ut lite extra imorgon för hon kunde köra ut mig till birsta imorgon, tror min mamma har fått nå fel och blivit översnäll..visst det har hon alltid varit men nu har det verkligen varit mycket på sista tiden :P Men jag ska inte klaga! ;)

God natt på er mina faaaaanz

/C.

Södermalmfjorskerna! haha


 




Freeeeeeeeeeeeeeeeeedag ;D

Äntligen helg.. Fast jag har ju helg varje dag eftersom att jag inte jobbar varje dag ;P Men det är skönt ändå att det är fredag! Helgen blire jobb för mig, 10-16.30 båda dagarna, inge peppad alls för det, men men det är ju dubbla pengar :) Sedan jobbar jag kring jul också.. Igår var jag äntligen och fixade till mitt löshår, men fyfan vad ont det gör när hon flätar och syr fast det.. Har så fruktansvärt ont i hårbotten nu, sedan vart det en sväng på stan med mammsen, tror att hon fick nå shoppingryck eftersom att jag fick massa nya kläder :D tack mami! Sedan på kvällen vart det mys hemma hos fanny som äntligen har kommit hem från umeå :D Nästan hela gänget var där och drack te och spelade TP, till och med hela P3 var där (jag, lotta och jomms) och det var verkligen längesedan!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, någon utgång blir det inte..

ha - ha - ha det bästa av allt...Det var Fanny Tegström som hade skrivit kommentaren om Conny 50 år HAHAH!!!

/C.




Min prins!

Har haft det så sjukt mysigt ute på ön med min Disel :) Som sagt så åkte vi ut dit igår efter jag hade varit och gjort en sak som jag är så sjukt nöjd över! Har haft det jätte mysigt och det var roligt att får träffa Farmor och Farfar också som jag inte har träffat på 3 månader :S Åååh Disel har varit så goo med mig, har verkligen saknat den fisen! Han sov med mig i sängen hela natten! :D Sedan så har vi varit ute på långpromenader flera gånger! Mattes goshjärta! Finns ingen mysigare hund!

Sedan när jag kom hem idag så var jag bara in och lämnade grejorna och julklapparna som jag fick utav F&F innan jag drog ner till Anna Bergström där vi tittade på bög söker bög (bonde söker fru) och drack kaffe och surrade som vi alltid gör! :D haha vart några skrattanfall idag också, var lite extra fnittrig idag tror ja :P Bryter alltid ihop av skratt när jag är med den pruppen..haha! Även fast jag och Anna inte har varit vänner så länge så känns det som att jag har känt na i 10 år minst! Hon är en utav min allra bästa vänner och jag är så glad att hon finns!  Fisen som kan göra den sämsta dagen till den bästa!

Imorgon måste jag ta och fixa mitt löshår :O Nu ska jag skratta vidare för mig själv, eftersom att jag nyss bröt ihop så att mamma nästan vaknade av skratt när jag pratade med anna på msn! HAHA!!!!

/C.






Måndag

Då är snart den här meningslösa dagen över :) Sov ut riktigt länge imorse och det var så fruktansvärt skönt och det var verkligen något jag behövde... Dock så vaknade jag 08.15 av att nån idiot smsar mig och jag vaknar i världens panik och tror att jag ska iväg och jobba, men vart överlycklig efter en liten stund när jag kom på att jag var leeeeeeeedig! Idag har Anna Ericson varit här och vi bara legat och pratat och tagit oss en promenad :) Skönt kan det vara ibland att bara ta det lugnt en dag, men inte för ofta ;P Sedan har jag faktiskt umgåtts med min mamma lite, och det tror jag att hon uppskattar, eftersom att sen den dagen jag flyttade hem igen så har jag inte varit hemma så mycket eller pratat så mycket :) Så jag var en snälldotter och satt mig ner och pratade ett bra tag med mammsen min! Fick även besök av min fisanna som var ute och gick med Wilma, så dom svängde förbi här på en pratstund som slutatde med 2 timmars surr och för många ciggaretter..Men jag vet att vi lätt skulle kunna stå så där en heldag och prata, eftersom att när vi drar igång då finns de inge stopp!

Imorgon ska jag dock upp tidigt igen för tandläkaren vill tydligen ha mig där 07.40 imorgon vad roooooooligt, sedan ska jag iväg och göra en rolig sak! Och världens snällaste Anna Bergström ska följa med :D Sedan ska jag iväg och hämta min bebis (Disel) som ska följa med mig ut till Farmor och Farfar där vi ska vara hela dagen plus att vi ska sova över! mys!♥



Näni, man kanske ska ta och lägga sig för att orka med morgondagens roligheter!

/C.




Färgadelinser

Jag saknar mina bruna linser. Har nästan alltid haft par, men nu är dom borta :/ så nu vill jag ha ett par nya! Har bara inte haft orken att beställ nya :) Och dom bästa finns på fargadelinser!




www.fargadelinser.se



Helgens trevligheter..

Jag är helt slut... jag skulle vilja dö nu och komma igen nästa år, okej det är mindre än en månad dit :P så det sket sig! Jag är så fruktansvärt trött så jag vet inte vad jag ska göra, okej visst jag kan sova men då kommer jag inte kunna somna ikväll för sån är jag.. Helgen har varit sjukt rolig, dock för mycket alkohol för mig och min lilla kropp "sparven" som Ida sa igår. Uscha nu ska jag ta det lugnt i några helger, men jag vet exakt hur det blir, för jag säger så här varje söndag och på onsdag är jag överpeppad igen och vill ha helg! Har ialf klarat mig igenom 3 arbetsdagar varav två jag trodde att jag skulle dö på plats, var liksom inte meningen att det skulle bli utgång i fredas med jag och Amanda peppade upp varandra och det slutade med att vi hamnade på olearys efter några glas vin, och hem sent och upp tidigt,  yes! Eftersom att jag börjar klockan 10 och bussarna är bög på helgerna så var det bara att kliva upp 8 :) Men idag var det värst, eftersom Lotta var med ut igår så slutar det alltid lika som det gör jämt när vi går ut tillsammans... vi blir aspackade, så imorse när jag vaknade och var inte riktigt hundra i mitt huvud så var jag nära att gå och hämta mammas läkarbok och slå upp nån sjukdom som jag kunde hitta på för min chef att jag hade fått under natten, men full och duktig som jag var så gjorde jag inte det utan jag satt och sa för mig själv ..kr/tim ..kr/tim ..kr/tim så då gick det lite bättre! Och jag klarade av min arbetsdag med hjälp av ett x-antal koppar kaffe! Ville bara krypa ihop under kassan och sova! Och kunderna måste tror att jag var psyk eller något för jag började asgarva för mig själv när jag var själv vid kassan av  kommentaren jag fick utav "Conny" i mitt förra inlägg, och jag kunde verkligen inte sluta skratta..hua dom måste juh ha trott att jag var dum i huvudet!

Hade ialf en grym rolig utgång igår, med mycket skratt! Höll på att bli tokig på lottas fylleskratt som hon får
- eeehheeeiiehheeeeheee eeeeheiieeeeheeeeee :P haha! Jao men nu blev det mycket skrivande här, nu ska vi tydligen ner på stan och fika?! Sedan ska jag vara social med min vän och titta på film :) Imorgon ska jag soooooooooooooova det behöver verkligen jag efter den här helgen! Sedan blir det till att umgås med my friend bondanna :D lovley! ♥


/C.


Måste bara säga det att jag har världens underbaraste mamma♥




Desperattjej_89

Hej... Jag är en normal tjej på 19 år som söker efter någon att göra lite udda saker med, tex onanera och titta på snöslungor samtidigt som man stoppar stjärten full med frysta kycklinglår, de e mysigt.. Jag brukar även ligga med trafikdödade djur ta kort på förbipasserande, dom brukar se så förvånade ut, de e skojigt. Fredagar kvällar gör jag oftast två varma mackor, en äter jag och en kallar jag för slyna och sen ligger jag med den.. Gillar myskvällar, är ofta ute och går med min lama tax som heter Siv-Göran. Gillar även att springa naken med en dildo i munnen och tallkottar i armhålorna samtidigt som jag tittar på westernfilmer fån 70 talet. Om du har liknade intresse kan vi kanske träffas och prata lite...


/C.






Torsdag

Idag vaknade jag halv ett och fick världens panik för att klockan var så mycket.. Fattar inte hur jag kan sova så länge, får ångest för att jag sover bort dagarna! Nej det här går inte längre, nu måste jag skaffa mig ett jobb och inte ett extra jobb, utan ett jobb då jag måste kliva upp tidigt varje morgon! :P Men imorgon ska jag ialf äntligen få jobba på apoteket dock börjar jag klockan 08.00 och jag gruvar mig redan, för jag vet att jag kommer vara helt död imorgon.. Blir en lång dag där eftersom att jag slutar klockan 17.00 :S kommer bli lite långtråkigt men men det är juh pengar! Och helgen ska jag jobba ute på apoteket i Birsta...

Idag har jag varit med pisspotta, vi har väl inte gjort så mycket som vanligt, haha tittat på Harry Potter har vi ialf gjort :P Ikväll blir det lugnt för mig, ska gå ut på en långpromenad nu och sedan måste det bli sängen, fast jag vet att jag kommer somna klockan 2 någon gång som vanligt!

So long fuckers!

/C.



hahahahaha jag döööööööör!!

Send your own ElfYourself eCards
Det här är nog det roligaste jag har varit med om! Tror aldrig vi har skrattat så mycket som vi gjorde idag!! Det är ett nummer som jag och Lotta har övat in länge ;) http://elfyourself.jibjab.com/view/bTiLy6lph4KZJSPQqgTn (titta på länken också!) HAHAHHAHA



Jag fryyyyyyyyyyyyyser!!

Har ingen känsel i mina ben för att dom är så kalla, kom precis hem från en långpromenad med Anna Ericson... Skönt var det att komma ut och röra på fläsket lite men satan vad kallt det är ute :O höll på att frysa ihjäl om fingrana och efter ett tag hade jag inge känsel på benen.. Kanske ett bra tecken på att man ska klä sig bätte ;) Idag har jag som vanligt inte gjort så mycket.. Vaknade av att mamma hetsringde som en idiot och det fick hon en härlig utskällning av, eftersom att mitt morron humör inte är det bästa och det vet hon, men tydligen har hon glömt bort det :P haha men nu vet hon det igen till nästa gång! Var bort till min bondjänta förut på en koppkaffe och lite skratt, sedan så har jag varit på kalas idag också, mindre rolig dock :P

Imorgon blire gossip girl frukost med charlotta svensson, eftersom att hon har panik för att hon inte har fått sett dom nyaste avsnitten :P mohaha! Sedan hörde jag att vi skulle baka tydligen också, så jao! Nu ska jag titta på step up 2 och sussa!

Tänkte bjuda på lite bilder från brööööööööllopet i lördas!

/C. 




1. Madde, Macke och Anna
2. Jag och Robin
3. Och självklart så kan vi ju inte med det här med att vara seriös på bild ;P
4. Väntan på att brudparet skulle komma, kamramannen tyckte att jag förstörde bilden? ;P
5. Robin och jag
6. mingelbild på mig och fisanna
7. Brudparet+dotter
8. folk
9. Jaag i bilen på väg ut! Var lite nervös hur Robin körde...
10. people
11. jag fråga mig inte vad vi gör ;P
12. Anna Bergström




En bonde i vår by!

Anna Bergström var nyss förbi här med sötwilma en snabbis, eller det kanske vart nån timme som vanligt när vi drar i gång med vårat prat! haha.. också började jag sjunga på "en bonde i vår by" för de är min fis de;P Och nu kan jag inte sluta! Hatar när man får så dåliga låtar på hjärnan också kan man verkligen inte sluta heller...haha!
Som sagt så har jag varit hos tandläkaren och blivit plågad idag, finns fasen inge värre än att va där! Sedan har jag inte gjort nå mycket alls idag... Har blivit så seg :/ vet inte vad det är med mig! Skönt att Annafisen kom förbi så kunde jag få komma ut lite :) Imorgon klarar jag inte av att vara hemma nå mer!

Ikväll hoppas jag att Anna lägger upp bilderna från bröllopet för jag vet att det finns nå sjukt roliga bilder med där som jag kan få skratta lite åt, sedan kommer kanske pisspotta hit och roar mig lite :) har så tråkigt!

Så det var min Måndag de rolig va? :P

/C.


Jag och Anna i lördas på mackes och maddes brööööööööööllop





Nästan 17h

...Har jag klarat mig utan nikotin, och jag trodde verkligen att jag skulle klara av att hålla mig längre men icke! Sur och en ledsen Carro vart det som vart tvungen att gå ner till Okq8 och lösa problemet! Idag har jag haft en riktig tråkig söndag... Hatar verkligen söndagar och måndagar, det kunde få vara lördag sedan hoppar man över söndagar och måndagar så att det blev tisdag :P Och imorgon ska man iväg och bli plågad hos tandläkaren 11.10 :O Jag som hade tänkt sova ut riktigt länge imorgon! Blir aldrig riktigt som jag hade tänkt mig! Gårdagen vart mycket lyckad ialf... Dagen började med Maddes och Mackes bröllop som var riktigt fin, och Anna var så fin som brudtärna :) Kvällen i svartvik vart också lyckad även fast jag inte var med till slutet, utan jag tog mig in till stan hem till Amanda där jag fortsatte att förfesta med Amanda, Ida och Lotta, efter några glas vin så tog vi oss ner till Stadshuset och shakade asset lite innan kvällen slutade ;P En mycket lyckad kväll/natt blev det :)

Nu ska jag ta och titta på en film som jag har laddat ner, The girl next door, tydligen en sann historia :) Hoppas att den är så bra som alla säger, sedan får det bli sängen eftersom att jag ska upp tidigt imorgon! :(

/C.





En lista

Jag har tråkigt...

NATURLIG ELLER PLAST?
Har ...
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Summa = 11

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 7

Du har (någon gång)...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret (slingor)
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa = 6
Totalt: 24

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

jaha jag var en sån ja :P



Ingen blekfis längre!

Det ni gott folk kan jag lova att jag inte är.. haha det första jag gjorde imorse när jag vaknade var att skratta ut mig själv för att jag var så brun :P Men som tur var så la sig brunheten lite när jag hade tagit mig en dusch, men jävlar vad fräsch man känner sig nu ;D Kanske är något man måste göra offtare! Gjorde ialf ett litet misstag som ni kanske ser på bilden i mitten, jag glömde ta av mig armbandet som jag fick utav lotta så jag fick en härlig linje där :P men men man är ju född blond så man kan ju inte vara smart jämt! Idag vart det stan igen med Lotta, träffade amanda, ida, madde och matilda också så vi satt och fikade med som en stund också, sedan gick vi runt och gjorde ingenting som vanligt när man är på stan! Så sjuk less på sundsvalls stad nu!

Ikväll får vi se vad Carolajnen hittar på!

/C.


Den märkrosa pärlan är för lotta och den ljusa för mig :)



Det man inte vet mår man inte dåligt utav!

Tjofadderittan 5 fingrar i... Då har man gått och blivit neger också :P haha! Var och gjorde min soldusch idag, och hvete vad brun jag blev, lovley! Ser ut som att jag har varit i Thailand i 3 veckor! Idag har jag varit med min Lotta hela dagen, en riktig Potta&Tarro dag :) känns så ovant att hon är hemma! Har verkligen saknat våra dagar! Och jag ser verkligen fram imot helgens trevligheter som vi ska hitta på! :D Vart tacomys hemma hos henne på kvällen också med joel och jocke! Sedan hann jag med en sväng ner till Anna Bergström på en kvällskaffe och lite skitsnack :) Och som vanligt spårar våra samtal/fantasier ut och det slutar med att båda bryter ihop av skratt! Den fisen kan verkligen förgylla mina dagar! Love!

Imorgon blir det fika på stan med tjejerna och sedan på kvällen får vi se om det blir utgång eller ej, men som det ser ut nu så blir det de :P Men ska faktiskt ta det lite lugnt har jag lovat Anna ;P Ne nu ska jag läsa lite bloggar sedan får det bli sängen..

/C.


Anna och jag ♥



Min andra hälft!

Heeeej faanz! Idag har jag inte heller gjort så mycket med mitt arbetslösaliv! Börjar bli mycket deprimerad och less på detta nu, men imorgon ska jag äntligen få jobba lite! Håller på att klättra på väggarna här hemma om det inte händer något med mitt liv snart :P Idag sov jag ut riktigt länge, vilket jag verkligen fick göra efter mina x-antal koppar kaffe igår, eftersom att det tog sin lilla tid för Caroline Sophine Björk att somna... Sedan gjorde jag mina vardagliga rutiner.. Efter det tog jag mitt feta arsle ut på en promenad ner till cicci och där har jag varit exakt hela dagen tills nu ;) Och vad har vi gjort då?! Jooo suttit inne hela dan och latat oss.. Men nu kommer jag till det bästa av allt den här dagen... Jag och Cicci har precis kommit hem från hydro (första gången vi var ut på denna dag) och ska precis sätta oss och titta på en sån jävulst dålig film Date movie, hahah! Då kommer Joel dit som vi har väntat på i flera timmar, men karljävel kommer inte ensam utan han har med sig LOTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Min Lotta. Min andra hälft har kommit hem till mig igen :´D Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, cicci fick säga åt mig 3 gånger när lotta stog i hallen att det var hon, innan jag vågade springa  fram och krama sönder kvinnan! Har aldrig varit så glad som jag är nu! :D Nu känns allt så jävla underbart, har saknat den människan så fruktansvärt mycket, och det känns så overkligt att hon är hemma! Hahah har fortfarande tårar i mina ögon!

Och hon kom hem med världens finaste armband som visar våran vänskap! :´)
Ne nu ska jag sova så jag orkar med att jobba i fyra timmar imorgon, sedan ska jag bara vara med min lotta hela dagen och prata om allt som har hänt!! :D



Min allra bästa vän, min andra hälft Charlotta Svensson!




Snöstorm och kaffe

Jahaaa då har det blivt snöstorm här hemma i Sundsvall, okej där tog jag i lite.. Men mycket mer snö har det kommit :´( men men det ska väl vara mysigt det också! Idag har jag bara latat mig hela dagen, var ner på stan en sväng och fikade med grabbarna. Som alla andra dagar i mitt arbetslösa liv!  Senare på kvällen så följde jag med Robin ut till Gun och pimplade massvis med kaffe och surrade och myste med hundara :) Robin och jag var ut i snön och lekte med Disel och Akira, tror inte jag känner nå andra hundar som älskar snön så mycket som dom gör! :) Sen så åkte jag och hälsade på min lillfis Anna Bergström och pimplade ännu mer kaffe och pratat massa skit som vanligt :) haha har bara druckit kaffe idag, jag undra hur det kommer bli med sömnen inatt för min del, plus att jag börjar känna av min mage lite :P haha! Ne ni nu ska jag äntligen få se mitt efterlängtade gossip avsnitt som jag har väntat på :D Imorgon blir det lång promenad med Anna E sedan få vi se vad som händer mer...

/C.


Disel och Akira




1:a December

24 dagar kvar till jul...
Jag vill ja sommar och blont hår igen! ;P
Idag har jag varit ner på stan och fikat med världens bästa Anna B, skönt att få surra av sig lite :) Var även och bokade tid för oss så att vi blir lite bruna tills helgen! ;) Mer om det får ni veta senare...Nå mycket mer har jag inte gjort idag, har suttit hemma och läst bloggar och druckit kaffe, mycket roande?! Okej jag kanske inte har gjort det exakt hela dan :P Och jag behöver nya jeans köpte flera par för bara några månader sedan men dom kan jag inte ha längre om jag inte vill ha baggy jeans varje dag typ :/

neee fuck off..

/C.




RSS 2.0